Nincs KT.
Eddig esésben nem volt, akkor adni nem akarták. Emelkedett.
Most emelkedésben nincs KT... nemfolytatom
Nincs KT.
Eddig esésben nem volt, akkor adni nem akarták. Emelkedett.
Most emelkedésben nincs KT... nemfolytatom
Ha csúcson vagyunk és a piac arra megy amerre a többségnek fáj, akkor a longosoknak fog fájni, mivel minden csúcson van :D
sikerült megint 60-70nél ráadnom
jöhet a lecsó csúszva :D
pedig lakás adat is elég rossz lett....németek már esnek...talán USA is most elindul lefele.
én tartom a shortot.
no, el kell mennem.....addig nyomjátok le míg visszaérek estére :D
nem nagyon akar itt esni semmi sem...kinnt -se itthon se...
mintha minden olcsó lenne, és sosem mehetne lefelé semmi sem, csak felfelé. nagyon ilyen hangulat van már vagy 3 hete...
pedig el fog jönni a csökkenés is, hosszabb rövidebb időre az biztos.
ez igaz...
mindenki máshogy gondolkodik.
úgy értettem, ha normálisan építi fel valaki a pozícióját, akkor előbb-utóbb nyer is, és akkor majd azt is behozza amit előbb elvesztett.
oda kell figyelni a gondolkodásra :-)
" majd visszanyered..."
ennél károsabb gondolkodás nincs a tőzsdén..
ha kerestél akkor mosolyogsz és bezsákolod..
ha vesztesz bosszankodsz egy jót..káromkodsz..belerúgsz a macskába..tanulsz az esetből..leteszed a témát és nézel előre..minden kötés minden tervezett pakk egy új projekt..
egyrészt a "vagy bejön vagy nem" az a rulettre való..ha meg visszaakarsz nyerni akkor görcsölsz és már vesztettél...a pozi meghatározza a tudatod..de a visszanyerés vágya rátelepszik az elmédre..beszűkül a tudatod..
Figyeljétek meg, hogy mielőtt beesnénk világszinten, lesz egy végső nagy meghúzás .
Egy nagy tüske fog végetvetni a dalnak. Úgyhogy öveket becsatolni.
A piac mindig arra megy amerre a többségnek jobban fáj. Közhely de igaz.
Remélem azért fél szemetek a mi erős várunkon a HUF-on van .
nem, csak ráadtam...
NO, usa rossz GDP adat, viszont jó munkanélküliséi adat...akkor már esni se kell :D
vicc ez az USA.
most jön még adat nemsokára...
az is lehet....meg az is, hogy úgy gondolják ez egyrészt előzetes (preliminary) adat, másrészt ha ilyen gyengus az adat, akkor lassabban csökken a QE, mert kell a stimulus tovább....ki lát a pajeszos fejébe?
Remélem a mínusz egy százalékos USA gdp adat kiveri az aljat estére ,-)
...nehogy aztán sírás meg rívás legyen a vége :)
ha rövid időn belül nem törünk le akkor, tudjátok, hogy mi lesz?
Megmondom én : jó kis SQ!
Béten kereskedési táblát nézve minden piros majdnem.
Ehhez képest lightos ez a 0.1% körüli esés
http://postimg.org/image/b6e10stkr/
USA berakta a kaput a napos dojival, ahogy vártam. Estére megtolhatnák lefele a piacokat újra, amibe már Ázsia is bekapcsolódhatna holnap reggelre.
Ukrán-orosz lövöldözések vannak már.
Szia Bud!
A 19100asokat bővítetted? Vagy zártál tegnap és újra short?
Nekem is megvan az összes még
majd visszanyered...
remélem lefelé megyünk azért majd....
Nyilván azért, mert nem látok esélyt.
Én azt látom, hogy minimális lecsorgás van a jelentös emelkedés után, amit tipikus emelkedö lépcsö korrekciós része. Hamarosan ujabb 1000 pontot mehet.
Daxban is megvolt a korrekció, én már nem várom a héten lejjebb. A 18900-as zárásom volt a min, ami sztem elérhetö volt