Regisztráció Elfelejtett jelszó

Richter fórum

KBC: Terjeszkedik a Richter

#703480 Janicroft

A 2013 végén bejelentett brazíliai és mexikói vállalatfelvásárlásokat követően újabb akvizíciót jelentett be a latin-amerikai régióban a Richter. Ezúttal a régió több országában is tevékenykedő Mediplus N.V. kereskedelmi cég 51 százalékos részesedését vette meg a hazai gyógyszergyártó, amely a megállapodás értelmében a következő három évben kivásárolja a fennmaradó pakkot is. A lépés pozitívumként értékelhető, ugyanakkor a további felvásárlásokra számítatni lehetett. Az ügylet további részleteire nem derült fény.

Re: nincs tárgy

#703222 Davenport Előzmény: #703217

Én is a Cariprazinra gondolok. Lehet, hogy nem sok választja el a forgalomba helyezését. Lehet egyesek már ezt tudják biztosra.

#703217 Ddavid Előzmény: #703211

Caprazine? Időszerű lenne már kihozniuk 7 hónap késéssel, de ez a papír csinált szép dolgokat anno MSCI indexbe kerülése is utána. Valakik kinézték maguknak...

#703212 Janicroft Előzmény: #703211

Számomra is érdekes. elvileg az ukrán helyzet elég szar nekik, de szerintem az orosz is. Ettől függetlenül nagyon jól tartja magát a papír, sőt.

Re: nincs cím

#702224 Matahary Előzmény: #702222

Rajzolgattam egy kicsit és sztem vhol itt a vége 3790-95 környékén, aztán kipukkad mint a lufi...

#702159 matgab Előzmény: #702155

a héten lesz. Sztem amíg tart ez az ukrán-orosz majré, addig nem nagyon érdemes venni, mert akár az oroszok fognak szívni, akár az ukránok, addig az veszteség lesz.

Ha eszkalálódna/elhúzódna a konfliktus akkor én a 24k körüli árfolyamot is bőven el tudom képzelni, de ha egy kicsit megerőltetem a fantáziám lehet az még 18k is...

#701524 Matahary Előzmény: #701522

Ilyen forgalom mellett MenőManó kispályás vonalember. Azt rajzolnak vele, amit akarnak. Most vmi naplementés giccs lesz sztem, Fujival a háttérben.

#701522 Lebleuf Előzmény: #701521

Tudnám mit művel! Háború, puskapor, vér, füst ez pedig ismét 800 fölött mosolyog.

Olyan 840 táján remélem …

#701521 Matahary

Olyan 840 táján remélem véglegesen beveri a fejét ez a hős világmegmentő.