CALL lassan ujra vásárolható lesz...
legnagyobb amcsi jelzáloghitelezök usa-ban és a világon, mind a mai napig, teljesen állomítva lettk a válságban, és fokozatosan visszaprivatizálják öket
JC Penney viszont ha optimistát jelent lehet kitörés belőle. A KBC most ajánlja.
Szerintetek?
Bár most nézem, hogy jól beadták és lehet bennfentesek tudnak valamit. (anno Ricsit is így beadták GYJ előtt + a téli hideg betehetett)
:)) Egyetértek.
Vivendit én még márciusban vettem a KB ajánlás alapján, ez csak egy kis adalék hogy a ZAcks is vételre javasolja ;-)
Nem figyelgetem, mreit-ek kapcsán olvasgattam onnan ismerős a név, igazság szerint azt sem tudom mi ez a freddie & fannie.
A mai bull of the day-ük is 2% feletti minuszban ahogy nézem.
:D :D
NA Random most hívott látták, hogy kötöttem és Július 31-ig ingyenes az 1 sávos külföldi realtime.
Konkluzió, hogy a MarketWatch és az enyém ugyanúgy mozog. Tehát a MW elég megbízható és ingyenes!
Már kint vagy? Akkor gratulállunk a szakállas nő győzelméhez :)))
Zacks:))
Figyeltem, mit csinál az a rv amit bull of the day-nak választanak ki az utolsó 6 ker napon. 2 emelkedett kb 1,5-2%-ot 1 emelkedett, de úgy hogy az előző záróértéken már nem volt kötés, 3 esett, ebből kétszer 2,5% feletti esés volt :))
Ha vki minden nap megjátszaná, h beáll venni az előző záróra, és nap végén lezárja, az bizony minuszban lenne.
Előtte valamikor az egyik rv-met pécézték ki bull of t d-nek, akkor figyeltem fel erre. (akkor legalább emelkedett) :)
nekem vivendi tovabbra sme liebling, de senkit nem beszelek le rola, mert nem rossz. Csak nem hianyzik benne vhogy az x faktor :)
Zacks Upgrades Vivendi to “Buy” (VIVHY)
Posted by Jim Brewer on May 13th, 2014 // No Comments
Vivendi logoVivendi (NASDAQ:VIVHY) was upgraded by Zacks from a “hold” rating to a “buy” rating in a note issued to investors on Tuesday, StockRatingsNetwork.com reports.
Shares of Vivendi (NASDAQ:VIVHY) traded down 0.69% during mid-day trading on Tuesday, hitting $25.89. 10,760 shares of the company’s stock traded hands. Vivendi has a 1-year low of $18.33 and a 1-year high of $29.39. The stock has a 50-day moving average of $27.31 and a 200-day moving average of $26.53. The company has a market cap of $34.682 billion and a P/E ratio of 12.74.
Nekem dettó a kötési díjakkal együtt valami 7,595 jön ki :D
Ez tetszetős a a tervekben.
"June 18 Gazprom in Eastern Russia, Entry into Asia-Pacific Markets"
Lehet a májsztró már le is üzletelte Kínával a dolgokat és azért nem izgul az EU-n...
@Bendeguz: Akkor ott is vannak ilyen maszekok... De örülök, hogy minden okés.
RC-nél deviza konverzió 0,3% vagy min 8USD/EUR. Viszont telefonon kell őket hívni mint a régi szép időkben.
Ma Teslara rápróbálok, de van 1 csökkenő trendvonal 200 környékén.
Bár szerintem Musk szervezi a új akku gyárral kapcsolatos dolgokat és akkor publikál amikor már fixek lesznek a dolgok.
Ez szép katalizátor lesz az árfolyamra nézve. :) (Remélhetőleg)
eur bund nagyon jó belépőt kínál majd shortra sztem kb. 145,8-on
7,6 usd az átlagom
osztalékról pl. itt: http://www.gazprom.com/investors/
K+S belőtte a 30-at, ahogy sokszor warningoltam nektek, ma is masszív a nyitása
az nem számít, mondtam, h. hamarosan elmegy, az a szabály, nem az, hogy elsőre. A lényeg, meglesz
költözés gyakorlatilag kész, a net bekötését várom holnap (postán jön a doboz), meg azt a rohadt mosógépet. már szénné idegesítettem magamat, több mint 2 hete rendeltem meg a 24 órás kiszállítású cuccot... universal.at egy rakás SzAr!!!! kerüljétek el. Ha lesz netem, akkor jövő héttől tudok újra elemezni és oda is tolok párat.