K+s végre kitört!!!!!!!!! ha nem fals, akkor irány 30
K+s végre kitört!!!!!!!!! ha nem fals, akkor irány 30
csak nem... :)
de nem tudom, nincs idöm utána olvasni, csak chartot láttam figyelölistámon
Ezért ment ennyit??
08-May-14 06:14AM Ampio initiated with a Buy at Citigroup +21.94%
Igen, elég érdekesek az egyedi sztorik...ha indexen szinten nincs esés, de egyediben van, ennek csak két oka lehet: komoly rotáció vagy túlhúzott, de nem jelentös kapitalizációjú cégek korrekcióznak, miközben a gerincet adók emelkednek vagy sávoznak.
AMPE közben visszatért, ha 6,5-re visszamenne, sztem jó belépöt kínálna
Igen, minden annak tűnik. Sok rv úgy esett 20-30%-okat, hogy az indexek egy helyben járnak. Ami az egyik nap nem kerül sorra a beverésben, akkor majd másnap. Most is SP +0,29%, de szinte minden pirosban, ahogy körülnéztem.
Milyen alapon kérsz számon tölem bármit?? Itt és máshol van feketén-fehéren, kb. 2 évig aktívan naplóztam, nem csak ebben a topikban, számos topikban, forexben is, és meguntam. Nem hiányzanak senkinek elöre beírt pozik, egyedül te reklamálod.
Ha meg nem követed, akkor nem is láthatsz semmit. Ismét önellentmondásba kerültél. Ez a kínlódás, nem az, hogy nincs kedvem 3-4 embernek már elöre naplózni feleslegesen. :)
"Na ja, a nagyon hosszú távú pf-et én hónapok óta lusta vagyok ide felvinni, csak ígérgetem magamnak is, pedig nagyon szép az együttes hozama. De ez lesz az újévi fogadalmam. :)"
ilyenekről beszélek..de sok ilyen van..daxban longban voltál de beírtad milyen jól kerestél a shorton..persze utólag..én beírtam shortolom akkor.
de nem követem a pályád csak néha látom mennyire kínlódsz.
ez mire példa?
Arra, hogy igazam lett? :D
Vagy arra, hogy hozzád hasonlóan néha én is tudok általános dolgokat puffogtatni?
"2014.04.15 17:07 rbbj11 (Tisztelt Tag) Re: nincs cím Címzett: @rbbj11
sell in may helyett egyertelmuen sell in april van :SSSSS"
:))) nézd mit találtam
FSLR-t is jó gyj-re verték be tegnap, én úgy látom, nagyon risk off üzemmód van, és ezek szerint már minden jó duplán be van árazva legtöbb részvénybe
Nem értem hogy egy jó gyj-re miért ütik be ennyire, de ugyanezt láttam a First Solarnal is. Jót jelentett, beverték. Pedig a guidance sem volt rossz egyik cégnél sem. Kivárás van részemről, nem dobom el ezt a TESLA pakkot.
Annyira koncentráltam a külföldi a piacra, hogy közben a GSPark meg a TVK simán elrobog mellettem. :\ Pedig fel is raktam az egyiket a szokásos helyre.
alapvetően minden nagyon ronda, kivéve pl. a kerek 100-as szabályt követőek: J&J, Exxon, EOG, stb
már lassan -8%....ez nagyon durva, ráadásul nagyon fontos támasz törne :S
na bazzmeg... lanett is egy rakás foS... mindennel feleztem idáig, krva ügyes vagyok
Szerintem holnap nyitóra visszahúzzák, a gyj jó lett, érdekes lesz mg mit mondanak majd a gyj kommentárban.
Tesla's deliveries, spending to ramp in Q2 • 4:22 PM
Tesla (TSLA) produced 7,535 Model S units in Q1, up from Q4's 6,587 and above guidance of 7,400. The company delivered 6,457 units, slightly above guidance of 6,400 but below Q4's 6,892.
Tesla expects to produce 8.5K-9K Model S units in Q1, and to deliver 7,500. Leases are only expected to account for ~200 deliveries due to lead times.
Gross margin was 25.4%, +20 bps Q/Q in spite of a $2M reserve for underbody shield retrofits. GM is expected to improve slightly Q/Q in Q2, and to reach 28% in Q4.
SG&A spend rose 150% Y/Y to $117.6M, R&D spend rose 17% Q/Q and 48% Y/Y to $81.5M. SG&A is expected to grow 15% Q/Q, and R&D 30%.
Operating cash flow was $61M, and capex totaled $141M. The full-year capex forecast is still at $650M-$850M.
The company expects to be "marginally profitable" in Q2; the consensus is at $0.27. Full-year free cash flow is expected to be slightly negative.
Shares -4.9% AH
elsőre nagyon megütötték, remélem nyitóra más világ lesz...
Én is bővítettem a 207-es pakkot 200-on. Kíváncsi vagyok a folytatásra.
Reakciók az előző gyj-re:
http://www.investor.hu/news/trading/20140219-itt-a-tesla-gyorsjelentese.html
Az árfolyam a kedvező jelentésre 193 dollár közeléből 220 dollárig szaladt fel. Ez mondani sem kell, hogy új történelmi csúcs, és már 13 százalékos plusz!
Na most is így legyen! ;-)