Regisztráció Elfelejtett jelszó

Közel-Kelet (Izrael, Palesztína, Irán stb)

Re: nincs cím

#709951 banyaiz Előzmény: #709949

Maga a palesztin kérdés miért ennyire sláger téma Mo-n az rejtély előttem.

Értem én, hogy problémák vannak ott, de ez milyen vonatkozásban érinti Mo-t? Behozzák politikusok lehessen zsidózni egyet kb ennyi szerepe van.

Ha pl ez Dél-Szudánban, vagy Szomáliában, vagy Afganisztánban, Irakban, Kambodzsában vagy mit tudom én hol történne ahogy történnek is ilyen balhék melyik magyar párt hozná ezt be a politikájába?

Könnyen lehet, hogy a palesztinokat nagyon súlyos jogsértések érik, de vhol vicces a számomra mikor pl egy Jobbikos képviselő nagy komolyan foglalkozik ezzel a kérdéssel. De úgy mintha arról beszélne, hogy Mo-n mennyi lesz a kenyér vagy hasonló. Elképzelem az egyszeri választót aki meghallgat politikust aki tájékoztatja a palesztin problémáról, gondolom nagyon érinti a mindennapjait, kicsit szürreális a számomra .

#709950 banyaiz Előzmény: #709949

"Nem tették jól. De ez itt teljesen off, ne is folytassuk! :-)"

Hát igen ne keverjük bele Otp topikba még a palesztin kérdést is.

Azért tették jól szerintem mert képzeld el mi lenne az EP-ből ha minden "belépési engedéllyel rendelkező" újságíró, takarító, biztonsági őr és a többi a véleményét ilyen "kiselőadásokkal" fejezné ki. Az egyik bevisz egy vödör "vért" a másik egy vödör trágyát stb, végén tiszta Mónika show lesz.

Éppen elég oda az a sok állatfajta aki képviselőként ott pusztítja a közpénzt. Ha ők így akarnák kifejezni a választóik véleményét az már más kérdés. Az is elég siralmas lenne vsz, de hát őket mégis megválasztották.

Miért nem szankcionálja Izraelt is az EU mint a ruszkikat az megint egy másik kérdés.

Kerti székeken, popcornn…

#707498 Grizzly Géza

Kerti székeken, popcornnal ,üccsivel nézik a "kiválasztott" férgek a gázai légitámadásokat ... Mocskos népség...

Azért az különös hogy po…

#707473 Razamanaz

Azért az különös hogy pont most lőtték le a Maláj gépet,miközben a Killzraeli mészárosok vígan gyilkolásznak a Gáza övezetben.Meg hát ugye a "szakadárok"közül mindenki kitud lőni egy ilyen rakétát.Ami csak úgy mellesleg csúcskategória lehet.{{

#706111 Csusza Előzmény: #706058

Kiforgattok mindent, ez a baj veletek!

Időnként meg kell köszönni valamit, ki kell mutatni a hálát, ápolni kell az érzést, nem halványulhat, ezt értsétek meg, ez a világ rendje.

Ő most éppen ezeket köszönte meg, mert ahol szeretne előbbre jutni, oda ez való. Más majd mást fog nekik megköszönni.

És gondolkodjatok inkább ti is, hogy mit tudnátok még megköszönni. Talán akad még pár dolog -bár már nem sok-, amit még nem köszönt meg nekik valaki...

#705661 Ibiza Előzmény: #705467

a szokásos kettős beszéd..

nálam mindig a megitélés alapja..mit mondasz..és mi az amit teszel..