előző gyj előtt ugyanígy adtak bele
k!
Hát kiv leszek, elég vastagon belemarkoltam 200,00-on
sztem jó lesz a gyj és a reakciók is, ezért még záró előtt veszek sztem
Gazprom irtó volás lesz, amíg tart ukrán balhé, tehát sztem egész évben. Beszállni tartósra bármikor érdemes bele, hizs nincs az egész világpiacon még egy ekkora kapitalizációjú cég, ami 3-as P/E-n ill. alatta forog.
Tesla is jó lesz hosszú távra, de sztem sem szép TA alapon, ahogy egész nasi index nem az, és nem csak ma, nem csak egy hete.
Ez a Tesla össze-vissza megy, a 207-es vételem már volt szép pluszban, nagyobb mínuszban, megint pluszban, most ismét mínuszban, és ma zárás utána jön a gyj, tehát ismét pluszban kell hogy legyen és sztem ott is lesz.
A TSLA is szépen ível lefelé és TA alapon sem szép a mostani forduló. Viszont a Gazprom szépen elindult felfelé mi a véleményed meddig megy? Érdemes még belépni?
GRPN ma szép mafláást kapott: irány új mélypont? Vagy duplaalj lesz?!
kezdek kontraindikátorrá válni.... mélyponton stopoltak ki belőle, pedig a 100+10%-os szabálynál egyébként is tilos alkalmazni stopot...hát kivételesen alkalmaztam, jól meg is szívtam
Úgy olvasom jót jelentettek. Ez az emelkedés is tetszetős eddig.
EOG-nál azért nem beszélhetünk szárnyalásról, még nem biztos az emelkedő pálya sem sztem
Eddig +2,2%, rosszat nem várnak. Afterban már láthatjuk a reakciót.
A BÉT certizés maga gáz. És van ahol 20% a spread.
OTCBB Penny Stock. Minden ilyet hanyagolnék.
KBC-nél ezeknél a certiknél a spread nem is annyira gáz. Lehet érdemes lenne őket is bevenni a portfólióba.
Valaki múltkor írta az SQM-et mint jó befektetést. Fel tudná tenni a szokásos helyre?
Mi a vékleményetek a Western Lithium USA Corp. -ról (WLC) ?
TA alapon siralmas, de talán érdemes lenne figyelni.
Az elektromos autók drasztikus elterjedésével számítok egyfajta robbanásra a lithium szükséglet terén is. Az SQM esetében a termelés növelése jóval olcsóbban megoldható.