Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

itt most nem a napi tréd…

#705305 Borska

itt most nem a napi trédre gondolok, ha longolok akkor apróbb lépésekkel folyamatosan kiépítve duzzasztva a pozit teszem, a shortnál szoktam izomból 2-3 lépésben önteni, mert a le mindig keményebb és húzósabb,impulzívabb, nálam a long inkább a cammogós "könnyebben" kezelhető kategória

azonban a nemzetközi piacokba most simán belelátok 3-5% korrekciót is, épp ezért nem most lépem meg az első vételeket, de várok egy esetleges beöntésre, már ha lesz

...... a nyári tőzsdét nem szeretem :)

Re: nincs cím

#705304 Borska Előzmény: #705297

kezdek hinni benne,hogy az eu-s és usa válságkezelés , még ha oly sok részében kritizálható is megoldja/megoldotta a gondokat (ha ez a megnyugvás csak átmeneti is akkor is eltarthat komoly hónapokig,évekig) amíg nincs olyan fundamentális gond a világgal mint a válságok kirobbanásakor addig szerintem marad a döcögős meghúzom-beleadok de irányában felfelé mutató menet, ami minket is vinni fog, magyar pénzpumpa, lehet mosolyogtató de próbálja másolni a nagyokat,vagyis a reakció is lehet hasonló, ehhez jön az ECB ami szintén long stimulus

szerintem a funda most érdekes módon huf gyengülés ,leginkább usd-vel szemben és evvel paralel bux erősödés

...erősen gondolkodok eg…

#705293 Borska

...erősen gondolkodok egy frappáns long pozin

#705231 BudFox Előzmény: #705209

tegnap néztem a CNN -t a Quest means business -t...ott is mondta a csóka hogy annyit emelkedtek, most már lehet hogy lesz korrekció is..

közben meg mutogatták a hullámvasút videókat, volt egy olyan hullámvasút ami 90 fokos szögben ment felfelé...jó magasra..alig akart megállni is.:DD

#705229 BudFox Előzmény: #705209

úgy kell mindenkinek az esés mint egy falat kenyér :D

apropó....már gyakorolom a Forex -et a Questoros EQ trader -en....

SP 500 -al kereskedek... mi mással :D

reményeim szerint nyár végére komolyabb tőke áll a házhoz...

addig finomítani kell a technikát, ismerkedni, tanulni kell....

mert ez már 17 -szeres tőkeáttét van, az is bőven elég....

csak a jó irányba menjünk sokat :-)

#705226 Frontin Előzmény: #705205

Sziasztok

Végre esegetünk kicsit, vissza kéne nyitogatnom majd a korábban zárt shortokat. Fölfelé menet nagyjából a teljes pakk 1/4 részét csukogattam be, a többivel meg izzadtam idáig egy kicsit. Mondjuk izzadni most enélkül is lehet... :-P

#705209 Ibiza Előzmény: #705205

a kis pajeszos minuszban tartja a futit..dax shorton szépet kerestem..

mondtam otp nélkül nincs esés..OTP-nek most 500 az már ellenállás innen..ha simán átmegy rajta akkor ott a 650..

sztem itt van az "adj el májusban"..csak némileg elnyúlik..iszonyat nagyot mentek piacok realizálják a nyerőt..alapoknak fontos a negyedéves mérleg ami most egyben féléves is...

nyárra mindig kitáraznak..de érdekes módon nyáron van egy kisforgalmú emelkedés is..mert ma már bárki nyaralás közben is tőzsdézhet..ez július.

#705131 Ibiza Előzmény: #705123

ha TA objektív lenne akkor minden TA azonos eredményű és kinézetű lenne..azonos szintekkel...azonos várakozásokkal..de ez közel sincs így..kivetülnek a vágyak..belekerülnek impressziók..

#705125 Aptiti Előzmény: #705124

tudod a tőzsde fél évre előre áraz. Szóval miért is nem estünk bearra, hogy Fitch nem adott pozitív jelet?

mert a piac ősszre várja szvsz.

A cumi az lenne, ha akkora az USA meg pont korrekciózna egy 10-15%-ot.

#705123 Aptiti Előzmény: #705121

az a baj ezzel a TA-val, hogy szubjektív.

mivel a pozi meghat.a tudat...ezért ha átvinné akkor is az lenne, hogy nem szignifikáns ,álkitörés stb. szvsz :)