Regisztráció Elfelejtett jelszó

Tolvajrészvények

Re: nincs cím

#708165 joepappa Előzmény: #708154

Nekem ez jött most:

Portfolio.hu logo Klub hírlevél

Tőzsdei bevezetés! - Norbi Update a magyar tőzsdén

2014. szeptember 4.

Hotel Aquincum

Tőzsdére lép Schobert Norbert cége, a Norbi Update! A részvényeket szeptember 8 és 26-a között lehet jegyezni 920-990 Ft-os ársávon. Az intézményi befektetők mellett kisbefektetők is résztulajdonosok lehetnek a tőzsdére lépő társaságban.

ÁTTEKINTÉS ELŐADÓK JELENTKEZÉS

Kiemelt témák:

•Milyen növekedési kilátásokkal és jövedelmezőséggel számolnak a tulajdonosok az elkövetkező évekre?

•Mi indokolja a mostani tőzsdére lépést?

•Milyen terjeszkedési lehetőségek állnak a cég előtt?

•Lesznek-e újabb Update termékek?

•Mely országokban terveznek még franchise bolthálózatot?

Meghívott előadó:

Schobert Norbert, tulajdonos, Norbi Update Lowcarb Nyrt.

Török Bálint, elemző, Buda-Cash Brókerház

Nagy Viktor, vezető elemző, Portfolio.hu

Részletek:

A rendezvény szponzorunknak köszönhetően ingyenes, de a részvételhez REGISZTRÁCIÓ szükséges.

IDŐPONT: 2014.09.04. (17:30-19:10)

Regisztráció: 17:00-17:30

HELYSZÍN: Hotel AQUINCUM, Budapest

1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 94.

Szponzorok:

Támogató

Norbi Update

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

Tartalmi és szervezési kérdésekben:

Portfolio Klub, E-mail: klub@portfolio.hu

Szponzorációs lehetőségek: sales@portfolio.hu

Leiratkozás a hírlevélről

#708154 Janicroft Előzmény: #708147

Gondoltam mielőtt megnézem a videot, ránézek az email fiókomra, hát mit látok benne:

Tisztelt Partnerünk!

Mellékelten küldjük a Buda-Cash Brókerház napi jelentését.

Norbi Update Lowcarb Nyrt. részvényértékesítés : 2014. szeptember 8-26.

Részvényértékesítés árfolyama: 990 Ft

Az egészséges életmód termékcsoportban közel 300 saját lowcarb (csökkentett szénhidráttartalmú) termékkel Magyarország piacvezető cége nemrég elindította értékesítési hálózatának nemzetközi kiépítését. Sikeres európai terjeszkedését segíti forrással a 2014. szeptember 8-26. között lebonyolítandó nyilvános részvényértékesítés. Ennek lezárása után októberben kerülhet sor a részvények Budapesti Értéktőzsdére történő bevezetésére.

Érdeklődéseket már várjuk: https://www.budacash.hu/szolgaltatasaink/norbi-update-reszvenyjegyzes/

Beindult a marketinggépezet :D

#708143 Janicroft Előzmény: #708137

Bizony, a kisbefektetőket buzdítják vásárlásra, akik összekeverik a termékek sikerét a vállalat teljesítményével/kiolátásaival....

...és már kint is van FB…

#708137 walex

...és már kint is van FB-on a felhívás a nagy biznisz lehetőségére a fanatikusoknak.

Re: Kockázat nélkül aratnak a kamu tőzsdei cégek Magyarországon

#708096 Janicroft Előzmény: #708095

Nagyjából bejött amit eddig vártunk, érdemes elolvasni a cikkeket:

Legyen a tulajdonostársam! - buzdít Schóbert Norbert, az internetes szaksajtót is egyre több helyen ellepő hirdetésekkel, mellyel a fitnesszguru a szeptemberi tőzsdei kibocsátását népszerűsíti:

http://www.investor.hu/news/20140825-legyen-a-tulajdonostarsam.html

Ami még érdekesebb és bejön az hogy a kisemberekert akarják (ismét) megsz*patni:

http://hvg.hu/enesacegem/20140822_Interju_Schobert_Norbert

Idézet: "A célom az, hogy főként kisemberek, kisbefektetők vegyenek Norbi-részvényt, elsősorban velük szeretnék osztozni a sikerben. "

Nagy lehúzás az egész.....

#708095 JP Előzmény: #708054

Ezekben a szecskán reklámozott IPO-kban, mindig van valami jó adag kedvcsináló a jegyzésre, amitől szerény jómagam mégis visszahúzódom egy fejesugrástól. Bár a tény maga, hogy erre a BÉT-en kerül sor, az még egy plussz kis para.

Egyébként a fitt-páros a romániai magyarság körében nagyon népszerüek. Nem tudom , hogy ez a közönség-réteg mennyire megfogható részvénybefektetésre, de úgy gondolom, a részvény szempontjából jobb is, ha csak ugrálnak, esznek-isznak tovább Norbiékkal, és semmi többet.

