Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Sziasztok! Úgy tűnik mo…

#706973 Frontin

Sziasztok!

Úgy tűnik most talán már kijelenthető, hogy megérte kiülnöm a túl korán indított shortjaimat. Lassacskán ott tartok, hogy profitvédőt kell elhelyeznem! ;-)

A héten sajnos újfent nem értem rá, pedig bővíteni kellett volna. Mindegy, előbb utóbb úgyis lesz korrekció, majd akkor.

Re: nincs cím

#706937 Ricsi Előzmény: #706936

Nem csak tőled kérdezem...

Ma jutott eszembe az E-star. Van még egyáltalán ilyen papír? Ha van, mennyi az ára, mert nem találom. Ha nincs, hogyan lett vége? Lement nullára, vagy kaptak valamit a részvényesek?

#706936 Borska Előzmény: #706918

ha ilyen kérdések kavarognak az ember fejében akkor a harmadik állapot a megfelelő, vagyis moziverzum , kivárás

.... báááár ha valóban törik a támasz, illetve ma alatta is marad bux, és hati is beköszön 18k alá, akkor lassan jön a longosok kirázása, ott csoportos zárás jöhet

csavargat a kis pajeszos…

#706935 Ibiza

csavargat a kis pajeszos..tényleg nevetséges..

#706918 Civic15 Előzmény: #706916

Most milyen irányba érdemes nyitni, azért van bennem ez a dilemma, mert a részvények alulárazottak, amelyek mozgása meghatározza az indexét. Elég bizonytalan sztem az irány egyelőre.

#706885 Civic15 Előzmény: #706883

A legjobb a Random és a KBC ára és felülete, az erste bróker elég drága, nagyok a visszautalási költségek.

#706883 BudFox Előzmény: #706878

nemtudom...fel kéne hívni őket..

nekem van portfolio pro online

és Questor webtrader

meg van questor EQ trader - demo egyelőre.-

#706878 Civic15 Előzmény: #706875

A KBC-nél az ingyenes kereskedés a meglévő ügyfelekre is vonatkozik? Jómagam elég rég nem kötöttem már a számlámon, még 2008 végén nyitottam, néha azért belépek attól h átmentem a Randomhoz. Vmi számlaszámváltozás volt, ti erről mit tudtok?

#706875 BudFox Előzmény: #706863

különben ha lenne kolbász ízű fagyink, én azt is el tudnám adni szerintem :D

NO...BUX esik tovább...18.000 alá kerültünk.

#706859 Fornit Előzmény: #706815

Hal és kolbász??

Elég avantgárd fagyikat készíthetsz ezekből az alapanyagokból :))

Szerk:

(ja.. olvastam nem csak nekem tűnt fel)

#706857 Euroman Előzmény: #706849

én meg mindig csak longolok, illetve "parasztshort" úgy, hogy kivárom az olcsóbb beszállót....most nem néznek ki jól a magyar dolgaim, külföld fedezi, de ha ott is esés lesz, akkor kiszállok mindenből...

#706849 Borska Előzmény: #706842

érdekes írás, sajnos nincs olyan szintű közgazdasági ismeretem hogy vitatkozzak avagy egyetértsek az olvasottakkal :)

én amit vizionálok az inkább egy tisztító esés mintsem további hegymenet, de én erősen shortos szemléletű vagyok , vagyis nem mérvadó :) a dolog

bukok is rendesen a dax és s&p korai shortjain , nahh ezeknek a poziknak a pluszban zárására számítok ha végre elindul a lejtmenet