Valószínűleg az igazságot sosem tudjuk meg, mint a korábbi eltűnt maláj gép esetén. A puzzle az infókból talán összerakható lesz, szerintem nem Putyinék tették.
Valószínűleg az igazságot sosem tudjuk meg, mint a korábbi eltűnt maláj gép esetén. A puzzle az infókból talán összerakható lesz, szerintem nem Putyinék tették.
vmire ennyit irtam"egyre jobb"-tel avivről semmit.
kicsit,mintha sok spirituszt vinnél ebbe az egészbe.
megigérem visszafogom magam a maláj géppel kapcsolatosan,holott eddig sem irtam róla szinte semmit.
az 1975 szeptemberben lelőtt malév gépről viszont igen,arról több hsz-t is irtam,de arról minden megtalálható a világhálón is online már,akár az általad emlitett konteo kategoria is...
hogy ténylegesen ki lőtt most napjainkban a M.gépre?megváltoztatom a legnagyobb meglepődésem,ha lehet-tehát:)-a legjobban azon lepődnék meg,ha kiderülne az igazság,bármi is legyen az.
Azért neked (is) volt válasz, mert az állatok királyával tárgyaljátok a jobbnál jobb konteókat.
A new york tel aviv titkosszolgálatok ha korábban elhunytakat rak valahová, akkor egy jelentős, nyilvános, hosszú történelmü tudományos csúcs résztvevőit választja? Normáális?
És mindezt egy KGB-s 'szakadár' állítja...
A konteóknak is adjunk már valami színvonalat.
Én azon lepődnék meg a legkevésbé, ha az oroszok lőttek volna.
egyre jobb....
volt terrorista elképzelés is..állitólag várnia kellett a malév gépnek 3 utasra..de mások szerint carlos is ezzel ment volna de utolsó pillanatban megváltoztatták.
"az 1975ös malév gépnél,az összes ország titkosszolgája ugy tudta tele van kiképzett emberrel a gép,ezért lőtték le.
az összes PSZF vezető,Arafat kivételével akkor pesten volt-PSZF tagokat sejtettek-fegyverszállitmánnyal azon a Malév gépen.
tehát oka volt,legvalószinűbb Izrael lőtte le,de emlegetik még Sziriát is.
akkor 50utas,10fő legénység volt a gépen."
ezt én az 1975-ös MALÉV gépre irtam,de nézzük a Wikipediát,hasonloan fogalmaz: http://hu.wikipedia.org/wiki/A_Malév_240-es_számú_járata
"Több nappal a maláj gép lezuhanása előtt haltak meg azok az emberek, akiknek a holttestét a roncsok között megtalálták - mondta interjújában Igor Sztrelkov, a kelet-ukrajnai lázadók egyik vezetője. Erre szerinte a testek állapotából lehet következtetni."
mezei logikával..kinek az érdeke?
putyinnak érdeke lelöni civil gépet? nem mert igy is kirekesztik
ukránoknak érdeke lelöni a civil gépet? nem mert a szinpátia mellettük van
oroszoknak érdekük ukránokra kenni dolgot? igen...mert eu ukránok mellett van
ukránoknak érdekük oroszokra kenni? igen..erősebb nyomást rakni putyinra
zsidóknak érdekük lelöni a gépet ugy, hogy egymásra mutogatnak orosz és ukrán..igen mert elfedi a gázai akciót
usától a legfejlettebb technikát és infókat kapják.
usának érdeke lelöni a gépet? igen mert elfedi israeli barátaik vicceskdését..putyin alá tesznek.. alkukat ajánlhatnak..
kiemelt háborus övezet összes nemzetközi magas érzékelös eszköz ide van irányitva.. arcokat fel lehet ismerni..höfelvételek..minden fegyvert ismernek..mindegyik hagy nyomot.. minden kommunikációt ellenöriznek..
?
most nem egészen értem,miért irod ezt nekem...
vhol olvastál tőlem vmit ezzel kapcsolatban...hogy megvádoltam egy csoportot,népet, vkit is-ezzel a géppel kapcsolatosan?
csak annyit irtam,hogy szvsz valószinűleg nem az oroszok voltak.....ez egy vélemény,ennyi.
Amennyiben véletlen, miért épp a másik 3-5 gép közül kellett volna lelőni?
De ha semmi sem véletlen, és besározni akarnak valakik, akik csakis a zsidók lehetnek, véletlenül sem más mert véletlen ugye nincs, a megvádoltak általában hangosan bizonyítani akarják ártatlanságukat, örömmel önként mindenféle vizsgálattal. Itt is ezt teszik a szakadárok és oroszok.
Ja, pont nem...
Sajnálom a zsidókat, szar lesz szopóágra kerülniük, mikor a világ megint lángra kap.
szerintem sem történik semmi véletlenül,ilyen dolog pláne nem.
abban az órában is több gép tartozkodott ugyanott,ahol a maláj gép,miért ezt,különböző 3-5utasszállitót lelőhettek volna.
és azon lepődnék meg legjobban,ha az oroszok lőtték volna le.
az 1975ös malév gépnél,az összes ország titkosszolgája ugy tudta tele van kiképzett emberrel a gép,ezért lőtték le.
az összes PSZF vezető,Arafat kivételével akkor pesten volt-PSZF tagokat sejtettek-fegyverszállitmánnyal azon a Malév gépen.
tehát oka volt,legvalószinűbb Izrael lőtte le,de emlegetik még Sziriát is.
akkor 50utas,10fő legénység volt a gépen.
anno a malév gépet is azért lötték le mert volt rajta2-3 szoci terrorista..
awacsok is levegöben voltak a lelövés idöpontjában
a mai világban azt csinálnak amit akarnak.. egy gyufaskatulya méretű vacakkal ha akarják átveszik a teljes iránytást..megváltozthatják a gép azonostóját..befolyásolhatják a müszereket..
Az elqrtákat nem tartom valószinunek, kiemelt térség minden nagyhatalmi eszköz ott figyel..
10k magasságba már nem mennek fel a sima rakéták..
egyesek szerint putyinnak szánták aki a vb-ról tartott hazafelé..és bizony a zsidók támadásáról elvonta a figyelmet..
lehet butáskodni de ma már semmi nem történik véletlenül...sokba kerül a katonai technika..ezeket müködtetik politikai és gazdasági elönyökért..olyan infókért amit cserélni lehet..
az amatőr felkelők pedig tudták, hogy két KÉM van a gépen, akik biztos kiugrottak volna a raktérből ejtőernyővel, vagy pedig a zsidók pénzéért hajlandóak voltak a világgal meggyűlöltetni magukat. továbbra is a legegyszerűbb megoldást tartom valósnak: elkúrták, nem kicsit, nagyon. Nem ezt a gépet akarták lelőni.
sok csatornát néztem maláj géppel kapcsolatosan.. oroszok mutattak egy térképet a a maláj gép eltért a kijeölt ótvonaltól..két amcsi is volt a gépen..ki tudja kik.. a zsidók háborút nyomnak a palesztinok ellen ezt nyomta el a maláj gép sztorija...
erre a maláj légitársaságra isten bizony úgy rájár a rúd, mintha vettem volna a részvényeiből, pedig isten bizony ártatlan vagyok!
Amúgy furcsa, hogy egy egyértelműen háborús övezetben ahol gépeket lőnek le már hetek óta nem vették légtérzár alá. Ez hogy lehetett?
az a féléve eltűnt maláj gép előkerült már????
http://www.origo.hu/nagyvilag/20140717-lezuhant-egy-malaj-utasszallito-ukrajnaban.html
először azt hittem a régi maláj gép került elő vhol az égen.