"Egyhuzamban tizenkét kereskedési napja emelkedik a Richter, ráadásul ma begyorsult a rally.....................Vételi pozíció nyitását javasoljuk piaci árfolyamon"
:)))
20-ra meg még lapot. Kaszinóban tanultam monte carlóban :)
"Egyhuzamban tizenkét kereskedési napja emelkedik a Richter, ráadásul ma begyorsult a rally.....................Vételi pozíció nyitását javasoljuk piaci árfolyamon"
:)))
20-ra meg még lapot. Kaszinóban tanultam monte carlóban :)
Remélem igazuk lesz:
http://www.elemzeskozpont.hu/fokusz-meg-tovabb-emelkedhet-richter
A 2013 végén bejelentett brazíliai és mexikói vállalatfelvásárlásokat követően újabb akvizíciót jelentett be a latin-amerikai régióban a Richter. Ezúttal a régió több országában is tevékenykedő Mediplus N.V. kereskedelmi cég 51 százalékos részesedését vette meg a hazai gyógyszergyártó, amely a megállapodás értelmében a következő három évben kivásárolja a fennmaradó pakkot is. A lépés pozitívumként értékelhető, ugyanakkor a további felvásárlásokra számítatni lehetett. Az ügylet további részleteire nem derült fény.
Én is a Cariprazinra gondolok. Lehet, hogy nem sok választja el a forgalomba helyezését. Lehet egyesek már ezt tudják biztosra.
Caprazine? Időszerű lenne már kihozniuk 7 hónap késéssel, de ez a papír csinált szép dolgokat anno MSCI indexbe kerülése is utána. Valakik kinézték maguknak...
Számomra is érdekes. elvileg az ukrán helyzet elég szar nekik, de szerintem az orosz is. Ettől függetlenül nagyon jól tartja magát a papír, sőt.
Rajzolgattam egy kicsit és sztem vhol itt a vége 3790-95 környékén, aztán kipukkad mint a lufi...
Persze, niná, hogy +1,5%.
Rászolgált:
Ez az igazi szabadságharc. A tények meg rohadjanak meg...
:DDD Én meg lennék elégedve a 24K-val év végéig ;-)
sztm orosz válság emléke dereng neki
tehát 18k-n veszel, akkor 16k is :)
a héten lesz. Sztem amíg tart ez az ukrán-orosz majré, addig nem nagyon érdemes venni, mert akár az oroszok fognak szívni, akár az ukránok, addig az veszteség lesz.
Ha eszkalálódna/elhúzódna a konfliktus akkor én a 24k körüli árfolyamot is bőven el tudom képzelni, de ha egy kicsit megerőltetem a fantáziám lehet az még 18k is...