nigéria,irán sem volt vmi huha...innen bosnyákok simán tovább...
nigéria,irán sem volt vmi huha...innen bosnyákok simán tovább...
Mai Menü
17.40 M1 BELGIUM - ALGÉRIA
FOCI VB, H-CSOPORT
20.40 M1 BRAZÍLIA - MEXIKÓ
FOCI VB, A-CSOPORT
23.50 M1 OROSZORSZÁG - DÉL-KOREA
FOCI VB, H-CSOPORT
németek jók voltak
Nem szeretem,de szurkolok neki,hogy játszhasson,ez jó foci érdeke!
biztosan nem 100%-os,van rá sansz,hogy egész meccset nem játszik semmiképpen sem.
szerintem is,sőt okozhatnak ők még meglepetést is később.
Kiváncsi leszek ma CR hogy muzsikál a németek ellen (már ha játszik)
Ááá az csak a látszat:)A bosnyákok szerintem biztos továbbjutok,hihetetlenül jók fizikálisan és mentálisan is,és 0-2 után megmutatták,hogy játszani is tudnak!Második számú csapatom lesz,az Argentinok után!
argentínok eddig nagyon gyengék...
jelenleg 1db Magyar nb1-ben szereplő focista van a brasil vb-n,Muhamed Besic(Bosznia,FTC)
utoljára ilyen 1994-ben volt az amerikában rendezett vb-n,egy afrikai talán kameruni játékos volt.
azta...Olivier Giroud előre kiirva csak cserepad...pedig...brillantást várnék tőle..
kb.:)
mondjuk nem olvastam végig a 23as keretet.
Hát néztem ezt a sváci válogatottat és látva őket,azért a játékosok őseinek több 100, esetleg 1000 km is kellett volna utazniuk,hogy találkozzanak Tell Vilmossal!:)
svájc,ecuador 2fostaliga csapat...xar meccs volt.
csak tudnám svájc hogy 7. a világranglistán...innen franciák azonnal továbbjutók..
21:00 Franciaország-Honduras
Di Maria bűnei(real madrid)megbocsáttatnak,és ő is világbajnok lesz a csodatévő oldalán!:))
Asszem nagy csalódás fog érni, bár ha Di Maria hozza a formáját, akkor megmentheti a csapatot. ;-))
"Az idő lassan lejár,most már óráról órára érezzük közelségét,éjfélkor eljön közénk,ezrek fogják várni,hogy végre itt legyen,a MESSIás hétszer fog csodát tenni és a végén aranyban csillogó kezét emeli majd magasba"!:)
Én a tv1 szakértőitől vagyok ki,össze vissza rajzok,aztán megy a nagy duma:"figyeljék meg általában a jobbszélső jobb oldalról adja be a labdát,az ábrán jól látható,amint ehhez elsősorban a jobb lábát használja" kb.ez a szint!:)
angol középpálya nem muzsikált olyan jól, de a 30 fok is látszott rajtuk.