usa-t, nyugat-ot az ukránok annyit érdeklik, mint a tavalyi hó....minket se érdekel, amíg ez a háborúsdi nem volt, addig csak az ukrán qrvákról, maffiózókról meg cigaretta csempészekről tudtunk...
usa-t, nyugat-ot az ukránok annyit érdeklik, mint a tavalyi hó....minket se érdekel, amíg ez a háborúsdi nem volt, addig csak az ukrán qrvákról, maffiózókról meg cigaretta csempészekről tudtunk...
Hati 698ig húzva..
Rögtön pakolgatják be a 20-30-50kontikat, pedig 698ig eladó sem volt :D
jajj de beteg..
szerintem jobb ha nem is nézem.
Bíznom kell a csökkenő ékemből kitörésben, a tegnapi fordulós jelben, a jó kinti munkaerőpiaci adatokban, az alacsony forgalomban, és a "patogatott kukoricában"
Eközben DAX 10.008
Üdv
MOL sem kellett a kutyának sem ma 4000eket ki kellett egész nap pakolni eladóira, most hirtelen az is kell ham 4000es pakk
OTP egész nap adják, most meg tépnek rajta 40et pontot fel.
Hati máris 630.
jajj istenem..
csak tudnám minek kellett pár perccel ezelőtt ütlegelni hatit 550re
Ki az aki borogat hatit 550re?
Közülünk valaki?
Mire kell most adni?
Már kezdem azt nézni, hogy direkt forgalmat csinálnak benne. Reggel nem értettem minek kötögetik 600on 25-40kontival, most meg azt nem értem minek adják 500ra, meg 550re, mintha élete múlna rajta.
Tegnap és ma nagyon jó adatok jöttek USAból a munkaerőpiacról.
Az kitarthatja napokra a jó kedvet, hajnalban Ázsiából is jó hírek jöttek.
Még holnap vagyok, utána másfél hétig nem.
Pozi így marad.
Vagy nagy lesz a nyerő, vagy nagy a bukó, vagy stagnálás. 33% :D
USA holnap nincs..
Buxban a tegnapi napos kalapács gyertya meghozhatná záróra az emelkedést, ki az ékemből fel, 200napos is itt van.
S&P 1980on mindenkori csúcson. 2000et meg kéne csinálnia már.
Azzal DAX 10K, BUX meg kiszaladhatna jövőhétre 20Kra a kedvemért :D
OTP -ben 4200 a támasz, alatta meg 4100. lehet hogy meg fogja nézni...
onnan aztán felpattan, vagy akárhonnan, ha elmúlik a pánik...mert ha nincs már pánik az OTP -t nagyon elkezdik midndig venni.
Vicc ez a magyar piac mit művel már.
Jó, hogy minden fos mindenki szerint, de azért lehetne felfele spekulálni.
USA új csúcsokon nap mint nap, DAX is 10K alatt megint.
Mi meg csak ütleg, ütleg, és ütleg.
Már nincs aki kereskedjen lassan. Ez mire jó?
Fél egykor nincs egy milliárd sem a forgalom prompton.
Itt is ha nincs a hati átkötés 25Kkal, semmi forgalom nem lenne.
Köszi, én sem kívánom senkinek.
Meglátjuk.
Kockázat nélkül nincs haszon
azért csak óvatosan Hathor kolléga :_)
nehogy nagyon beszakadjon...
én most full shortban vagyok..ráadtam még...
nem kívánom senkinek hogy veszítsen...mindenkinek sok pénzt !!
közvetlenül a másik alatt volt a beírásom miszerint vettem..ha meg nem követed ne mond csak ketten vagytok longban..
18200körül van fülescsésze nyakvonala annak visszatesztje, alá nem várom Buxot.
Az 200pont kb. le max.
Azt kibírom.
Egyébként, hogy még írogatok az is csoda nyaralás közben, nem hogy olvasok :D
nem gond..csak nem figyelsz..
azért figyelj..beszakadhatunk.. a gatyád meg rámegy...a huf szokott elöre jelezni..most is ezt tette.
Bocsi akkor elnéztem.
Felületesen olvastam, mert sietek, néha benézek egy egy percre, kaptam megint lefele, most is vettem 520on 5kontit.
Most már 100konti fölött vagyok.
csak jelzem 2,3 milkás forgalom a hatiban..ami egy tréfa...tegnap 1db-okat pakolásztak elém..
Ibiza lemaradt?
ne légy mesüge..írtam vettem egy pakkot..be is írtam hol.. a következöt épp írogattam mire beöntöttek..pont megkaptam volna..de a zárót feljebb vitték..a gyengébbek kedvéért..a második pakkom nm jött be.
nálam ellenállások a kerek ezrek a 650ek 350ek..az 500-ak kevésbé..a kerek százak csak pszichésen..
látszott itt is 600alatt, azonnal elvitték a stopokat...mindenki oda pakolja.
nem szeretem bux hatit..mert általában megszivat..utólag a shortot (19200körüliek) kár volt eldobálni..kell a Budfox-féle elszántság..ha tudod az irányt akkor tartani..mondjuk Öt szeretik az istenek...mákosmókus.