#708084 walex Előzmény: #708063

Ha lehet, akkor ez jó bolt lehet. :)

#708063 matgab Előzmény: #708018

legalább lesz egy részvény amit ha lehet shortolni meggazdagszunk...:-)

És utána olyan kövérre eszem-iszom magam, hogy csak na!

#708060 banyaiz Előzmény: #708049

Ott a gyenge pontja a sztorinak külföldi terjeszkedéshez kevés az , hogy Norbi nyomja ezt a celebműsort amivel ismert lett Mo-n, és el tudja adni vele ezeket a "kajákat" vagy miket. Esetleg a környező országokban ahol ismerik ott még talán .

Ha egyáltalán eleve nem csak az a cél, hogy olyan pénzeket beszedni tőzsdén amit a piac nem adna ezért a cégért.

Persze értem én minél több pénzt bevonni, de szerintem már az necces, hogy egyáltalán lejegyzik e a minimum mennyiséget ebben a nyomorban ami a béten van főleg.

#708053 Janicroft Előzmény: #708049

Kíváncsi vagyok a Facebook oldalukon, ami elég aktív és tele van fanatikus követőkkel, megfuttatják-e a jegyzés lehetőségét vagy az információkat. Benne van a pakliban hogy a fanatikusokat megpróbálják rávenni hogy profitáljanak ennek a nagyszerű cégnek az eredményeiből.

#708049 Zotya32 Előzmény: #708037

"Na lényeg a lényeg érdeklődve várom mit fog ez művelni a tőzsdén."

mit fog művelni? zsírt fog égetni. aki ebből vesz, annak kajára sem futja majd :)

ez lesz csak az igazi update :)

#708042 banyaiz Előzmény: #708040

Szerintem nagyon rossz időpontot is választott a bevezetésre. Depresszió van itt a Béten. Nincs likviditás semmi.

Persze pl Szerencsejáték Zrt-t hoznák be végre felpezsdülne kicsit. :)

Annak úgy alapvetően örülök ha van olyan cég ebben az országban aki tőzsdére jönne. minden héten 3 kellene jöjjön ha már jobban teljesítünk.

De itt Mo-n az utóbbi időben kicsit félreértelmezik a tőzsde szerepét. Ez tőzsde nem hulladéklerakó. :)

Tisztelet a kivételnek.

#708040 Janicroft Előzmény: #708038

Ugyanezt akartam írni, szerintem nem lesz sikeres a jegyzés, ilyen áron biztos hogy nem fogjak lejegyezni a papírokat, borzasztóan túlértékelik ezt a kártyavárat.

#708038 banyaiz Előzmény: #708018

Illetve, hogy egyáltalán sikeres lesz e a jegyzés. Mert igaz , hogy "jobban teljesítünk" de azért nem lesz vsz egyszerű berántani ebbe a jegyzésbe tömegeket.

Az egész Bét teljesítményt azon belül a legutóbb bevezetett papírok teljesítményét nézve.

Az ide áramló nagy lóvékat nézve stb stb.

Nem is tudom mikor volt olyan bevezetés ami után a részvény tartósan emelkedett. 90-es évek kb?

Elég szomorú ez.

#708037 banyaiz Előzmény: #708018

Nem tudok szinte semmit erről a cégről.

Cég értéke ide vagy oda jól meglovagolta Norbi ezt a "fitneszőrületet" :)

Nem ettem még soha ilyen "Norbi" kaját. Nem is vagyok egy dietetikus szakértő.

De úgy józan paraszti ésszel valaki fogyni akar, elkezd mozogni valamilyen rendszeres sport ami szimpatikus neki (akár gyaloglás ha nincs más:) és mellette igyekszik kevesebb kalóriát de változatosan friss ételekből minél kevesebb tartósítószer, zöldségek , gyümölcsök friss húsok, hal stb. Aztán hónapok évek kérdése és lefogy, ennyi. Ehhez mi a tökömnek kell Update kaja meg mindenféle csűrcsavarás ezt nem értem.

Fizika kell 2000 kalória mondjuk tartsa a súlyát akkor vagy kevesebbet kell bevigyen vagy ha többet akkor le kell "mozognia". Egész nap szörföznék mondjuk és a szabadidőmben hajókat rakodnék ki puszta kézzel, vagy bányásznék ehetnék zsíros kenyeret pacalpörkölttel és dobostortával amit leöblítenék kólában feloldott cukorral akkor is leesne rólam a nadrág. :)

Egyszerű dolgokat minek bonyolítani.

Na lényeg a lényeg érdeklődve várom mit fog ez művelni a tőzsdén.

#708018 Koffein Előzmény: #708008

Ennyi :D

Amúgy Norbira kell nézni, a korához képest nagyon rosszul néz ki, és ez nem a megfeszített élet miatt van így. Valószínű gondoskodni akar a családjáról, így az utolsó bőrt lehúzza a cégről, mert ennél többet nem tud lehúzni... szóval meglesz csinálva a hype, oszt kitárazás éstb éstb...

#708009 joepappa Előzmény: #708008

fél év múlva 190Ft-ért még jó is lehet.