Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX1412

Re: nincs cím

#705121 Hathor Előzmény: #705119

Még mindig fej-váll, amíg nem viszi ki a 250es vállat Bux.

Ma azt érintette.

brutälis, mennyire gyeng…

#705119 rbbj11

brutälis, mennyire gyenge az index, es mennyire halott....

#705113 Ibiza Előzmény: #705097

Mondtam sztem Bux otp nélkül nem esik..valakik a felminősítésre vásároltak..mert ha felminősítenek minket akkor a nagy alapok is vehetik az alulértékelt papírokat..a világban nyárra kiveszik a prifitot a profik és én még mondig bízom az oroszokban, hozzák a bizonytalansági tényezőt..nagy a csönd az európai disznókról (PIGS)..csak nem egycsapásra megjavultak a pénzügyi mutatóik..

#705108 rbbj11 Előzmény: #705107

Nyilván lesz még bikapiac, semmi sem tart örökké, de egyelöre sztem nem látnim, mikor es miert indulna el lefele. En egyetlen okot tudok: a törtenelmi ciklikussagot figyelembe veve, es a fontosz püszichos szinteket elnezve sztemkönnyen elkepzelhetö kb. 10.500-as daxnal a bika piac vege. De erre semmilyen fundas vagy egyeb alätämasztäs nincs...

#705107 BudFox Előzmény: #705104

jó-jó tudom...de azoknak szerinted nem remeg meg a keze ha látják hogy indul lefele ? ekkora emelkedés után ? csak van long Stop is....

#705102 BudFox Előzmény: #705098

már a fél világ arra vár hogy nekiálljon shortolni különben...úgyhogy ha lesz egy nagyobb beszakadás olyan erővel és olyan hamar fog végbe menni - legalábbis az első hullám, hogy csak kapkodni fogjuk a fejünket

#705097 BudFox Előzmény: #705095

SP -ben tegnap 1953-54 volt a tető ha jól láttam...

ma csak nagyon pici minuszban van még...

majd akkor lehet shortolni nagyobb biztonsággal, mikor olyan hangulat lesz hogy : "már megint 8 napja esik egyfolyában az SP..) meg hasonlóak..

#705095 BudFox Előzmény: #705041

mi bepótoljuk a péntek délutáni, illetve tegnapi emelkedést...

szóval szerintem ma itt lesz a teteje, és kicsit visszaesünk.

bár nagy a vidámság...SP, Dax nem akar még esni...

a jókedv kitart.

#705041 rbbj11 Előzmény: #705016

hát ja

de ez csak azt jelenti, hogy ahogy most egy eladó tartja nyomás alatt egész buxot, úgy olyan sc is lehet itt 2 nap alatt, amit öröm lesz nézni...

#705016 Fornit Előzmény: #705010

Ránéztem a 1412 késleltetett könyvére. kb 15 perce 4 konti piacin kiszórásával lehetett 50 ponttal lejjebbb tolni az árfolyamot.... MOL forgalma is a tizede a kb 2 évvel ezelőtti átlag napi forgalomnak. És az a legnagyobb súllyal szereplő bux komponens.

#705015 Ibiza Előzmény: #705008

a felminősítésre gyúrtak..ha nem vagy bóvli akkor a nagy alapok is vehetnek tőlünk részvényt..alulértékelt az otp..elmehetett volna 5600ig.

#705010 rbbj11 Előzmény: #705008

ezen az illikvid piacon egy nagyobb eladó lehúzhatta napok óta az egesz bux indexet...

#705008 BudFox Előzmény: #704990

valami történhetett az OTP -vel,,mert elkezdték adni...

valaki akinek sok van, elege lett.

#704990 rbbj11 Előzmény: #704984

elötte bux kicsit utoleri :) De az is lehet, akkor hozzuk be a lemaradast, amikor usa epp korrekciozik, csak hogy megint ellentetes legyen a mozgas iranya :D

#704984 BudFox Előzmény: #704964

mondjuk USA félelmetes amit csinál.....egész hónapban 45 fokos szögben mennek felfelé....korrekció semmi.

ha jól nézem, 1926 a támasz az emelkedő trendben, ha az alá esik lehet korrekció indul.

Szóval....már hajnalban is egy-egyre csak ATH -n voltak...nem normális...szerintem ez már a SC ami nálunk megy...

realitáshoz köze sincsen..

ha ez egyszer elindul lefele lehet egy 80-100 pontos esés első körben....

tuti hogy mindenki erre játszik az egész világban..:D