Igen :(
Remélem nem esik el a 800 és megy vissza. Ha elesik akkor dobhatom a teljes pakkot.
Igen :(
Remélem nem esik el a 800 és megy vissza. Ha elesik akkor dobhatom a teljes pakkot.
6 kereskedési nap alatt 83.564db részvény cserélt gazdát... kár, hogy nem én vettem meg mindet :)
Tényleg jól. Erővel átment a 800-on, felugrott 830-ig, most visszateszteli a 800-at.
Kisbüfik megijednek, nagyok porszívóznak.
Visszahúzzák majd 83x-re és a kisbüfik újra vesznek :)
Mint a mesében :)
Vettem egy kicsit most 80x-en, bővítve a meglévő pakkokat.
Meleg van, biztos nem ment a légkondi a kbc-s fiúknál és copy/paste-elték a dátumot :)
Keresem a jelentésben de nem látom kinek nőhetett a legjobban a részvénye, ki vette annyira. Egy biztos, nem az igazgatóság valamelyik tagja vagy valaki más alkalmazott...
5% felettieknek meg jelentési kötelezettségük van.
A norvégok még 5% alatt vannak, rájuk tippelek még mindig.
Ezt én sem értem, ez alapján vártam a gyj.-t http://prntscr.com/4bzqal
Ezt most nagyon nem értem. Kint van egy cikk hogy tegnap este jelentett a nyomda.
A számok nagyon szépek első ránézésre...
És ugyan mikor ér véget a felszívás? Én már nem veszek többet (otira meg ricsire kell a többi cash).
A 700-720 szépen kitartott eddig.
Jó lenne, ha a 800-at átvinné és megtartaná (nem látok semmi negatív hírt vagy eseményt). Akkor a fordított fej-váll alak 1200-ra mutat mint célár. Ami nagyon durva lenne, főleg, hogy a legmagasabb vételem 720-nál van, tehát 82x-83x zónában fogok még venni.
-----------
Mikor lesz a következő gyj?
látom sokan 900at várnak, ez akkor lesz 900, amikor hagyni fogjuk, most felszívás van a gyengeelméjűektől :D
ha ez így van, akkor egy stromanon keresztül teszik... concorde 5% felett van, így bejelentési kötelezettsége van... a top 5 csak úgy nem vásárolhat
http://www.any.hu/befektetoknek/reszvenyesi-informaciok
max a norvég alap szívhatja felfele...
Én is így látom, ezzel egyetértek.
Gyorsjelentés óta 50ezer cserélt gazdát, szvsz a kicsik szépen profitot realizálgatnak és a nagyok átveszik tőlük.
magához mérten lehet kitörés, ezt úgy értem, hogy itt 700 környékén lehet az alja, innen fordul és 800at támadhatja, mert a múltbeli megfigyelés alapján ha minden indi alacsonyan állt ebbe a papírba, akkor lassú oldalazás, majd szint ugrás következett... mivel fundamentálisan nyereséges, stabil lábakon áll, ezért a mostani helyzetben nem tennék sok pénzt arra, hogy 650ig lemenni, ha le is megy, akkor csakis stop vadászat miatt és vissza is fog pattanni...
Azt kívánom, hogy igazad legyen, de én eleve az RSI-n kívül más indikátort nem használok. Sajnos kitörést nem nagyon lehet alapozni arra, hogy alacsony szinten vannak az indikátorok, hiszen azok azért vannak alacsony szinten mert az árfolyam lefele megy egy ideje. Egy biztos, a csökkenő trendet törte. Az impulse ág megvolt, Higher-High és Higher-Low is megvolt. A 650 törése esetén lehetne az emelkedő trend töréséről beszélni, amit pedig nagy forgalommal vitt át (400e).
Csütörtökön volt némi profit realizálás, amit már régóta vártam (a gyj meghozta), és még mindig 700 felett vagyunk... kop. kop.
készítettem egy ilyet: http://prntscr.com/3k2gj6
elvileg lassan kitörés jöhet...