Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

Re: akit még hugyozás vagy xarás után is megtapsolnak...

#707959 Euroman Előzmény: #707956

én nem vagyok felelős...én tettem a dolgom, soha panasz nem volt rám, ha nem jön a fityesz, és az ő seggnyalói az mnv-hez, akkor nem rúgnak ki....vajon az előző kormányok idején miért nem küldtek el már több, mint 4000 embert onnan, ahonnan engem is....arról sem tehetek, hogy nem vesznek fel....és azt sem mondják meg, hogy miért....egyet tudok: vállalkozó nem leszek, mert nem értek hozzá, és a környezet is kiszámíthatatlan.....meg azt, hogy ha 24 karátos fityesz seggnyaló lennék, akkor semmi gondom nem lenne....előző kormányok kisembertől nem várták el a seggnyalást, legalábbis én ezt soha nem éreztem...most viszont ez a patkány ezt a rendszert alakította ki....beszél minden ember nevében...ha kicsit bátrabb lennék, megírnám neki, hogy az én nevemben ne beszéljen, mert sem őt, sem a pártját nem tartom semmire....

#707957 Ibiza Előzmény: #707953

"a papi is gáz.."

gáz lehet minden..amikor valaki mekka felé imádkozik egy kis szőnyegen.. vagy egy téglafalat csókolgat és azzal beszélget..és buta szerelésben rázkódik..és még a fejére is köt valami kis szar dobozkát..

Az ember akkor lehet valaki ha ismeri önmagát, a lelkében békesség és boldogság van..ez mindenkiben más és más..van aki a vallásban találja meg ezt..azért mert ott "rend" van..tudni mi a jó mi a rossz kit kell szeretni..ki a vezetö..és még életviteli tanácsokkal is teli.

Szoktam mondani mindegy mitöl vagy jó..de nem mindegy mitöl vagy rossz.

#707956 Ibiza Előzmény: #707953

Napóleon sem volt nagy ,)

Csakhogy rányomja az életedre a bélyeget ez a gyülölet..gyakorlatilag másokra nyomod a saját helyzeted felelösségét..és kimented magad..az "én jó vagyok és magcsinálnám de ezek nem engedik" kifogással..

#707954 Euroman Előzmény: #707953

pöggeteg sem rossz:)) de pöffeteg akart lenni...

#707953 Euroman Előzmény: #707950

a papi is gáz....de egy ilyen senkiház hazug pöggetegnek...huh....parva sapientia regitur mundas....a világ kis ésszel kormányoztatik

#707950 Ibiza Előzmény: #707947

a mélyen vallásos embereknél is láthatod ezt a szervilis viselkedést..anno jókat rugóztatok az Orbánkézcsókos képen..az Mezökövesden készült.. kedvesem matyó lány ismerik a rokonok a nénit..mélyen vallásos..a papi kézcsók ott mindennapos..elmesélték mi volt.

#707947 Ibiza Előzmény: #707945

mint minden oldalon..nézd meg az embereket a munkahelyeken..bennük van a szervilis gondolkodás..vagy ugyan ez a sztárok vagy a celebek irányába..Zappa még a kulájt is árulta a sok baromnak..vitték mint a cukrot..

az "elnyomott" libsibal oldal sajtójában olvashatsz ilyen orbánosokat..a lemingek szórakoztatására....de a celebvilágot bemutató pletykalapokban is olvashatod milyen jól élnek mennyire sokoldalúak..hozzád képest mennyivel értékesebbek..

#707945 Euroman Előzmény: #707943

pláne a fényképen legelől állok....kórház igazgató, b*zi szájer, polgmester, parlamenti képviselő, helyi komm. holding vezér....megélhetési nyaligépek

#707939 Láma Előzmény: #707930

"akit még hugyozás vagy xarás után is megtapsolnak... "

Szintjelző. Barométer analógiáján: baromméter. Nyolcvanas évek piramis koncertje jutott eszembe. A szinpadnál a darálóban Az agyatlanok feltették a kezüket a szinpadra és üvöltve könyörögtek:

Sanyíííííííí, lépj a kezemreeeeee. Ennek a fajtának ha megengednék, tátott szájjal odafeküdnének a "nagy" ember budija alá és büszkén szelfiznék magukat a szájukból kilógó produktummal.

