mák.
Csak betöltötte a rést, azért szúrt le... invalid lett rögtön a rajz. 9420 alatt kellett volna zárnia óráson, akkor él a kép.
pontosan: tul sok tenyezo valtozhat egyik pillanatrol a masikra. Azert en is remelem, 600-on nem megy ujra at, mert annak mar komoly nyoma lenne ftse-ben is, amit tegnap kezdtem shortolni. Egyelöre dax es a deli indeek inkabb bullosak, cac es ftse inkabb meg shortra all. Kiv. leszek, melyik csapat ragadja magaval a masikat.
600 remélem megfogja.. amúgy is a hírek mozgatnak..összességében nem jók a német adatok..ukrán helyzet is inkább németeket sújtja..ha már újjáépítés lesz akkor viszont a németek elszállnak..
A másik: valamikor mostanában határoznak az eus eszközvásárlásról.. akkor is felmehet..
angol PMI is nagyon jo lett, de ennek ellenere akkor mar nem jott ujabb meghuzas.
az egyszer biztos, hogy ha erre holnap is longos nap jönne, az bizony nagyon bull jel lenne
Hathor szokott ilyeneket rajzolni..Én nem hiszek benne..nem tudom hol a nyakvonal..
vettem egy pakk dax shortot szép tüske volt..elvileg csak spanyol adatra emelkedett..meg persze kis pajeszos tekergeti a sp futit.
Ajaj, bukni látszik rövid távon a long...
Ha most letöri a nyakvonalat, akkor szvsz shortos lesz >> http://tacos.uw.hu/dax_20140829.png
Szerintem meg nem mák. A TA is lefele mutatta. 9600-at felülről csak negyedszerre ütötte át és szakadt be. Adtam volna neki 10% esélyt, hogy visszafele elsőre átüti.
Persze, igen a hírek... de akkor is!
Szvsz rövid távon még mindig longosnak látom amíg 9400 felett van... hó vége ide vagy oda.
kösz..de csak mák..
certi nagyon veszélyes..vannak lejárati idök és kiütési pontok..de cserébe nagyokat mozog..20-50%okat is..
Gratulálok Ibiza (megint...).
Működött a 9600-as ellenállás. Ha visszamegy 9600-ra akkor át fogja vinni és 97xx-ig nem is áll meg.
Csak azért nem shortoltam mert nem vagyok 100%ig tisztában a TS49-es certi pozi méretezésén... szóval az MM nincs kidolgozva még.
Szvsz innentől kezdve longos, ha nem töri le a 9400-at. Holnap hó vége és péntek, ami bele tud rondítani egy kicsit...
Sima nem turbós eurós prémium dax index certi lenne jó most vételre (Frankfurti tőzsdén), de ilyen szinten nem veszek eurót csak ezért.
eladtam mindent..
most már mehet az égbe..nem birom kitartani pedig lehet jó lenne..holnapra esés meg a mai usai adat elött is tutira lemegy..as szük stop certiben nem segit mert simán átlépi..a nagy árköz meg veszteséget okoz.
a lényeg jól láttam és irányban voltam..itt a 450 ez is fontos mert minden fontos szintnekk van egy +/- 50 pontos rangéja..
vannak vételi stopok..amik néha túllökik az árfolyamokat a szinteken.töskéket és újabb stopaktiválást generálnak..
a pakk mérete számit..megvannak a szintjeim. 500 felfelé ellenállás lefelé támasz..(pontosabban a 450) simán átment rajta ott shortoltam..utána felkoppant a 600ra és ott totyorgott.. akkor nyomtam még..és egy extrém tüskében is vettem..
650felett lezértam volna a shortokat és longba mentem volna át..
certivel nyomatom ezért a certi ára is számt..ott is vannak szintek.
sok dolog volt, nem mindig tudtam nézni..a stopokat meg kiszedik.
2014.08.27 09:30-kor írtál short bövítést, az valóban közel volt 600-hoz, de nem is értem, ha 500ra írtad az ekllenállást, akkor ott miért kellett bövíteni?