Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#702356 rbbj11 Előzmény: #702349

Gazprom irtó volás lesz, amíg tart ukrán balhé, tehát sztem egész évben. Beszállni tartósra bármikor érdemes bele, hizs nincs az egész világpiacon még egy ekkora kapitalizációjú cég, ami 3-as P/E-n ill. alatta forog.

Tesla is jó lesz hosszú távra, de sztem sem szép TA alapon, ahogy egész nasi index nem az, és nem csak ma, nem csak egy hete.

#702350 Janicroft Előzmény: #702349

Ez a Tesla össze-vissza megy, a 207-es vételem már volt szép pluszban, nagyobb mínuszban, megint pluszban, most ismét mínuszban, és ma zárás utána jön a gyj, tehát ismét pluszban kell hogy legyen és sztem ott is lesz.

#702349 Ddavid Előzmény: #702342

A TSLA is szépen ível lefelé és TA alapon sem szép a mostani forduló. Viszont a Gazprom szépen elindult felfelé mi a véleményed meddig megy? Érdemes még belépni?

#702241 rbbj11 Előzmény: #702219

kezdek kontraindikátorrá válni.... mélyponton stopoltak ki belőle, pedig a 100+10%-os szabálynál egyébként is tilos alkalmazni stopot...hát kivételesen alkalmaztam, jól meg is szívtam

#702181 rbbj11 Előzmény: #702180

EOG-nál azért nem beszélhetünk szárnyalásról, még nem biztos az emelkedő pálya sem sztem

Re: Carrefour - KBC radar - vélemény?

#702176 Ddavid Előzmény: #702121

KBC-nél ezeknél a certiknél a spread nem is annyira gáz. Lehet érdemes lenne őket is bevenni a portfólióba.

Re: Carrefour - KBC radar - vélemény?

#702121 Ddavid Előzmény: #702103

Valaki múltkor írta az SQM-et mint jó befektetést. Fel tudná tenni a szokásos helyre?

Mi a vékleményetek a Western Lithium USA Corp. -ról (WLC) ?

TA alapon siralmas, de talán érdemes lenne figyelni.

Az elektromos autók drasztikus elterjedésével számítok egyfajta robbanásra a lithium szükséglet terén is. Az SQM esetében a termelés növelése jóval olcsóbban megoldható.