Én sem, előbb adtam egy részét nálad. Most + lelépek, iszom 1 sört vhol, mert szép nap volt ez és nem tudok csak úgy beborulni az ágyba! :)
Én sem, előbb adtam egy részét nálad. Most + lelépek, iszom 1 sört vhol, mert szép nap volt ez és nem tudok csak úgy beborulni az ágyba! :)
Köszi, de én már fél 10-től nem vagyok tulaj:-), de még lehetek:)
Vigyázz, a legendákban heti chartok vannak! Úgy tűnik minden csak gyorsabban játszódik le, arányok hasonlóan néznek ki még mindig. Kitörés után az emelkedés felét ott is visszaadta és nézd utána mi történt. Forgalmi adatoknál viszont már sántít. Ma esésben brutált alkottunk.
emlékeztetőül: http://www.stocklandyard.hu/blog/show/205
ennyit nem tudok mesélni:) Sokan megkeseredtek, de sok a kárörvendő, amit nem nagyon bírok:(
megnéztem 2007-et, én lehet vak vagyok, de semmi hasonlóságot nem látok, ott nem volt ilyen csúnya visszaöntés, mint most. Ez inkább vm tüskének néz ki egyelőre, de meglátjuk, mi lesz belőle. 12-13-on valóban jó kockázat/hozammal megpróbálható.
kiszámoltam :)) indítsd el a petit és ott a darabszám/vételi ajánlat :)
Nem kell magyarázkodnod. Szép hét volt és akinek sikerült az örül, akinek nem, még nem biztos, hogy elveszett mindene:)
A pf kegyetlen, ha néztétek:)
A nyaraló tó vagy tengerpart, de a hajóhoz kéne 1 jogsi. Itt van a Genfi,-tó, én meg Phylezek itt, ahelyett h. megtanulnám vezetni. :)
hasonló, de vitorlásról is szívesen tenném :) Én tradelek kint, de csak néha, majd lesz felület hamarosan, azon tesztelgetek...
Rob - nézd meg a legendák klubja elemzésemet és dönts, direkt azért töltöttem fel pénteken. Hetes gyertyák...
egyébként megnézitek 11-13közötti tételeket, akkor átlag vétel:
11-en 100k
12-ön 105k
13on 68k
Egyszer már nem ártana külföldre kinézni, de még nem tettem. Mindig csak mutyiland volt, a héten éppen Phyl vidámparkkal. Sok lehetőség megy el mellettünk a mai világban, de egyszer majd remélem, megtehetem, h. ezzel foglalkozom jövedelmezően egy jó kis nyaralóban és semmi mással.
lehetőség mindig van, csak főleg külföldön :)) Sztm nézd vissza 2007es meghúzást és ennyi. 10-11es rést ne töltse be, ez a lényeg...
akkor nem mázli, én mndent elhiszek. Grat.
Engem továbbra se izgat a dolog, én egyáltalán nem s figyeltem, de továbbra se bánom. Érdekesség számomra az egész, enny. Én másokat figyelek, amiben hasonló fantázia van. Pl. Ctigroupot megjátszottam 2x is. Holnap VW-ra készülök, nagyon kiv. vagyok, mi lesz (kifutó opciók). BWIN-nel s hasonlót lehetett keresni
Záróban is vettem 9en, mert 300k-t visszaöntöttek :) Én szerény részét megkaptam :)
Amikor kivették a 9et, utána még kb. 1 millát lehetett venni 9en. Zárót is 9re rakták, anyáztam is, mert melóztam és 9en álltam, persze túl hátul. Na mindegy, utána jól sült el.
Péntektől szép kis napok voltak, de nem biztos, hogy mohók voltak a ma reggeli vevők, csak be akartak lépni a hosszú távu befektetők sorába. Az is lehet nem?
Na mindegy, de egy szép spekis hetet láttunk a phylbe az biztos. Aki látta a pénteki csík után a lehetőséget a pénzkeresésre, az szinte sejtette, a tegnapi záró után, hogy ki is kell ma szállni a limit közelébe belőle, ha rövid távon akart sok pénzt keresni. A hosszabb távon gondolkodóknak is lehet, hogy igaza van, mert a bejelentésekből ha egy két dolog tényleg teljesül, akkor még lehet jó ez a papír.
Én egyenlőre rövid távon gondolkodom:)
én az első csomagomat 8on vettem olyan pénzből, amit nem sajnáltam (nem kellett másra). Sikerült nagy ügyesen (bénán) felhígítanom a pakkot, de még mindig plusszban tudnám eladni.
Amikor 8-ról elmozdult, akkor lehetett sejteni, hogy lesz valami. És KHerceg jókor figyelt oda, hogy mozgás van és még kapott 9-en.