Regisztráció Elfelejtett jelszó

DAX , FTSE , CAC index

nyomtam egy dax shortot.…

#708094 Ibiza

nyomtam egy dax shortot.. 500 az fontos szint.. ma orosz-ukrán találkozó vagymi..fed kihegyezte munkanélküliségre az eszközvásárlásait..kamatemelést..az pénteken lesz.. tiszta lutri.

Arra alapozom sokat mentek a piacok..usa átment a 2k.n..állítólag sok cég vette saját részvényét mert nem volt jobb befektetés..de már magasak az árak..tehát leállnak..oroszok nem engedik csak úgy el az ukránok nyakát..a kispajeszos fog játszani a munkanélküli adatokkal.

Re: nincs cím

#707893 Tapasz Előzmény: #707890

Gratula. Én shortban üldögélek daxban és s&p ben is. 2 hete jól hozott nekem is, hát ha elindul majd megint le.

#707891 Stef Előzmény: #707890

EUR vagy HUF certi?

Ha 49 az ára és nem a neve, akkor gondolom EUR certi a Frankfurti tőzsdén és nem az Erste féle EBRDXTL05, ami HUF-os. Jól gondolom?

No, megyek a certi topikba a többi kérdésemmel...

#707890 Ibiza Előzmény: #707888

Mák..Dax tl 49 certiket vettem egy nagy leszúrásban..amikor 9050 alá ment a DAX

Luhanszk felé mennek a tankok holnap szünnap nálunk..Daxban fontos szint a 9300..sajna nem a tetön adtam el de szép volt..

#707888 Stef Előzmény: #707887

Gratula!

Te mondtad, hogy van az a szint ahol már realizálni kell a nyereséget... szvsz ez nem gyávaság.

Megmondanád mi volt az az extrém szint?

#707887 Ibiza Előzmény: #707791

eladtam a DAX longokat..sokat hozott..még engedhettem volna de elgyávultam..

#707788 Ibiza Előzmény: #707784

kétszer vettem longot..gyorsan eladtam utána bohóckodik..remélem visszamegy még..usamostszabadesésben van

#707556 Ibiza Előzmény: #707209

mi is történt..mészárlás a pakkomban..nyaralásban vb gyözelem után kiszálltam..utána még kétszer beszálltam DAX longba óvatosan..de nem túl sikeresen..

1300pontot lement Dax..

a 10k feletti shortok szépen hoztak volna..persze akkor felfelé avázkodott..pedig tudtam az ukrán válság hatással kell legyen a daxra..hiszen oroszok a 1-2. legfontosabb partnere a németeknek.

a 10. a 9650 a 9250-9100 fontos szintek a számomra..de semmit nem értek..

minden nap új lehetöség.. tehát nézünk elöre

jót tett a német vb győz…

#707209 Ibiza

jót tett a német vb győzelem a pakkomnak..tegnap lezártam mindent. van bukó szépen de a lenti bövtések 1/3ra csokkentették azt.

nyaralok két hétig. nem is akartam foglalkozni vele bent voltak a menekülő stopok...de a vb után gondoltam jó lesz a kiszálló..nagynehezen be tudtam lépni...liqvidáltam minden daxos pozit..

#707064 Ricsi Előzmény: #707062

Én 10-20-40 pontokra nem mozdulok rá. És az alja sem nagyon érdekel onnantól kezdve, hogy ha kiveszik a 715-ös short zárásomat. Onnantól csak az érdekel, mennyit jön le a TMA, de jelenleg napi 4 pont az elmozdulása :))

vettem alacsonyabb kiüté…

#707058 Ibiza

vettem alacsonyabb kiütés long certit..nincs minden nap esés..

ui. 750 felett megint longos..820 felett meg már elmegy 9550ig..

de gyorsan lezuhanhat 500ig ha úgy alakul..de ne feledjök a német cégek erösek...még is csak ez számít a tőzsdéken..

qrva portugálok