Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amibroker

Re: nincs cím

#70801 Tfliszi Előzmény: #70790

Pl nem tudom beállítani a háttérszínt

A realtime quote-ot sem tudom beállítani rendesen

#70790 Tfliszi Előzmény: #70766

Kösz.

Plugin működik tök jól.

Engem a konfigolás oldala érdekelne, mert azt nem tudtam ilyen szépre csinálni.

#70766 _pda_ Előzmény: #70756

nyitsz egy új default chartot és szépen bekonfigolod

elötte persze üzembehelyezed clownfish oldalán található 2 plugint

Sziasztok, Azt a nézete…

#70756 Tfliszi

Sziasztok,

Azt a nézetet, ami a pdf-ben van, azt hogyan lehet előállítani?

Előre is köszönöm!

#70753 Amatoregy Előzmény: #70703

Nem.

már az indításnál rákérdez a regisztrációra, de elindul.

plugin fel, beálllítások (új adatbázis ok.) peti indít, ami utána (majd fordítva is próbáltam)

adatokat nem szedi át.

Próbáltam manuálisan (petiexport filéből) átvenni azadatokat, de a régi (5.0) import format struktúrát nem találtam meg. Ezért mentettem át dátum szerint a format fájlokat...)

Mert a format struktúrát nem találtam meg. Viszont importálnom kellene saruman adataiból a múltat...

#70703 _pda_ Előzmény: #70649

nekem megy az 5.2 rendesen

az egész adatbázist akarod átrakni a régiből?

"Formats könyvtárból áttettem dátum szerint, de az új nem hozza fel.. "

ezt meg nem értem, mit akarsz vele :S

#70649 Amatoregy Előzmény: #70577

Feladom. 5,2-t nem tudom összehozni a petivel. 5,0 megy rendesen...

A manuális export file szerkezetet hogy tudom a régiből átmenteni?

Formats könyvtárból áttettem dátum szerint, de az új nem hozza fel..

Üdv mindenkinek. Szeret…

#70306 Virkir

Üdv mindenkinek.

Szeretnék némi segítséget kérni a PetiData-hoz

4.90-es Ami-t használok ami aránylag normálisan megy a régebbi .dll-el amint az újabbal próbálkozom a meglévő adatbázison az alábbi hibaüzenettel indul

http://www.imagebam.com/image/bfa81939418582

Majd most már azonnal le is áll az Ami.

Eddig csak akkor szállt el ha PETI-ből akartam importálni mivel nem nyitotta meg a teljes adatbázist.

Mit csinálok rosszul?

Re: ...

#69796 Tomy75 Előzmény: #69739

Azt nem tudom, honnan másoljam ki. Illetve, hogy Zabás honnan másolta ki a hibaüzenetet.

Pedig az ismerősömnél arra tippelnék, hogy lassú a gépe... akár memória okokból is. Egyébként nekem is fura, hogy miért akad le az exportja, és miért javul meg neki Peti export-Ami ASCII után...

Most mindkettőnknél a legújabb .dll-ed van fent. Nála a régebbi .dll-el is leakadt nálam azzal sem, úgyhogy az nem lehet a gond. Sőz ha jól emlékszem volt olyanja is, hogy csak a BUX0912-ja állt le az összes többi ment. De most minden részvény leakakad nála.

#69739 Bohóchal Előzmény: #69692

hát, csak azt nem értem, hogy az ascii import után mért javul meg, akkor még több bar kerül a memóriába. A képen nem látszik, a hibáról semmi leírás csak hogy keletkezett vmi kivétel.

Másold ki inkább a szöveget, mint Zabás.

#69692 Tomy75 Előzmény: #69679

Szóval engem a következő hibaüzenettel vág ki 3.999.999 felett:

http://rapidshare.com/files/245644778/hibauezi.jpg.html

Nekem 1.5 GB memória van a gépben ennek a fele ált. szabad. a broker.exe nálam max 0.2GB -ot köt le.

Imerősömnek 0.5 GB van a gépben nála is leköt ebből kb. 0.2 GB-ot a broker.exe ha dolgozik benne. Viszont neki a szabad memóriája eléggé lecsökken, ha fut mellette az explorer meg a PETI is. 0.1GB alá is... lehet hogy még lejjebb is.

Lehet, hogy ez a gond, hogy kevés a memóriája és megyszakad a kapcsolat?

#69679 Bohóchal Előzmény: #69667

Milyen hibaüzenettel vág ki?

Ismerős melyik plugint használja, és milyen gépen?

Esetleg meg kellene vizsgálni a feladatkezelőben a teljesítmény adatokat.

Azt is meg lehetne nézni, mennyi memóriát használ, mennyire terheli a procit a "broker.exe".

Van valami hibaüzenet is, esetleg lefagy az Ami?

...

#69667 Tomy75

3.999.999 -os értéket bír a gépem, efelett kivág az AMI egy hibaüzenettel. Úgyhogy marad nálam ez. Ha esetleg vennék még a gépbe memóriát többet is bírna?

Más... egyik ismerősömnek akadozik a Peti-Ami kapcsolat. Időnként leáll az export és akkor rá kell frissítenie egy Peti export, Ami ACSII-vel és akkor újraindul.

Mitől lehet ez? Lehet attól, hogy nem egy mai gyerek a gépe? Mert egyébként minden úgy van beállítva nála, mint nálam, és nekem tökéletes.

...

#69626 Tomy75

Sziasztok!

Nálam is tökéletesen lefutott a mai nap, gyertyahiba nélkül, a forgalmak is stimmeltek, a MaximumNumberOfBars is átírva, az is frankó.

Úhyhogy mindezért szeretnék köszönetet mondani, szüliemnek, testvéreimnek, munkatársaimnak.... ja és persze nem utolsó sorban Clownfishnek! :)))))

A MaximumNumberOfBars nálatok mennyire van most állítva?

Márcsak azért, hogy egy 7.000.000 körüli érték nem fogja nagyon le a memóriát?

Nálam most 3.000.000 bár lehet, hogy próbálkozom feljebb, hogy hogy bírja.

Re: hiba?

#69573 Zabás Előzmény: #69162

Szuper kis dll-t hoztál össze!

Hiba nélkül egész nap 2 gépen is próbálva! Miután minden paramétert sikerült helyesen beállítanom /ami nem a plugin hibája/ csont nélkül lefutott egészen a zárásig! A mennyiségek darabra pontosan stimmelnek, gyors, nem akasztja a gépet, nincs nullás gyertya/oszlop :) . Tökéletek!

Külön köszönet a Realtime Quote üzembehelyezéséért! Sokkal könnyebb figyelni és értelmezni!

Na nem dicsérlek tovább, még elbízod itt a végén magad!! :)))

Köszönjük a munkádat!

Re: hiba?

#69190 Zabás Előzmény: #69162

Ja -ja kénytelen leszek pénzt is keresni a tőzsdén , hogy fejlesszem a gépet, a dumából nem élünk meg :) !