Re: nincs cím

#707868 banyaiz Előzmény: #707848

Teniszben nem vagyok otthon, fallabdában sem. Csak úgy ezeket el tudnám képzelni mint sportot rendszeresen, lekötné a figyelmem, szórakoztató lehet, és lehetőség lenne rendszeresen művelni viszonylag könnyen nem kell hozzá elmenni a világvégére, vagy nagy felszerelés stb.

Gondolkodom ilyeneken de aztán mindig a jól bevált horgászatnál maradok. Az teljes élmény nyújt. :)

Kondizni is szerettem régebben, nem rossz az sem rá lehet kattanni. Vagy foci pl. Ami mg jó élményt nyújtó sport kocsmabiliárd. Praktikus ha közben megszomjazol , elfáradsz stb. :)

Vagy sakk is leköti a fgyelmem pl.

#707848 Euroman Előzmény: #707847

teniszt én is csináltam,szerettem, egyetemen versenyszerűen is csináltam amíg Achilles ín szakadást nem kaptam jobb lábamra....azóta amatőr szinten, de az a gond, hogy a partnerek többször nem jöttek el, és az qrvára idegesítő...fallabdát még ausztriában ösztöndíjasként tanultam, csináltam...ma hiányozna hozzá a kondi...

#707847 banyaiz Előzmény: #707835

Jó dolog ez. Nekem szimpatikus lenne még a tenisz mint sport, vagy a fallabda csak csinálni kellene. :)

Vagy pingpongozni is nagyon szerettem régen az is megmozgatja az embert.

Wall Streetes filmet nézd meg , valami hasonló lehetett mint ahogy itt bemutatják.

#707835 Euroman Előzmény: #707834

nem nevetlek ki, mert én is csak "koca" vagyok:)....sosem dohányoztam, de a hasamat szeretem, és ez néha meg is látszik....de igyexem motiválni magamat...egészség fontos, meg erő is, nem hagyhatom el magam...

#707834 banyaiz Előzmény: #707833

súlyzózni én is szoktam , ki fogsz röhögni kőkemény 2 vagy 3 kilós súlyzókkal. Nem akarok úgy kinézni mint Arnold csak úgy "szálkásítok" . :)

Amiért szintén kiröhögsz majd, vannak fenn youtubeon Péntek Enikő videók csak úgy véletlenül bukkantam rá mindenféle tornagyakorlatok . Először túl csajosnak gondoltam őket de mondom kipróbálom. Bazz hasizomgyakorlatok lesápadtam még egy sorozatot megcsináltam nagy nehezen. De aztán egyre jobban ment. Jók azt kell mondjam bármennyire csajosnak tűnik. Lábra, és hasra szoktam csinálni.

Az a baj nálam dohányzom aztán ez nem ösztönöz túl nagy sportteljesítményekre. Legalábbis ezzel indoklom ilyen visszafogott vagyok. :)

Jó filmet akarsz nézni most találtam egyet válság a Wall Streeten 2011-es film a magyarvagyok.comon fenn van.

#707833 Euroman Előzmény: #707831

mindig igyekeztem sportolni, de amióta munkanélküli vagyok még többet sportolok, hogy ne essek széjjel...tavasztól őszig a kertben is sok munka van, de járok rendszeresen úszni is, bringázok és szobabringázok, és súlyzózok is...kettler az utcai bringám is, mást is vettem már tőlük, nálam ők a trénercucc mercedesei....ez a szobabringa alapáron 84K lett volna, én 60K-ért hoztam el....8 fokozat van, profi kijelzővel (távolság, idő, sebesség, kalória, pulzus, össz megtett km)....és baromi stabil, 150 kg-ig lehet terhelni...én kicsivel 100 alatt vagyok, úgyhogy bőven belefér:)

Nem ismerem ezeket a szo…

#707831 banyaiz

Nem ismerem ezeket a szobabicikliket. De nem lehet rossz ha ennyit használod.

Egyszer rám jött a futhatnék akkor vettem futópadot is, de elég rossz minőséget (nem szántam rá elég pénzt) ami teljesen mechanikus. Nem volt jó futni rajta, nem volt állítható a futófelület és mindig olyan volt mintha hegyre fel futnék egy bizonyos szögben, és lábamnak csak bizonyos részét edzette . Komoly futópadon biztos más lenne.

Úszni kellene eljárnom. Majd ősszel. :) Halogatom tudod. :)