Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Re: nincs cím

#707278 Hathor Előzmény: #707255

Yo reggelt!

Bux 19210

És már megint 2000darab otpvel 40pont húzható fel.

Én nem figyelem inkább, mert ennek semmi értelme.

Üdv

és pár gondolat arról mi…

#707265 Borska

és pár gondolat arról miért is félnek ettől az usd kamatemeléstől, ahogy én látom:

az a jegybanki stimulus ami kiáramlott irtózat árfelhajtó erővel bír/bírt, kétségtelen hogy gazdaság élénkítő hatása is volt hisz egyre csak javuló amerikai makrókkal találkozunk, javuló munkaerőpiac,emelkedő gdp, növekedés vezérelt infláció indult el

de!!! ennek a több ezermilliárd dollár teremtett bankónak java része forró tőkeként tért vissza a parkettre, rv-be, feltörekvő,fejlődő országok állampappírjaiba vándorolva

a lufi, amit többen emlegetnek ,vannak akik komolyan hisznek benne,vannak akik megmosolyogják és további menetet vízionálnak, ennek a bizonyos felfújt marhahólyagnak a jövőbeli állapota csupán azon múlik mekkora azon poziciók aránya amik a nullakamatpolitika mellett felvett dollár milliárdokból épült ki, amint ez átlépi a kritikus tömeget a begyűrűző leépülés olyasfajta elszabaduló folyamatot okoz , amiről a Curie házaspár is csak álmodozott....

ahogy megemelik a kamatot, a finanszírozás drágul egy relative amúgy sem olcsó rv, illetve állampappír piacon

e mellé helyi viszonylatban , Mo.-ra gondova ott van a jegybanki politika a forint gyakorlatilag csúszva leértékelése, miért váltana valaki olyan valutát forintra ( hisz csak így tud bevásárolni a piacon ) amin ott a kamatemelés árnyéka... az esetleges részvény emelkedés nagy részét elviszi az USDHUF on elszenvedett árfolyam veszteség...

#707263 Borska Előzmény: #707262

képlékeny a dolog, ezért írtam "ha" kitart az ijedség amit a nyagyságasos asszony okozott :)

usát szépen visszahúzták, brutális long piac tombol kinnt, HA ma kimennek új csúcsra, akár a délutáni kép ellentettje is bekövetkezhet, nálunk hatványozva igaz hogy bármi lehet

a MOL-ról a véleményem : a durva beleadás korrekcióját látjuk, véleményem szerint a 11800as könyvépítéses ár egy darabig meghatározó lehet, körbetánc majd irány valamerre

MATÁV : sanyargatott rv, már már mostoha sorsú, rengeteg beragadt ember lehet ,akik várják a jobb kiszállási poziciót, ha valóban fundás fordulat van ,ahogy azt a Citi írta akár lehet is benne fantázia ( bár ez az rv nálam nem rúghat labdába ) , de ezeket a minősítéseket mindig szkeptikusan kezelem, mitől olyan igen ****agyerek a citi hogy megmondja nekünk a tutit :) tán nem van némi érdekeltsége? ki tudja

...és hogy mit várok: ( igen igen szubjektív!!!! ) usát utolsó negyed órában beadják, ázsia tovább ejti eurusd keresztet ami 1,35 környékén borzolja holnap a longosok idegeit HUF gyengülést, keleti indexek 0,3-0,8% minuszok, reggelre mérsékelt haloványpiros futikat, hatiban pedig egy nap eleji pozítívabb nyitást majd a nap folyamán lemorzsolódást

...hosszúban pedig hatiról : egy-két-három hónap távlatában 16k felé esést, otp 3600környéke, mol 10500 és környéke

remélem nem csúfol meg a dolog,mint az már oly sokszor megtette velem :)

kiderül

#707262 Hathor Előzmény: #707259

"Hati 4ó-n fordult, holnap -200 pöttyöt ledob magáról "

Hati chartot évek óta nem nézek.

Tök mindegy mi van rajta, ha prompt a fő index és hati chart csak követi, mint kiskutya (szerintem).

Az a 200pontos esés kijelentés meg korai még, ugyanis ma még emelkedő gyertya volt Buxban. Doji után második emelkedő gyertya.

