mint mindenütt a kismókus tőzsdéseknél is megy a klikkesedés..mint a bringásoknál.." te csepel? az gáz én ktm..ááá én meg pezsó.."..hagyjuk meg nekik a majomkodás lehetőségét :)..olyanok mint a csirkék a baromfiudvarban.. egyik talál valahol egy speckó helyen egy kukacot..akkor ezek rohannak oda..gyengék és személyiségzavarosok..ezért csak a nyerőket vagy egy elképzelt nyerő pozikat írják be..amit nem mertek meglépni de utólag jó lett volna.
Sztem a tőzsdén a nettó 20% nyereség éves szinten az már jó eredmény.. de meg lehet csinálni a 100%-ot..ami már nagyon jó eredmény... Van itt pár nagyon ügyes srác..tőlük lehet tanulni...Budfox, Csusza, Tapasz..csak kiragadva az aktívakat..eltérő módszerekkel némi öniróniával (mert megtehetik)..sokan nagy tudással rendelkeznek akár a TA terén is.
Nekem a világgazdaság az egyben hobbi is..egy kis ujjgyakorlat egy kis gyakorlati példa a tőzsde.. jó kaland ami tétre megy...a bekötött pozikat elképzeléseimet beírogatom..hasznos vagy sem ezt nem nekem kell eldöntenem..de nem is érdekel
-------------------------------------
Én full kp-ban..nem érzek semmit most..semmihez nincs affinitásom a tőzsdén...