Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Re: nincs cím

#705732 Ibiza Előzmény: #705720

mint mindenütt a kismókus tőzsdéseknél is megy a klikkesedés..mint a bringásoknál.." te csepel? az gáz én ktm..ááá én meg pezsó.."..hagyjuk meg nekik a majomkodás lehetőségét :)..olyanok mint a csirkék a baromfiudvarban.. egyik talál valahol egy speckó helyen egy kukacot..akkor ezek rohannak oda..gyengék és személyiségzavarosok..ezért csak a nyerőket vagy egy elképzelt nyerő pozikat írják be..amit nem mertek meglépni de utólag jó lett volna.

Sztem a tőzsdén a nettó 20% nyereség éves szinten az már jó eredmény.. de meg lehet csinálni a 100%-ot..ami már nagyon jó eredmény... Van itt pár nagyon ügyes srác..tőlük lehet tanulni...Budfox, Csusza, Tapasz..csak kiragadva az aktívakat..eltérő módszerekkel némi öniróniával (mert megtehetik)..sokan nagy tudással rendelkeznek akár a TA terén is.

Nekem a világgazdaság az egyben hobbi is..egy kis ujjgyakorlat egy kis gyakorlati példa a tőzsde.. jó kaland ami tétre megy...a bekötött pozikat elképzeléseimet beírogatom..hasznos vagy sem ezt nem nekem kell eldöntenem..de nem is érdekel

-------------------------------------

Én full kp-ban..nem érzek semmit most..semmihez nincs affinitásom a tőzsdén...

#705722 rbbj11 Előzmény: #705720

??? látom, nem zavar, hogy épp nappal vannak nyitva ezek a piacok... :O

Fura hsz-k fura fazonoktól sorjában...

#705720 Racional Előzmény: #705696

" xetra, nyse és nasdaq, bet"

és különben is az időeltolódás miatt, nappal alszol:)

#705714 Ibiza Előzmény: #705683

olvasd vissza láma hozzászólásait..bármilyen témában..ez még alapnak is kevés.

#705710 Hathor Előzmény: #705682

Csodás napunk volt. Bepótoltuk ami tegnap elmaradt.

BUX 1.5% pluszban zárt.

Napos betöltött ékemből ma kiléptünk ma fel!

Hajrá.

USA is kilőtt.

Yo8!

#705708 Ibiza Előzmény: #705696

rövid az eszed..ennyi az egész..valakivel keversz.. egy hete full kp-ban vagyok..üzletet nyomom.

#705696 rbbj11 Előzmény: #705666

hát kedves ibiza, mivel egy függö vagy, nem egy komoly kereskedö, és pláne nem három nagy piacon kereskedsz kül. országokban, mint én: xetra, nyse és nasdaq, bet

Sokszor sok helyen leirtam, hogy bet a legkisebb piacom, annyira nem hat meg, hiába meglepö neked

#705695 rbbj11 Előzmény: #705662

így hát, baromira nem számít 200 pont eltérés, és ott némi bövítés... nincs forgolódás, sem izzadás, és nem is szeretek bele a poziba, van ugy, hogy csak egy hét mulva veszek észre egy elöre beadott limit teljesülését. Nem mindenki görnyed egész nap a grafikon elött ;))

#705685 Racional Előzmény: #705682

ezzel egyidőben - pedig ángokban áll Irak óriásfinomítója + sz. és p. benzin emelés

#705682 Hathor Előzmény: #705669

OTP felminősítésre árfolyam beszórás az ajándék :D

Ezzel egyidőben hatit 18900on veszik 50kontikkal.

Érdekes.

HUF meg erősödik a tegnapi dojikból, és ékekből nézeget le.

Remélem lesz folytatása.

#705678 Ibiza Előzmény: #705667

ne okoskodj már..te még a falepkéddel játszottál mikor már nyomattam..lazíccsá..a jópontot már megkaptad.

#705667 Láma Előzmény: #705666

Ok így már értem. Hobbistaként azt hiszed, hogy a betett ajánlatod az már pozi. Nem így van. Ajánlatból akkor lesz pozi, ha teljesült. És ameddig nem értesülsz a teljesülésről, (megnézed) addig nem mondhatod, hogy pozid van. Még akkor se, ha tudtodon kívül már teljesült. Remélem hobbistaként tudod követni a logikai sorrendet, most hogy felvilágosítottalak. :)

#705666 Ibiza Előzmény: #705665

és nem emléxem az ajánlatomra..és nem tudom járt arra az árfolyam..

sokféle profi van ezek szerint :))

Én mint hobbysta emléxem az aktuális ajánlataimra..még ha visszavonásig érvényesek is és nap végén megnézem az adott tételek rangéját.

#705665 Láma Előzmény: #705662

Szó szerint. Beteszik az ajánlatot. Időnként ránéznek és hoppá. Most nézem teljesült.

#705662 Ibiza Előzmény: #705657

" 18.800-900 sávban mégis bövitettem, most nézem :O "

szóval a profik így csinálják..

#705657 rbbj11 Előzmény: #705647

igy van, es azota várok, mert sem bövítésre, sem zárásra nem látok okot

Ill. 18.800-900 sávban mégis bövitettem, most nézem :O