Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX1412

Re: nincs cím

#704550 Hathor Előzmény: #704545

Yo ez nekem egyelőre.

200hetes mozgó van, 19700nál hetes bollinger, szimmetrikus háromszög visszateszt, zászló célár fölött vagyunk, 20K bux ellenállás alatt, és még egy elliott c alatt is.

DAX 10Knál

Nálam

#704545 Ibiza Előzmény: #704544

azért figyelj..ha szinteken adnál rá nem folyamatosan akkor sztem szebb lenne a pakkod.

#704483 rbbj11 Előzmény: #704438

de nem érted...nem fog elindulni itt már lehet sose a small cap, döglött a bét, és nem lesz 30 k, csak 20. Ha épp akkor zárod majd a shortot, és befordulsz ott longba, akkor halmozott szívás lesz

#704472 Hathor Előzmény: #704470

Rendben.

Folyt köv jövőhéten.

Longosoknak gratulálok!

Sziasztok.

Yo hétvégét!

#704470 Peta60 Előzmény: #704465

Nem rosszindulatból írom, és nem akarok neked rosszat, de ha mégsem jönne be ez a short üzlet, akkor utána majd olvasd vissza az e heti hozzászólásaidat, szerintem sokat tanulhatsz belőle.

#704463 Hathor Előzmény: #704451

Na usenka megcsinálta még azt a két három pontot.

elvoltam egy kicsit, közbe 280on is teljesültem :D

#704445 Hathor Előzmény: #704442

én is 20K fele adom

Akkor egyről beszélünk.

Fölötte nem az olcsóság a lényeg, hanem a kitörés több éves sávból.

Szerintem más is azt nézi.

#704442 Aptiti Előzmény: #704440

és BUX20e felett a BLUE-k olcsók volnának ?

Érdekes én meg onnan sortolnék...

Ez a szép a tőzsdében

#704440 Hathor Előzmény: #704439

Számokat nem írok mennyi van.

Leskelődnek itt olyanok is, akik hiénák.

Mivel ma feldupláztam a pénzt, így semmiféle feszességről nincs szó, ráadásul az átlag feljött 19050köré már kb. és még mindig itt a duplázási pakk lehetőség.

De ha az is kimerülne, akkor még jöhet be további fedezet, de 20K fölött tényleg nem szeretnék shortolni.

Örülnék ha fölötte lennénk és lehetne longoni mást is már kis papírokban, amik nagyon alacsony szinten vannak. Bluekban nem érzem azt a nagyon olcsót most, de nem rosszak azok sem, de közel nincs annyi potenciál bennük mint a kicsikben.

#704439 Aptiti Előzmény: #704435

ugyan ezt magyaráztam neki én is...még lentebbről, de öreg tőzsdés létére az érzelmei irányítják. Ha csak 50 konti volna. Az semmi...ha van hozzá fedezet persze :)

Bud koma az nem szívbajos, tőle van mit tanulni.

Egyébként én is apródonként adogatok, de én a longjaimat realizálom, ami ezután jön az már számomra csak hab a tortán +1500 pötty után amit fogtam májusban.

Bevallom én is beragadtam év eleje óta, de kiültem és most szép profittal zárom.

Tudnék kemény dolgokat mesélni. Amikor 250 kontival beragadsz.

#704438 Hathor Előzmény: #704437

Nem hiszitek, de én tényleg örülök, ha így lesz.

Hadd menjen.

legyen már 20K fölött és tépjék 30K-ig.. alig várom..

lesz időnk még venni akkor.

Itt még semmi nagy szereplő nincs mindig. Továbbra is forgalom nélkül emelkedünk.

Small-midcapek meg sem mozdulnak.

Inkább azokba tolnék már pénzt, csak indulnának már el.

#704437 Aptiti Előzmény: #704432

Nem akar ez esni pajti. Nap végén felkötés lesz már látszik az OTP viselkedésén. Záróban nagy tételek fognak menni az MSCI miatt.

#704436 Borska Előzmény: #704434

ami megfordíthatná és lejtőre küldhetné az ECB tétlenkedés, hisz már beárazták az EUR pumpa valamilyen formáját, ha nem jön akkor -10% 2-3 nap alatt