Mtelt sem tudom minek töretnék ki, meg zárják napi maxra, ha esés várható holnap.MOLT is jól felzárták.

Az elmult pár nap relati…

#707259 Borska

Az elmult pár nap relativ felülteljesítése után lassan ismét jön az ürgeöntés. Hati 4ó-n fordult, holnap -200 pöttyöt ledob magáról ha kitart a dollár kamatemelés para miatti szürke hangulat...

#707258 Hathor Előzmény: #707255

Mtelekom majd 3%os emelkedés, MOL 1.28%emelkedés, Richter nulla, OTP -1%, hogy jön ki 0.3%os Bux pluszra?

Hati meg mínuszban természetesen.. :D

Kint meg a futik zárónkig estek.

MOL, Mtelekom szépen megy fel.

OTP nevetséges a pangásával. Eddig mindenkinek az kellett, most meg 500darabokkal szenvednek a könyvben. Ez vicc.

Richtert meg kamuztatták ma.

#707255 Hathor Előzmény: #707253

Megint jön egy kis futi csökkenés, megint dobja rá hatit 18.122ig.

Na jó.. gép kikapcs.

Üdv.

#707253 Hathor Előzmény: #707250

Futi föl le.

Forint is, előbb 308as szinten, majd 309.1..

ezt bámulja mindenki, aztán azt sem tudják hova nyuljanak, mit csináljanak.

Hatit muszáj adni egy darabokkal mínuszos KTra.

#707250 Hathor Előzmény: #707249

Futi máris megint tetőnél visszafordulva..

na most megveszik a hatis fijjukk?

Elképesztő.

OTP-ben egy kis futi esésre máris 20pontot borítottak 4120ra..

emelkedésben semmi.

ez már beteges

#707249 Hathor Előzmény: #707248

BUX 18.174

Hati 18.125

KT-50

Normális...

Megint a futikat nézik a fijjuukk

Felfele nem nézik? Amikor előbb napi csúcsokon volt?

Ejhh

#707245 Hathor Előzmény: #707243

Picit több pénzem lenne én megcsinálnám az összes kis papír duplázását. Így is tudtam felvinni bennük az árakat. Ők meg simán bármilyen papírt duplázhatnának.. még talán OTPt is.

#707244 Hathor Előzmény: #707242

Most meg beszorították 4279-4280közé.

OTP meg nagy halált játszik, míg kint merevednek.

11ponttal lejjebb teszik megint legjobb ajánlatnál az eladást.

Ez már vicc ami OTP könyvben is van.

Záróban meg majd jól megrántanak megint mindent

#707240 Hathor Előzmény: #707239

Azt sem értem minek kell adni hatit 7pontos kamatra most 150nél, 143as prompt mellett.

OTPben meg semmi eladó soha a legjobb eladó fölött. 5ös könyvben még ezret sem éri el az eladandó mennyiség egy sorban, de nem veszik ki.

Nem értem..

na mindegy.

Pihenjünk.

#707239 Hathor Előzmény: #707238

Nem értem ezt a Richtert sem.

4275 a vételi oldal, és 4280 az eladási. Eladásin folyamatosan 475 eladó, és pörög a kötéslistában 4280on a kötés ezer, 161darabokkal, meg egyebekkel, de állandóan 475 az eladó egy órája.

#707238 Hathor Előzmény: #707237

USAban megindult a gyorsjelentési szezon. Évek óta csak egyre jobb eredmények jönnek a cégektől, már megfigyeltem.

Itthon is elkezdődhet a nagy veszteség leírások utáni bevétel növekedéses, pozitív szaldók.

Kinti hír ma::

"Hatalmas meglepetést okozott a Goldman

2014. július 15. 13:39

A várakozásokat jóval felülmúló negyedéves eredményekről számolt be a Goldman Sachs ma, az amerikai tőzsdék nyitása előtt közzétett második negyedéves gyorsjelentésében. A részvények emelkednek is a hírre, az árfolyam 2%-os pluszba lendült a nyitás előtti kereskedésben."

#707237 Hathor Előzmény: #707236

MOLban meg azt találtam érdekesnek, hogy Gazprom INAt felvásárolja, vagy valami hasonló.