Olyan ágyam nekem is van, de kicsi a szoba, kell az ágyneműtartó, meg az összecsukható méret.
Ingyen bármi értékes cuccot elviszek.. :-)
Olyan ágyam nekem is van, de kicsi a szoba, kell az ágyneműtartó, meg az összecsukható méret.
Ingyen bármi értékes cuccot elviszek.. :-)
Jah lakásfelújítás, így ami nem illik az új dizájnhoz, azt selejtezem ki... vannak cuccok, amiket 5éve 100e felett vettem, most meg ingyen sem viszik el... ki érti ezt... :))
A kanapét fel tudom ajánlani jó pénzért, csak egy hátránya van, nincs ágyneműtartója :)
Kiárusítasz? :-)
Vmi márkás, de alap autórádió-CD érdekelne, leginkább USB-s. Ill Egy ágyneműtartós, jobb esetben 2 személyessé alakítható ágy.
ez meg közben,hirdetés útján elkelt.
tehát eladva.
ma de.10kor indultam és 1órával ezelőtt érkeztem bp-ről:)
mult hétfőn-kedden pesten voltam,ott is aludtam.
legközelebb most nemtom,a héten már nem.
vsz. lehet egyszerűbb lenne felprobálnod,szerintem igen árulják....
privátban irok 1-2 infot.
Pesten nem jársz vmikor?
Lehet megnzném, hogy hogyan álla fejemen, mert napszemcsit csak kipróbálva veszek...
Vagy nézzem meg egy üzletben, aztán szóljak? Kapható ez még?
Van UV védelem, mert most az a műanyag a legolcsóbb, ami véd az UV-től, és ebből csinálnak szinte mindent. :)
igazából(használati tárgyat) soha semmit nem tartogatok,mert ha már nem kell,akkor jobb ha elmegy apróért és elfagyizom.
nincs itt szó bizniszről.
5-8évente kisöpröm a készletet,van miből- mivel napszemüveg orientált vok...10-15db-os márkás készlet általában adódik nálam.
ja,ma...ezeket nem aprohirdetésben adtam el..
kimentem egy haver focicsapat bicskás megye3 meccsére és fiatal gyerekeknek szétszortam 1000-2000ft-ért darabját.
ezeket a szemüvegeket az elmult 8évben vettem ujan 10rugo körül,ezek valóban használtak voltak,de elmentek,ennyiért,hirtelen-hogy ne az autoülése alatt guruljanak.
na most ez a Ray Ban van egyedül hirdetve,ez is az enyém,de ez karcmentes-többet tárolt,mint használt,szinte uj,a boltban nem néz ki különbül,megüt egy hirdetési szintet,ráadásul olcsó.
én használt napszemüveget életemben nem vettem,de mikor ezt kerestem-itt is kérdeztem kinek van uj-ujszerű ebből a wayfarer példányból,senki nem jelentkezett,ilyen állapotút vettem volna.
de tovább megyek a dologban....és meglepetést fogok okozni...
a használt márkás ruháimat is,mind eladom....márkás dzsekik,farmerek stb....és el is viszik,
persze nem márkabolt-butik áron.
Nem tudom. Sosem jutott volna eszembe valaki után hordani szemüveget, meg hogy aprohirdetésen keressek használt napszemüveget.
De ha megy a biznisz, akkor adni kell.
Vmi ovális O betű van rányomva, ezért gondolom, h ennek a copyja. Nem akartam venni, a motorozást nem bírta a szemüveg, amit vittem, s ott köszönt el..
biztos lehetsz benne hogy van:))))))))))))gondolom:)
Most egy Bangkokban vásárolt, sztem Oakley copy napszemcsim van, de nem tudom h van e UV védelme, úgyhogy jobb lenne vmi profibb darab.. :-)
mi az érdekes?
életmben eladtam már vagy 50db márkás napszemüveget.
Használt napszemüvegeket vesznek az emberek?
Érdekes.
báázzz:)
keskeny?de volt egy Dunlop tokkal 1ütt-2órával ezelőtt eladtam,olyan 7éves volt,uj ára 12000ft volt,de olcson adtam.
volt egy klasszikus pilota Ray-Ban forma,nagy lencsés,vmi márkája is volt neki szintén-3órával ezelőtt eladva.
egy nagylencsés Retro,ma du. az is elment.
90es évek vége kislencsés feelingből maradt 2db,egy leonardo,meg 1db Replay(ez komplett tok,törlő,leirás,külső doboz)
ezek mivel 10éve voltak divatban,igy megmaradnak valszeg a fiok mélyén,eddig senkinek nem kellett,pedig még látok emberkéket ilyenekben is szaladozni.
meg ez a Ray Ban van eladó még amit linkeltem.
sajnos abból az egészen keskeny mátrix-esetleg Oakley stilusból nincs jelenleg.
Oakley-m volt már, de azt is eladtam.
Nekem az a fajta napszemcsi forma tetszik, ami keskeny "szabású".. Olyan nix? :-)
ja:) ár megegyezés szerint,privátban irhattok,ha vkit érdekel.