mi történt mol-lal?
Bux megcsinálta a 18500as visszatesztet, amit vártam a shortjaimmal két hete.
Érdekes lehet ez a mai nap BUX történelmében!!
Ma nagy forgalmú 18500as visszateszt nap lesz!!
18517 a prompt most.
Végűl is mindegy mert egyszer fel is fog menni ez a MOL, akkor meg keresnek a longosok.
Én megint partvonalról szemlélek.
410.000darab MOL forgott. Ez a 4.28drb 10%a
Köszi!
Tőzsdén kívül ment az a mennyiség, de most hallom, lehet ez még további 3%-nyi is, ha az Omániak szálnak ki. Szar szitu, mint én és az adidas részvények...
Tegnap záróban nyitottam próba longot 18880on 8kontit, meg előtte 2kontit napközben 18950en.
A 10kontit most reggel lezártam veszteséggel 18710en.
Ilyen is van.
Nem lehetett tudni ezt a MOL eladás megbízást.
Ez szopi minden longosnak. Ellenben tudok olcsó MOLt .
4Millió Mol részvény nem tudom mikorra pörög ki
Randomnál nem látszik a bux értéke...dejó,pfff.
Mint lejjebb irtam, én sem számolom, de equitasnal 190ft/k volt, ami éves összegzésben bizony mérhetö volt.
Èn minden forintnak örülök, ha több marad
"de nekem jó, hogy ingyenes"
Valószínű, (sőt biztos) hogy tőzsde dologban nyomodba sem érek, de 50/k én már nem is számolom, persze lehet, hogy ezért nem.
lehet, én nem csekkolom havonta a költségeimet, de év eleje óta is hónapok teltek el, 6 hónap ;)
hónapok óta megy az akció, nem tudom milyen beetetésről beszélsz, de nekem jó, hogy ingyenes
"*Akciónk a 2014. december 31-ig, online rendszereinken keresztül, a BUX határidős termékére beadott megbízásokra vonatkozik. A kereskedés akciós díja 0 Ft, kondíciós listánk az akciótól függetlenül eredeti díjainkat tartalmazza. A KBC Securities Magyarországi Fióktelepe fenntartja a jogot arra, hogy akcióját meghosszabbítsa, vagy akár a meghirdetett időtartam lejárata előtt felfüggessze."
Ezt hívják beetetésnek!
0 ft os díjat nehéz lesz überelni! :D
Bár ha ezt így meg tudják oldani akkor ez elmúlt éveket szépen átaludták,bár kérdés mi van az apróbetűsben..
te azt josoltad, hogy shortba is fordulok, azt egyelöre nem tettem ;)