Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#705854 banyaiz Előzmény: #705846

Idegenvezetés nem vonz? Mondjuk én utálnám azt csinálni, de egyik volt kolléganőm nyugdíj előtti menesztették pénztáros volt, nagyon jól beszélt nyelveket, aztán más nem volt elment idegenvezetőnek, ő szerette csinálni.

Inkább lennék hullamosó mint idegenvezető a sok birka turistát terelgetni, de hát lehet, hogy neked bejönne.

Pénz nem tudom mit fizettek, de olyan rossz nem lehetett vsz, egyik unokatesóm vitt turistákat sokáig buszozott mint sofőr nem volt rossz lóvé. Igaz éjjel nappal ment, fárasztó szakma.

#705846 Euroman Előzmény: #705844

próbálkozom, mint az egyszeri ember. elmúlt hónap termése: 2 magyar helybéli állás, ahová felsőfokú végzettséggel, nyelvtudással kerestek embert...meghallgattak, jó sok ideig kérdezgettek, majd azt mondták ok...mindkét helyen szakmunkás minimálbért ajánlottak, 0 mellékessel, 0 cafeteriával.....egy osztrák ÖMV hirdetés....sajnos a válaszból derült ki, hogy egy benzinkút, ami a kisebb baj, de napi 170 km-t kellett volna oda vissza ingázni, és a 0-24-es nyitvatartás miatt a műszakrend szerint hajnalban vagy éjjel is...8 órás műszak után "lazán" bealszom a volán mögött, meg is oldódik a problémám egy életre...csak autós ingázás lehetett volna, mivel autópálya melletti kút, vonat se közel, se távol...

#705844 Ibiza Előzmény: #705842

amíg nem vagy pozitívabb addig ne számíts semmi jóra..programozod magad.

Tudom nehéz neked de biztos találhatsz egy pontot ahol kitörhetsz..mindegy mi az..csak mozdulj ki a krétakörödből.

#705842 Euroman Előzmény: #705840

amúgy nincs minek örülni....sajnos 18...akik követték a post-jaimat, tudják miről írok...

#705840 Euroman Előzmény: #705839

ha ugyanazért a pénzért jobb szolgáltatást kapok, annak mindig örülök, ezzel mindenki így van...másrészt műszaki dolgok engem nagyon érdekelnek, hasznos műszaki dolgoknak örülök...

#705839 Euroman Előzmény: #705838

ráadásul amire én használom (nem torrent, nem nagy stream forgalom), arra a hipernet medium korlátlan, úgyhogy szabadon nyomhatom...2010 óta vagyok náluk, nekem bejött.

#705838 Euroman Előzmény: #705837

én sem okostelefonre használom, hanem egyrészt táblagépre, másrészt ami sokkal fontosabb, hogy olyan routerem van, amibe usb 4G modemet is lehet dugni...mivel nálunk rézérpár van, és üvegszálat nem csinál mifelénk a TCOM, ezért az ADSL max sebessége 10 Mbit/s....a telenor hipernet csomagom meg mostantól 30 Mbit/s-ot tud....nekem nagy fejlődés....amúgy upc kábel lehetne még, de mivel én műholdon keresztül nézem a tv-ket, ezért upc kábel nekem nem kell csak a net-ért....ezt vártam, hogy végre megjöjjön:)

#705837 Ibiza Előzmény: #705834

:) Én nem szeretem az okostelcsiket és sztem nem alkalmasak a munkára..kicsik és vackok..telefonon sem akarok meccset nézni..wifivel és laptoppal/táblagéppel bármit csinálhatok..

de legalább örülsz valaminek.

4G-LTE végre Sopronban! …

#705834 Euroman

4G-LTE végre Sopronban! Június 13-tól a Telenor hálózatában elérhető. Király!

Re: Döbbenetes...

#704563 banyaiz Előzmény: #704119

Nekem a szabályozással nincs bajom, ez teljesen természetes dolog, bár nehéz Mo viszonyokra egy korrekt jövedelmi korlátot belőni.

A fő bajom azzal van, hogy az mnb mikor pl a lakossági hitelezést elemzi nem szól arról, hogy egy dev hiteles végső mentés amit 1 héten belül várhatunk 1 éve húzódik és a többi. Pedig ezek igen komoly piactorzító hatások.

Ahogy egy kilakoltatási moratórium is ilyen módon ahogy mi alkalmazzuk .

Ezeket egy elemzésben legalábbis meg kellene említeni és vsz nem pozitív módon egy mnb-nek.