Nekem ne mondja meg senki, hogy mikor kell venni! :-)
Most kell venni! :)
http://privatbankar.hu/szarmazekos/ujra-210-alatt-az-euro-270622
Na, ebből a kotyvalék forintból nem veszek egy jó darabig. Egye meg aki megcsinálta.
Szevasztok,
amíg lebegtetik a devizahitelek kivezetését (lényegében már évek óta), addig a huf könnyű játékszer a nemzetközi homokozóban (főleg deflációval megspékelve). 306-08-10 eléggé képbe került hirtelen.
Hihi, ma jól ráshortolhattak a forintra.
Néha a nem jó hírek is milyen jól sülnek el.
De tenyleg miert nem liraba rakjak ehelyett a huncut HUF helyett?
:-)
nem politizálok, de téged bírlak!, annyi vicceset bírsz írni :-)
profi ez a Mato..kamatot csökkent és burkoltan szóban interveniál..
úgy látom már hisznek neki..
J.P. tudod fidesz= short. Úgy ahogy 1998 ban, a nagy kaszánál. Nincs új a nap alatt, főleg a tőzsdén nincs.
brrrrrr........ hagyd a fenébe az egészet
az ellenérveket úgy sem hiszem el, meg nem is érdekelnek :-)
ha hosszan írsz érdemes vágólapra kopizni..mert elveszik..
ez hihetetlen,3/4ed órája gépelek és elcsúszott az egész...........brrrrrrr
uhh nekifutok holnap és leírom még egyszer a meglátásaimat, addig is köszönet a válaszért, okokért,indokokért
első kőrben? ^^
Eurhuf longból kirázást várok (de 300 felett maradó árfolyammal), aztán utána elindulhatunk felfelé.
De kár árfolyamelőrejelzést adni, inkább fontos szinteken nézni kell az árfolyamreakciót.
vicces kamatcsökkentésre ellenkezőleg kéne mozogni..mi ez unortodoxia?
Időarányban kevésbé vagyok tippelgetős hangulatban. Az árfolyam hozza csak a számításaimat, és jó lesz.... az idejét meg ki várom. Minél hamarébb, annál jobb, ha kérhetem a Jóistent :-)
spanyolokat kivették a bóvliból..görögöket is javították.. forráshiány lehet a piacon akkor az alacsony kamattal nehezebb lesz a tőkebevonás..
Akkor erősödne ha itt megállna a jbak csökkentése. Így is csodálatos a 2,6%..a vállalkozások 6% körül juthatnak hitelhez..ez havi 0,5% ami tökéletes.
de gondolom a 2,5 lesz a vége azért árazták a matolcsy féle vállalkozói hiteleket max 2,5 %-ra
sztem a huf beáll erre a 305-312 közötti szintre első kőrben..utána a felminősítésre ráerősíthet a kormány és lekerülhet a helyére a 275-285 közé..árfolyamokat le kell kereskedni jegybanknak és ha gdp arányos hitelek 60%-alá mennek mert a gdp is folyamatosan nő..akkor ezen a szinten már be lehet vezetni az eurót is...addig kell tartani a hufot ameddig haszon van belőle.
Nem tolakodó, legfeljebb nem válaszolok rá :-)
Úgy gondolom, Igen, erősödni fog, de csesszus, olyan lassan halad a dolog, hogy ezt még magam is kétlem sokszor, mert ezek a le-föl kanyarok becsapósak ám. Úgy gondolom, hogy a monetáris politika eleget tett a fiskális politikáért, és,hogy a jelenlegi eredmények hátán mehessen tovább jó irányba a dolog, ezért az utóbbinak, mostmár lépnie kellene ez ügyben, de legalábbis vissza fognia önmagából. Erre azért látok esélyt, mert, mint már írtam fentebb, kéz kezet mos alapon ez lenne a folytatás, másodszor meg, az MNB és a kormányzat között eddig is összhang volt, ezután is ezt várnám tőlük. Ez nagyon lényeges, befektetői szempontból. És, ha a gazdaság is tartja magát, akkor maradok optimista HUF-erősödés téren, bár, speciel nem EUR/HUF a játszóterem, de alakulása valóban nem mellékes.
úgy gondolod erősödni fog? illetve milyen időtávban gondolkodsz? ha nem tolakodó a kérdés