Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB

Mai Menü 17.40 M1 BELGI…

#705572 Sumér harcos

Mai Menü

17.40 M1 BELGIUM - ALGÉRIA

FOCI VB, H-CSOPORT

20.40 M1 BRAZÍLIA - MEXIKÓ

FOCI VB, A-CSOPORT

23.50 M1 OROSZORSZÁG - DÉL-KOREA

FOCI VB, H-CSOPORT

Re: nincs cím

#705468 Kiss Zoltán Előzmény: #705465

Ááá az csak a látszat:)A bosnyákok szerintem biztos továbbjutok,hihetetlenül jók fizikálisan és mentálisan is,és 0-2 után megmutatták,hogy játszani is tudnak!Második számú csapatom lesz,az Argentinok után!

jelenleg 1db Magyar nb1-…

#705464 Sumér harcos

jelenleg 1db Magyar nb1-ben szereplő focista van a brasil vb-n,Muhamed Besic(Bosznia,FTC)

utoljára ilyen 1994-ben volt az amerikában rendezett vb-n,egy afrikai talán kameruni játékos volt.

#705458 Kiss Zoltán Előzmény: #705456

Hát néztem ezt a sváci válogatottat és látva őket,azért a játékosok őseinek több 100, esetleg 1000 km is kellett volna utazniuk,hogy találkozzanak Tell Vilmossal!:)

svájc,ecuador 2fostaliga…

#705456 Sumér harcos

svájc,ecuador 2fostaliga csapat...xar meccs volt.

csak tudnám svájc hogy 7. a világranglistán...innen franciák azonnal továbbjutók..

21:00 Franciaország-Honduras

#705454 Tapasz Előzmény: #705453

Asszem nagy csalódás fog érni, bár ha Di Maria hozza a formáját, akkor megmentheti a csapatot. ;-))

"Az idő lassan lejár,mos…

#705453 Kiss Zoltán

"Az idő lassan lejár,most már óráról órára érezzük közelségét,éjfélkor eljön közénk,ezrek fogják várni,hogy végre itt legyen,a MESSIás hétszer fog csodát tenni és a végén aranyban csillogó kezét emeli majd magasba"!:)

Én a tv1 szakértőitől va…

#705452 Kiss Zoltán

Én a tv1 szakértőitől vagyok ki,össze vissza rajzok,aztán megy a nagy duma:"figyeljék meg általában a jobbszélső jobb oldalról adja be a labdát,az ábrán jól látható,amint ehhez elsősorban a jobb lábát használja" kb.ez a szint!:)