De az még áll, hogy 11-12-n vennél, nem?
nem tudom, pénteken se jósoltam. Adjunk teret a játéknak :)
Tehát, ha jól értem, a stratégia az lenne, hogy 11-12-n venni. Majd kiülni a felhúzást, és a következő öntés elején dobni. Igaz?
És a felhúzás meddig tarthat szerinted, kb. névértékig?
szerintem is, de kövkörben jóval feljebbről lesz tömés szvsz...
írtam reggel látszott a tömés..lesz még ebben még egy kör..arra lehet beszállok
bankárosok kemény szoci népség.. eladják a felét 2xes áron akkor már a dolog ingyen van.. fotex is eljátszotta párszor. 2-3x eljátszák majd vsz kivezetik amikor már pánzgyár lesz vagy egy konkrét vevö.
:) köszi
http://www.chartelemzes.hu/index.php?waction=b6&hirek=134
Ha valakit érdekel Egon véleménye :)
ja, néha kellenek ilyen mókák :) Adni kell esélyt kovácsnak, hogy nagyot nyerhessen, ha igazán akar... Vszont 50% kell a likviditáshoz, mert ez így borzalmas lesz 1Ftokkal...
12-24 phyla kör tetszene nekem, egy poénnak jó lenne ilyen 2. kör.
Beleveszek, ha lejönnek értem 13ra
Ez így van, csak pénzt ne tegyünk rá. Én adok esélyt a piacnak egy újabb körre, otp innen nehezebben dupláz :))
egyébként 2007es meghúzás első két gyertyája teljesen ilyen :) Első 18-20, második 19-25, most pedig 8-10, 10-22
Kicsit vadabbak az arányok, de gyertyák ugyanazok...
sőt, véget ért a "medvéje". :) Tiszta bika részvény, és előre jelzi a bux, dj mozgását ;)
kb tényleg... 1órát kellett volna várni a beszállóval és addig kiderült, hogy öntik... Mindenkinek joga van a hülyeséghez, de utána ne hisztizzen.... Amíg rés él addg esély adott, az a vicc, hogy 200napos átlagot réssel vitte, TA bull :D
mindenesetre vkit nagyon megszívattál herceg ismét ;) Val.szeg egy "befektetőt", aki eladta neked elkeseredésében a 30-on vett phyláját 10ért, aztán visszavette tőled 20 felett, mert reménye támadt, és nem akart lemaradni...:S
nem jött le értem 1ft-on ,múlt.. nem baj,holnap új nap új lehetöség
nem volt ekkora darabszám még akkor pl... BH nem 10Ftozik szvsz... Persze kovács tényleg csak adótoptimalizál akkor vissza a cumiba :)
egészségére :) Én egy steaket betoltam ma, alkoholmentes búza sörrel asszonnyal. Oszt vissza a robotba :D
nem csak ott néztem. Nem csinált hasonlót 2007-ben, semmilyen felbontásban.