Remélem vettél már vmi gatyarepesztő sportautót, mert Bende mégsem vásárol.. :-)
Remélem vettél már vmi gatyarepesztő sportautót, mert Bende mégsem vásárol.. :-)
bendeguznak is jo kell legyen, amikor nekem jó, mert megyek majd együtt vele
:D:D
Nem rúgtam be, de későn értünk haza, majdnem éjfél volt. Egész július kilőve, Augusztus 9, esetleg 23?
Este találkozok kinn a tanyába a kemencés barátommal és utána bedobok pár hétvégét ami neki is jó lenne.
Akkor holnap megpróbálom a szabad hétvégéket beírni augusztus végéig, max szeptember elejéig, és akkor tudnánk normálisan egyeztetni tényleg úgy, hogy mindenkinek jó legyen! Valóban nem szeretnék én se csonka csapatot. Jó ötlet, max csütörtök (esetleg péntek) estére beírom a lehetséges hétvégéket!
Össze kell ezt hozzuk!!!
Csá mindenkinek:-)
egyelőre sajnos nem tudom, pedig a kemencés bor jól hangzik :)
Csonka csapattal nincs sok értelme....kérdezz rá pár hétvégére, hátha egyik összejön!!!
Most akkor mi legyen? Csokinak és Bélának valszeg nem jó, Bendeguz dettó, a Főnök sem jelentkezett:(
ajjaj :( nekem arra a hétvégére már foglalt szállásom van koncertbelépőkkel :(((
nem lehetne augusztus első hétvégéjén? akkor biztos megyek magyarországra...
Gyere Alsóörsre te is, ott majd Kerivel megbeszéljük. :-)
Túl jó borokat hozott Bényére,így járt! :D
Úgy látom nem tud szegény olyan szar időpontot kitalálni, h megszabaduljon tőlünk :)))!!!
Mi akkor akartuk körbetekerni a Balcsit,de tekerjen inkább más amikor ilyen mulatság van kilátásban! :D