Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB

Ha netán lesz Argentina-…

#706138 Kiss Zoltán

Ha netán lesz Argentina-Uruguay meccs,akkor akár durva horror filmet is lehetne forgatni,mondjuk a kezdő Kör-ben: "Vámpír a Messiás ellen"

Re: nincs cím

#706131 banyaiz Előzmény: #706101

Ennyiszer nem lehet csak a szerencse, az is kell persze. EB-t nyertek, legutóbbi eb-n is tovább mentek csoportból, most is. Nem nagy labdazsonglőrök de össze van rakva a csapat, küzdenek, hozzá egy kis malac.

Semmi olyat nem mutatnak amit pl magyar csapattól is ne lehetne elvárni. :) Bárcsak mi is legalább ezt tudnánk hozni. Jól védekeznek viszonylag, kontrák, meg van azért szervezve az a csapat, nem látványos.

#706123 banyaiz Előzmény: #706110

Legalább a himnuszokról nem maradnak le mint rtl , vagy tv2 nem tudom melyik közvetített egyszer vb-ről , vagy eb-ről.

Szóval lehetne rosszabb is. :)

#706110 Sumér harcos Előzmény: #706105

szerintem is rettenetesen xarok....sőt itt-ott már idegesitően...azt sem tudom név szerint kik is közvetitenek,de vmi szánalom...

ráadásul az elemzők a studioban ....szünetben....hát...azok kemények a fronton...

Belenéztem egy meccsbe, …

#706105 Krumenaker

Belenéztem egy meccsbe, Costa Rica - Anglia.

Nem csak a foci nem megy a magyaroknak, a közvetítés se. Gundel Takács bemondásai:

- Mehet a labdával Kolumbia! (Costa Rica támad egyébként...)

- Jogos! Már a kapus kezében volt a labda! (Lefújta a bíró a helyzetet, közben mutatják az ismétlést, hogy az angol kapus kiejtette a kezéből a labdát, és arra próbáltak a costaricaiak lecsapni.)

- Szabályos szerelés! (Ismétlés közben mondja, miközben mutatják, hogy a labda más sehol, de dupla lábas becsúszással elkaszálja egyik játékos a másikat.)

tudtok valami linket cso…

#706103 Ibiza

tudtok valami linket csoportokról pontokról?

:) megvan a legjobb 8?

#706101 Turkoglu Előzmény: #706092

Annyira nyomorult ez a görög foci és mégis mindig szerencséjük van....

Hogy a fenébe csinálják....

ezekért a görögökért egy…

#706092 Sumér harcos

ezekért a görögökért egy guriga taknyot nem adtam volna...

de most sem adnék...egy meglepetés a 8között,mivel costa rica-val játszik..

#706076 banyaiz Előzmény: #706064

Kamerun ellen 2 érvényes gólt, tegnap egy tizit nem adtak meg.

De Costa Rica csoport elsősége?

Olaszok is amit ma mutattak, mint magyar válogatott Mexikóban. Alig vonszolták magukat a pályát.

Alig marad európai csapat.

#706064 Fornit Előzmény: #706062

Az első csop meccsen mintha érvényes gólokat vettek volna el tőlük, a brazilokat meg megajándékozták volna (mindet csak olvastam) Így most a csop elsőséget vették el tőlük.

#706063 banyaiz Előzmény: #706043

Kusturicának a Maradon filmjét láttad? Hihetetlen sztár még mindig lába nyomát megcsókolják kb argentinok, vagy Nápolyban. :)

Volt egy kis gömbérzéke lehet mondani. :) De mennyire tönkretette magát, és milyen gyorsan.

#706062 banyaiz Előzmény: #706025

Mindig is szép focit játszottak , csak vhogy legjobbak közé nem tudtak odakeveredni vb-ken. Mi nem vagyunk kint akkor nekik szoktam szurkolni , azonosak a zászló színek is. :) Tetszik is ahogy játszanak.

Ennél jobb csapatuk is volt már korábbi vb-ken. Valami apróság mindig megállította őket, vagy a bíró, vagy egy jobb csapat. 4 éve is argentinok ellen lesgóllal kerültek hátrányba 16 között ki is estek. Ezen a vb-n sincsenek nagy barátságban a bírókkal ahogy elnézem.