Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mai italajánlatunk

Re: nincs cím

#726424 Bendeguz Előzmény: #726423

órák óta le akarok menni a pincébe valami rendes magyar borért. vettem direkt jó sajtokat is, hogy tudjak inni. csak nincs kivel :(((

magányos vesztes kisspeki vagyok :(((

#718828 joepappa Előzmény: #718825

hú azzal bekezdtél az islay maltok jellegzetesen tőzegesek, én voltam a lepárlójukban, van saját malátázó házuk, azt azzal szórakoztatták a turistokat azaz minket hogy lehetet tőzeget lapátolni a kemencébe .:) ha islay akkor a lagavulin 18éves double matured kostold meg, az is tőzeges, de nagyon szép egyensúlyban van a burbon és sherry hordós érlelés miatt. egyébként én imádom islayt coal ila; ardbeg, bowmore olyan italok, hogy beszabehu. szeretni kell a tőzeges ízt na. :)

#718825 Fornit Előzmény: #718777

Jo boven meglocsolni. :)

Ha mar single malt, nekem az elso amit megkostooltam a Laphroaig volt. Lehet ezert nem vagyok nagy single malt fan :)

#718801 Bendeguz Előzmény: #718777

nem vagyok whiskis, de ez felkeltette az érdeklődésemet. ár/érték arányban a konkurenciához képest milyen?

#718540 joepappa Előzmény: #718530

első magyar single malt:

http://www.palinkarium.hu/termek/376/whisky.html

vettem belőle kostoltam: illatában vanília, karamell kókusz. ize: nagyon sima, lágyan tökéletes a tőzeg nélküli speyside ugrott be, és aszalt szílvás, mazsolás lecsengése feledhetelenné teszi. Igazi mestermunka. Érdemes kipróbálni és minden tisztelet a Békésinek, hogy egy ilyet be mert vállni, és ilyen szintű ital lett belőle. Még egyszer mestermunka.

#717496 kápé Előzmény: #717494

nem tagadtam semmit hisz 3 kérdésre is "igen" volt a válasz

:)

"pl.hogy ez hüülye:)" tényleg kettőt látok? (ü)

3 helyett

#717494 Sumér harcos Előzmény: #717488

valóban nagyon agyamentnek tűnik:)

legalábbis remélem nem akkora a probléma,mint ami itt kijött.:)

de az alkoholt fogyasztoknál ugye megfigyelhető a tagadás intézménye is:)

pl.hogy ez hüülye:)

#717488 kápé Előzmény: #717485

Kiértékelés

Mivel legalább három kérdésre igen volt a válasza, Ön valószínűleg már alkoholizmusban szenved. Kérjen segítséget a leszokáshoz!

ez hüüülye

:))

Ma ittam két pohár kékci…

#707661 Ibiza

Ma ittam két pohár kékcimkés Hungária exradry-t..tökéletes.