Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Re: nincs cím

#706636 BudFox Előzmény: #706634

ezt most a longosok ne olvassák :

Én abban bízom hogy a hitelminősítő helyben hagyja a kilátásokat, nem változtat semmit..akárcsak a Fitch. akkor további esések várhatóak

longosoknak :

persze ha kilátást javítanak, vagy egyenesen felminősítés lesz...akkor az OTP mellett is emelkedhetünk.

otp nélkül nem lesz emel…

#706634 Ibiza

otp nélkül nem lesz emelkedés..ezért dobtam el tegnap a hatit..kínlódott mint malac a jégen..

#706631 Ibiza Előzmény: #706626

:) nem értem miről beszélsz....a TA anomáliára utaltam egy kedves szurka-piszkával..feszültnek tünsz..

Én eladtam tegnap a longokat..nem szeretem ezt a bux hatit..

#706626 Hathor Előzmény: #706625

Nem haragszol ha nem válaszolok.

Mi a bajod? Likvidáltad magad? Nekem megvannak a longjaim továbbra is.

Én bevallom, hogy ma mind mínuszban van. Tegnap meg pluszban volt 10konti kivételével mind.

Ez ilyen.

#706621 Euroman Előzmény: #706611

igen, de a londoni vagy a new yorki tőzsde zárása után...ma new york nincs ünnep miatt, úgyhogy szvsz magyar idő szerint olyan 19 óra felé várható a bejelentés...

#706619 BudFox Előzmény: #706608

de most jön valami hitelminősítő....én tartom a shortokat....

ha lesz felminősítés akkor persze lezárom.

annyi a nyerő már rajta hogy viszem én át jövő hétre a shortokat.

#706611 Hathor Előzmény: #706609

Nem határoz az meg semmit.

50-50%ot látok mindkét irányra.

Csak megkérdeztem, hogy nem ma lesz a moodys felülvizsgálat? Eddig nem hallottam róla, hogy lett volna. Hét elején pedig mintha pénteket írtak volna. Most nagy csend van erről.

"A Moody's listáján a magyar szuverén osztályzat következő felülvizsgálata július 4-én, pénteken esedékes"

#706608 Hathor Előzmény: #706605

A héten megvizsgál minket a Moody's

MTI

2014. június 29. 16:57

A héten végrehajtja a magyar államadós-kockázati osztályzat következő felülvizsgálatát a Moody's Investors Service, bár az nem feltétlenül bizonyos, hogy ennek az adósosztályzat vagy az osztályzati kilátás módosulásában megmutatkozó konkrét eredménye lesz.

#706605 Hathor Előzmény: #706599

Nem ma jön valami Moodys minősítés Magyarországra? ,-)

Eljátszuk a hattyú halálát megint előtte, mert könnyű elvenni a spekik pénzét hírekkel.

#706599 rbbj11 Előzmény: #706597

mi lesz itt, ha külföldi indexek 40%-ot korrekcióznak ATH-król??? Esünk ATL-re??

#706597 Hathor Előzmény: #706595

Erre a devizahiteles storyra 700pontot esett már OTP.

Nem tudom nincs e már beárazva. Estig még lehet meglepi.

Nem mondom, hogy örülök, hogy pont az elutazásomkor kell ezt csinálni megint, itt kell hagyni megint a pozit.

Pedig tegnap milyen jól festett minden. Mindegy még csak délelőtt van, délutánig, zárásig bármi lehet. Max lezárom OTPt ott ahol van este és fedezi hatit jövőhéten.

#706592 Frontin Előzmény: #706591

Akkor elképzelhető hogy ennyivel most megelégszik, nem tudom a pontos adatokat, nem követem élőben az eseményeket. Talán jöhet most némi pihenő.

#706589 Frontin Előzmény: #706588

Szvsz ráértél volna 4100 környékén is venni, esetleg onnan lehet benne még egy visszapattanás, ami talán a bux-ot is megmozgathatja picit fölfelé. Szerintem még nem ez az alja a bux-nak ebben a körben, lesz ma még lejjebb is.