Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB

Re: nincs cím

#707127 TrendMan Előzmény: #707126

és ismét a Fradiban, melyet még 35 évesen is erősen meg tud támogatni.

(A Sliema ellenei meccset elnézve.)

Romario a magyar fociról

#707046 TrendMan

Itt mintha Romario a magyar fociról beszélne:

http://www.origo.hu/foci-vb-2014/hirek/20140710-a-korabbi-vilagbajnok-futballista-lehordta-a-futballvezetoket.html

"Labdarúgásunk az elmúlt években egyre rosszabb lett, mert olyan vezetők irányítják, akiknek fogalmuk sincs arról, hogyan kell bánni a labdával" - írta a nemrég politikai pályára lépett focista.

"A vezetők a VIP-lelátón ücsörögnek és élvezik a milliókat, amelyek a bankszámlájukra vándorolnak" - tette hozzá".

???

#706922 matgab Előzmény: #706887

szerintem nem volt bunda.

Csak az a brazil csapat Ronaldora épült (úgy , mint most Neymarra, vagy talán még jobban) és Ronaldot alig tudták össze toldozni foltozni arra a meccsre a dokik. Akkor ha jól emlékszem a térde teljesen tropa volt már. A franciák meg otthon élvezték a hazai közönség támogatását.

#706921 matgab Előzmény: #706887

szerintem nem volt bunda.

Csak az a brazil csapat Ronaldora épült (úgy , mint most Neymarra, vagy talán még jobban) és Ronaldot alig tudták össze toldozni foltozni arra a meccsre a dokik. Akkor ha jól emlékszem a térde teljesen tropa volt már. A franciák meg otthon élvezték a hazai közönség támogatását.

#706901 banyaiz Előzmény: #706796

Erőn felüli volt a legjobb 4 tőlük. Ilyen focival a csoportból kiesnek egy szót nem szólhatnak, rezgett is a léc ha bíró nem ad kegyelem tizit horvátok ellen.

Annyira nem vagyok elájulva ettől a vb-től, olyan vegyes érzelmeim vannak többet vártam egyenes kieséses meccsektől.

Két igazán jó meccs volt szerintem a Hollandia - Mexikó, és a Belgium- Usa.

#706900 banyaiz Előzmény: #706895

Nem valószínű egy vb döntőt meg lehetne bundázni. Szép kihívás lehetne fogadási maffiának.

Olyan szempontból lenne benne logika, hogy ott iszonyat fogadási pénzek lehetnek, nem lehetne kiszűrni a csalást.

#706895 Sumér harcos Előzmény: #706887

nemtom.

2éve rengeteg cikk jelent meg róla...vmi singapuri manusz állitotta,hogy lefizette Ronaldot,brazilokat akkor 1998-ban.

de egy vb döntőt elbundázni.... nekem nem volna az a pénz,ha már ott lennék:)

mert lehet 1életben 1ilyen lehetőség adódik,ugyan brazilok 2002-ben megnyerték,tehát kegyesek voltak hozzájuk a bundakirályok 4év múlva.

emléxem arra a meccsre is....1998-ban,olyan volt a brazil csapat,(mint tegnap este)mintha ott sem lett volna.

#706810 matgab Előzmény: #706797

kíváncsi vagyok egy 0-5-ös hendikep hogy fizetett volna a fogadóirodáknál...

#706622 banyaiz Előzmény: #706612

Biztos, hogy ilyen dolgok vannak a háttérben mert mint focisták nem mutatnak valami sokat.

Lehet, hogy a megvásárlásuknál is van mutyizás. Nem is tudom hol láttam egyszer, hogy Franciao a nagy központja afrikai focistáknak, és soknak nincs is nagy focimúltja csak focistaként bízik Eu-ban maradhat. Aki igazán jó azt elviszik jobb csapatok, vagy már eleve az akadémiájukon volt. A maradék maradéka az kb ide kerül vhogy. Meg is látszik a teljesítményen. Nem akarom rájuk fogni mert magyarok annyira jók lennének nem lehetne kihagyni őket.

#706612 matgab Előzmény: #706610

ez már nem foci VB-s topic,de:

Egy afrikai vagy szerb simán bevállalja azt, hogy számla nélkül kapja a pénzt, míg egy magyar nem. Ráadásul a külföldi nem akar járulékot fizetni itt, mert úgysem kapna nyugdíjat. Ergo sokkal olcsóbbak.

Egy külföldi az itt lakást bérel. Na vajon kinek a lakását bérlik és milyen áron ezek a külföldi játékosok szerinted? Az MLSZ tisztviselők lakását, vagy a klubvezetők, játékos manager-ek lakásait. Persze feketén -így juttatják nekik vissza a lóvét (Ugye közpénzen jól megfinanszírozzák a klubot, akik drága külföldi játékosokat vesznek -akik hajlandóak lesznek olcsóbban is játszani- és a különbséget lakbérre fizetik...

Stb. stb. Ez a nagy magyar valóság, amiért harmad (inkább tizedrendű és rangú) külföldi focisták sokkal keresettebbek, mint a magyarok, vagy játszani tudó külföldiek.

#706610 banyaiz Előzmény: #706585

Ehhez a focihoz minek ennyi légiós? Magyar játékosok még ennél is rosszabbak lennének? Azt már nem tudom elképzelni.