Szevasztok...most értem ide...egész nap ügyeket intéztünk, meg a kávéházban a fagyipultokkal húzkolódtunk :D
No, mi ez a nagy német emelkedés ? mi volt ?
és USA ma nincs nyitva ?
Szevasztok...most értem ide...egész nap ügyeket intéztünk, meg a kávéházban a fagyipultokkal húzkolódtunk :D
No, mi ez a nagy német emelkedés ? mi volt ?
és USA ma nincs nyitva ?
12:59 | Orbán: "súlyos döntéseket fogunk hozni"
------------------------------------------------------------------------------
"Az igazi csapás a hitelezésre csak most jön
2014.05.26. 11:58
Már éppen beindulna a lakáshitelezés, amikor jön a jegybank és új szabályokat vezet be. Akár nagyobb tétben is fogadnánk arra, hogy a hatás nem marad majd el. Széles lakossági réteg teljesen kiszorul majd a hitelpiacról. A minimálbéren bejelentettekről van szó.
Egyes szja-bevallásokon alapuló becslés szerint a milliót is felülmúlhatja a minimálbéren foglalkoztatottak száma a durván 4,5 millió adózóból. Ez valószínűleg túlzás, de az biztos, hogy több százezer munkavállalóról van szó. Ők azok, a jövőben esélyük sem lesz arra, hogy hitelhez jussanak, feltéve, hogy hatályba lépnek majd azok az új szabályok, amelyekről a minap számoltak be egy hitelezési konferencián. Egyszerűen nem lesz annyi törvényesen igazolt jövedelmük, amelyre – a KSH által közzétett megélhetési számokat is figyelembe véve – lehet majd hitelt folyósítani. Persze sok függ attól, hol is húzzák majd meg az összeghatárokat."
------------------------------------------------------------------
"MNB-bejelentés: itt az újabb "pénzügyi rezsicsökkentés"
2014. május 26. 11:40
A biztosítókkal egyeztetve költségkorlátozást vezet be az MNB a most már adókedvezményt élvező nyugdíjbiztosításoknál, ezzel garantálva, hogy ne vigyék el az ügyfelek befektetésének aránytalanul nagy részét a biztosítói költségek. A július 1-jétől érvényes ajánlás szerint a 10 éves lejáratú nyugdíjbiztosítások teljes költség mutatója (TKM) legfeljebb 4,25%, a 15 éveseké 3,95%, a 20 éveseké 3,5% lehet. Azt is elvárja az MNB, hogy a nyugdíjbiztosítások nyújtsanak járadékszolgáltatási lehetőséget, és ne csak egy összegben vehessék fel megtakarításukat az ügyfelek. "
---------------------------------------------------------------------------------
"Vállalatok » Pénzügy
Menekül a külföldiek pénze a magyar bankokból
Palkó István
2014. május 26. 06:36 "
----------------------------------------------------------------
Májusban megtört a bizalom Magyarországon
2014.05.26 08:26
Májusban megtört a fogyasztói és az üzleti bizalom javuló trendje Magyarországon - derült ki a GKI Gazdaságkutató közleményéből. A GKI-Erste konjunktúra-index értéke az elmúlt kéthavi emelkedését letudva...
Én első körben 18500ig visszavárom Buxot.
Akár visszateszt, akár esés.
Aztán arra meglátjuk.
Ma kaptam egy jó hírt. KBCnél nulla forint a hati kötési díj év végéig.
Holnap utalok arra dupla pénzt.
részvényeket eladtam róla, lezárogattam.
Be akartam zárni a számlát hó végéig, mondom jó az olcsó 5pontos Random. Nézem a számladíjcsomagot van-e ingyenes, de nincs. Viszont beállítottam a Start csomagot havi 99Ftra, és ezért nulla forint a hati kötés :D
Ma nem vitték el a mai csomagomat, későn álltam be. Így maradt a 19Ks átlag.
Holnap kamatdöntő ülés itthon.
Forint elkezdett gyengülni rá ma.
Ma nincs nyugat, meg is halt a BÉT. MOL-OTP oszti biznisz lejár a héten.
Erre gondoltam én is, mikor írtam, hogy nekem még hiányzik egy kőr lefelé. Ki ez a buxológus? Linked is van?
sztiv mester..
pont azt mondom, hogy nem vita, de Te azt írtad:
"Szerintem várjunk pár napig, úgy is kiderül mit akar a piac,kár ezen vitatkozni ki mit lát "
mindegy félre értjük egymást.
Na most kaptam 19190ig ezzel megvan a felszúrásom amit vártam.
Azóta 210ig is.
Hátha neked ez vita...... akkor OK hagyjuk,én nyugodt vagyok,egyenlegem is jól van,shortodhoz meg sok sikert.
ismerem.
De még tényleg nagyon az elején vagyok a pakknak.. még a felét sem értem el.
DAX 15perces dupla top, abból lejöhetne, majd 9715környékére fej nyakvonalra. Addigra el is készül a bográcsgulyás
Aztán hétfőre 9686ra
Jól van mester :) a lényeg, hogy meg legyen a komfort zóna.
Addig építgesd a pozid amíg jól érzed magad a bőrödben.
Mert márt történt velem is, hogy a nagy magabiztos gyűjtögetésemből hirtelen pánikroham fogott el .
dehogy zárom, most is teljesült a shortom feljebb :D
Nekem jó lenne ha egy dojinál meg tudnánk ma állni napi nyitó körüli záróval.
De attól félek nem fogjuk kibírni, lejjebb megy a nyitó szintnél. de bízom benne nem megy lejjebb. Tehát szurkolok hogy ne adják be ,-)
Na össze kell kicsit söprönöm, meg meglocsólni.
Bár szid mindenki minek locsolok déli napban. Ehhez sem értenek. Gyönyörű lesz a fű így estére! :D
lehet ideges egy picit a bácsi :)
Inkább igyál egy fröcsit. Vagy tudok egy jobbat. Zárjad a shortjaidat míg nem olyan fájdalmas.
Sajnos ismerem az érzést amiben csücsülsz.
Hétfőn nagyobb mozgás is kinézhet.
Várjunk.
Mondjuk én nem vitatkoztam, az tuti.
Beraktam egy USDHUF chartot, amire azt mondtad lehet másképpen is nézni.
Ennyi történt.
Ellenben ugorjunk, te vársz értjük, akkor megbeszélem mással majd, aki nem vár.
Bár ettől velem lehet nyugodtan beszélni ha Te vársz is ,-)
Érted?! :D