Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX1412

Re: nincs cím

#704692 Ibiza Előzmény: #704688

"..es nem szarmaztatott ügyleteken keresztül, hanem min. számlapénzként "

ez butaság..egyik bankban sincs akkora számlapénz mint amennyi hitelt kihelyez..

de még az sem volt meg a chf hitel mögött bármekkora chf-es ügylet lett volna..

Nem bonyolult: állam ne avatkozzon bele a bankok hitelezésébe..

DE!! biztosítson alapjogokat a hitelesnek..azokat amik a világban is megvannak..és határozza meg azt a forrást ahonnan számolni kell a devizák árfolyamát..pl MNB közép.

1. csak a jelzálog tárgya legyen a j.z.hitel fedezete (elsétálás joga)

2. az előtörlesztés (résztörlesztés is) lehetősége büntetőköltségek nélkül.

3. a hitelszerződések (meg alapból bármilyen szerződés) csak kétoldalúan lehessen módosítani..aláírással és nem csak "ráutaló" magatartással..

#704688 rbbj11 Előzmény: #704685

en ezzel egyet is ertek, nagy extra lehuzas volt a bankok reszeröl az arfolyamres. Eleve ott kezdödik, hogy rendelkezniük kellett volna annyi devizaforrassal, ami teljesen fedezi a hitelt, es nem szarmaztatott ügyleteken keresztül, hanem min. számlapénzként

#704685 Hathor Előzmény: #704684

Devizahiteles ítélet: semmis az árfolyamrés!

2014. június 3. 11:48

Váratlan és meglepő ítéletet hozott a Kúria: úgy, ahogy van, tisztességtelennek nyilvánította az árfolyamrés alkalmazását Kásler Árpádék OTP-s devizahitele ügyében. Ez független a tájékoztatás jellegétől, vagyis más devizahiteles perekben is mérvadó lehet a döntés. A Kúria kimondta: az MNB hivatalos árfolyamát kell figyelembe venni mind a folyósítás, mind a törlesztés során.

#704681 Hathor Előzmény: #704679

"12.59 Orbán: Súlyos döntéseket fogunk hozni"

Reklámadó, hitelezési fék, energiapiac non profittá tétel, forintalapú adósság finanszírozás.

#704679 Hathor Előzmény: #704677

Ijesztőnek tűnő üzenetre esik a forint

2014. június 3. 11:25

Magyarország úgy alakítja át az adósságfinanszírozását a következő időszakban, hogy a finanszírozási forrásoknál nagyobb részben támaszkodik a forintalapú forrásokra - tudósított Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter-jelölt mai parlamenti meghallgatásáról. A tudósítása címe az adósságátütemezés (restructure debt) kifejezést is tartalmazta, ami ijesztő lehet a piacok számára, és meg is van a hatása: a forint 70 fillérrel azonnal esett 304,7 körülig az euróval szemben.

#704677 BudFox Előzmény: #704648

mi megyegetünk lefele....

de USA még mindig nem akar ereszkedni...nagyon kivárnak a végsőkig....mintha mindig lenne remény még emelkedni.

#704668 Hathor Előzmény: #704664

Holnap leesik az osztalék Richterről.

Az amúgy sem volt acélos most az oszti előtt sem.

Pénteken 300.000db-ot vett maga a Richter, és így is csökkent a papír, azóta is.

Ma 10től OTP devizahiteles per, 12után kijöhet az ítélet

#704664 Hathor Előzmény: #704660

Nem biztos az lesz Waszi.. csak mutatom az is lehet akár.

Én első körben ezt is nézem rövidebb távon

#704661 Hathor Előzmény: #704657

profitline is hulló csillagot látott, nem csak én..

"BUX elemzés

2014.06.03. 4:00

A tegnapi shooting star gyertya akár a május 6-án indult rally végét is jelezheti, ha ma piros gyertya érkezik, az megindíthatja a piaci korrekciót. Csökkenés során támasz 18.900 pontnál, illetve alatta a 200 napos mozgóátlagnál."

#704654 Hathor Előzmény: #704653

Nekem minden kis papír befektetésemben ezt mondták, csak én vettem a kis papírokat szinte közbe, és az összes fórumos oltott hogy bebukod, véged, csőd..

Mégis mindet nyereséggel zártam le.

Pszcihésen másképpen állok.

#704653 Peta60 Előzmény: #704652

Értem :)

Nem dicsekvésképp írom, de én nulláztam már le számlát pár éve, nekem sem kellett...