A legjobb a határidős BUX-ban, hogy át lehet vinni napon túlra a pozíciót kamat nélkül, így hetekig lehet tartani. Ti max mennyi ideig tartjátok, hónapnál továbbá gondolom szinte senki?
A legjobb a határidős BUX-ban, hogy át lehet vinni napon túlra a pozíciót kamat nélkül, így hetekig lehet tartani. Ti max mennyi ideig tartjátok, hónapnál továbbá gondolom szinte senki?
A zárószakasszal kapcsolatban szeretnék kérdezni vmit, amikor irreális árak szerepelnek a vételi és eladási oldalon, otp esetén pl 4700-as szintek is előfordulnak, ezeket hogy kell értelmezni. Korábban pár hónapja vki említette h brókercégenként ez eltérő, de csak egységesnek kell lennie a 10-es ársávnak xetra rendszer miatt, vagy a vételit eladásinak, az eladásit vételinek kell értelmezni a záró 5 perces szakaszban?
dobtam rá még egy "hasábbal", felkötöttek értem.
de már reszket a kezem a short lezáráson is....vajon le kell zárni ? és ha igen hol ? mikor ?
mikor kezdik el tépni fölfelé mint a barom ? ---ezek a kérdések gyötörnek..:D
A mai támasz holnapra ellenállássá válhat! :D
nekem működött ma a támaszom, remélem nem 1 napos csoda
hoppá-hoppá-hoppá :) :)
milyen igaz!!!!! az beza nem 8as hanem hetes :D
17900 az a szám :)
látom figyelsz :):):)
Ha tudsz adni 18.900-ról ma, pls oszd meg velem a titkot :)))
(esküszöm azonnal vissza is veszem piacin, nem tartogatom)
Richter és Matáv esést várok, be fogják hozni lefelébe a "nagyokat"
matáv esetén 300, richternél 3600
én lassan a következő adag shorton gondolkodok, jó lenne elcsípni egy fordulót, jót tenne a lelkemnek :)
Miért, már elértük promtnál a 17.400-17.200 közötti zónát? Szerintem addig semmi komoly támasz nincs.
ez biza esés, de elérkeztünk az utolsó komoly támaszhoz, bővítettem hát a longot