nem kell megint toporzékolnod :) elég hisztis vagy
komcsi propagandád van..gondolom nem véletlen..a véred..
a rossz széria kicsit mást jelent 10ből 8-9x eltalálom..veletek szemben jópárszor kerestem DAX shortal és longgal is.
még nem ment át a 10k-n..
megijedtek a 10e közelségétöl
Szegény ibizanak most rossz szeriája van, úgy tünik igazam lesz a korrekcio nelküli 10e elérésben. Ha ma összejön, akkor még az idöt is tökéletesen adtam meg, a pénteket, mint május utolsó napja még
Látom elütitek az időt, ha már a piac harmadik napja egy helyben topog.
ennyire nem lehetsz mesüge..gondolom már senki nincs melletted..nem lehet könnyű veled :)
Hiába hisztizel, nincs több ingyen felvilágosítás :))
Irreleváns linkeket raktál, ahogy szoktál. A minimum, hogy német piachoz német linkeket használunk. ;)
hüje vagy..győzköd a tkm..érdektelen szinten van most dax..van pozim oszt annyi..
beraktam linkeket..ha munkaszüneti nap van és a bankok zárva akkor a bankok nem kereskednek.. ha nyitva a börze akkor az csak light.
ha ehhez is ostoba vagy nincs jelentősége..látom megint visz a véred.
a gyözködést kellett lezárni :D
azért elég gáz, ha dax-szal kereskedsz, és azt se tudod, mikor vannak nyitva...söt, honlapjukat nézve sem tudod megállapítani :O :P
nem rólad szól mafli..nincs jelentősége mit zársz le..
Akkor nézd meg Frankfurtot, ott nincs piacon kívüli, sztem a napnál is világosabb a dolog, így részemröl téma lezárva.
http://www.forexfactory.com/calendar.php?day=may29.2014
nem a hiszek vagy sem..hanem nem tudom pontosan..én is nézem élőben de lehet az piacon kívüli.
xetra, frankfurt is nyitva, menj fel közvetlenül a honlapjukra, ha nem hiszel nekem
http://xetra.com/xetra/dispatch/de/kir/navigation/xetra
Csak osztrákok vannak zárva, római katolikus ünnep, német mindig dolgoznak, mikor osztrákok hawaioznak
szerintem sincs..bank holyday van
azért is gondoltam nincs mert certiben nem volt árjegyző..de pont megjött.
ui: -Urunk mennybemenetele: 2014.05.29
de ilyenkor ez nem ér..mert csak a valódi dax számít..