Regisztráció Elfelejtett jelszó

Apróhirdetés

Re: nincs cím

#707603 KawaBazsy Előzmény: #707599

Olyan ágyam nekem is van, de kicsi a szoba, kell az ágyneműtartó, meg az összecsukható méret.

Ingyen bármi értékes cuccot elviszek.. :-)

#707599 Koffein Előzmény: #707592

Jah lakásfelújítás, így ami nem illik az új dizájnhoz, azt selejtezem ki... vannak cuccok, amiket 5éve 100e felett vettem, most meg ingyen sem viszik el... ki érti ezt... :))

A kanapét fel tudom ajánlani jó pénzért, csak egy hátránya van, nincs ágyneműtartója :)

#707592 KawaBazsy Előzmény: #707587

Kiárusítasz? :-)

Vmi márkás, de alap autórádió-CD érdekelne, leginkább USB-s. Ill Egy ágyneműtartós, jobb esetben 2 személyessé alakítható ágy.

#704046 Sumér harcos Előzmény: #703996

ma de.10kor indultam és 1órával ezelőtt érkeztem bp-ről:)

mult hétfőn-kedden pesten voltam,ott is aludtam.

legközelebb most nemtom,a héten már nem.

vsz. lehet egyszerűbb lenne felprobálnod,szerintem igen árulják....

privátban irok 1-2 infot.

#703996 matgab Előzmény: #703931

Pesten nem jársz vmikor?

Lehet megnzném, hogy hogyan álla fejemen, mert napszemcsit csak kipróbálva veszek...

Vagy nézzem meg egy üzletben, aztán szóljak? Kapható ez még?

#703951 Ricsi Előzmény: #703930

Van UV védelem, mert most az a műanyag a legolcsóbb, ami véd az UV-től, és ebből csinálnak szinte mindent. :)

#703935 Sumér harcos Előzmény: #703934

igazából(használati tárgyat) soha semmit nem tartogatok,mert ha már nem kell,akkor jobb ha elmegy apróért és elfagyizom.

#703934 Sumér harcos Előzmény: #703933

nincs itt szó bizniszről.

5-8évente kisöpröm a készletet,van miből- mivel napszemüveg orientált vok...10-15db-os márkás készlet általában adódik nálam.

ja,ma...ezeket nem aprohirdetésben adtam el..

kimentem egy haver focicsapat bicskás megye3 meccsére és fiatal gyerekeknek szétszortam 1000-2000ft-ért darabját.

ezeket a szemüvegeket az elmult 8évben vettem ujan 10rugo körül,ezek valóban használtak voltak,de elmentek,ennyiért,hirtelen-hogy ne az autoülése alatt guruljanak.

na most ez a Ray Ban van egyedül hirdetve,ez is az enyém,de ez karcmentes-többet tárolt,mint használt,szinte uj,a boltban nem néz ki különbül,megüt egy hirdetési szintet,ráadásul olcsó.

én használt napszemüveget életemben nem vettem,de mikor ezt kerestem-itt is kérdeztem kinek van uj-ujszerű ebből a wayfarer példányból,senki nem jelentkezett,ilyen állapotút vettem volna.

de tovább megyek a dologban....és meglepetést fogok okozni...

a használt márkás ruháimat is,mind eladom....márkás dzsekik,farmerek stb....és el is viszik,

persze nem márkabolt-butik áron.

#703933 Hathor Előzmény: #703929

Nem tudom. Sosem jutott volna eszembe valaki után hordani szemüveget, meg hogy aprohirdetésen keressek használt napszemüveget.

De ha megy a biznisz, akkor adni kell.

#703932 KawaBazsy Előzmény: #703931

Vmi ovális O betű van rányomva, ezért gondolom, h ennek a copyja. Nem akartam venni, a motorozást nem bírta a szemüveg, amit vittem, s ott köszönt el..

#703930 KawaBazsy Előzmény: #703926

Most egy Bangkokban vásárolt, sztem Oakley copy napszemcsim van, de nem tudom h van e UV védelme, úgyhogy jobb lenne vmi profibb darab.. :-)

#703926 Sumér harcos Előzmény: #703919

báázzz:)

keskeny?de volt egy Dunlop tokkal 1ütt-2órával ezelőtt eladtam,olyan 7éves volt,uj ára 12000ft volt,de olcson adtam.

volt egy klasszikus pilota Ray-Ban forma,nagy lencsés,vmi márkája is volt neki szintén-3órával ezelőtt eladva.

egy nagylencsés Retro,ma du. az is elment.

90es évek vége kislencsés feelingből maradt 2db,egy leonardo,meg 1db Replay(ez komplett tok,törlő,leirás,külső doboz)

ezek mivel 10éve voltak divatban,igy megmaradnak valszeg a fiok mélyén,eddig senkinek nem kellett,pedig még látok emberkéket ilyenekben is szaladozni.

meg ez a Ray Ban van eladó még amit linkeltem.

sajnos abból az egészen keskeny mátrix-esetleg Oakley stilusból nincs jelenleg.

Oakley-m volt már, de azt is eladtam.