Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#701765 rbbj11 Előzmény: #701754

rotáció is lehet oka: amik korábban nagyon mentek, nagyon jelentős korrekcióban vannak, a gyengéket pedig szétverik folyamatosan.

Már csak a a bika gerincét adók erősek, pl. Johnson&Johnson, Boeing stb

#701760 Janicroft Előzmény: #701718

Apple-t nagyon veszik, majdnem a napi maxon van, átlagforgalom kétszerese mellett, +3,6%-ban. A TEsla-t meg szerintem visszarántják 200 dollár fölé a zárásra.

#701754 Fornit Előzmény: #701751

Kb márc 22 óta vagy én vagyok k**vára balszerencsés, vagy vmi csendben történt. De azóta olvadnak le a nyerőim, ami meg eleve nem az volt az csúnya minuszokba megy...

#701753 Ddavid Előzmény: #701752

A szokásos helyre hazai Rv-ket is dobhatnánk fel és elkezdtem egy új szokást...

A Randomnál hamarosan lesz USA, mert már a felületen vannak jelek rá. Majd írok a költségekről, ha élesedik a dolog.

Nekem a DAX chartja tűnik csúnyának és a kígyózás bizonytalanságot reprezentál, de lehet ha nem lenne itt az Ukrán buli már 10k-t súrolnánk.

#701752 Janicroft Előzmény: #701750

Hasonló(a)n gondolkodom én is, ezért el is adtam a januárban vett Coca Cola pakkomat hogy növeljem a kp állományt, igazából a márciusi osztalékon kívül nem sokat kerestem a pozíción, de nem érdekel, nagyobb biztonságot ad most ha ki tudok kászálódni az olyan pozikból melyekben nem bízom igazán.

#701751 rbbj11 Előzmény: #701750

épp nézem mai amcsi index teljesítményt: irtó aggasztó....és nem csak a mai nap...bika vérzésnek tűnik ez nekem

#701750 Lebleuf Előzmény: #701724

15% forgott 10 perc leforgása alatt, előfordulhat, hogy real és nem bug. (Záróval valóban lemaradt kbc)

Halogatom a beszállót. Egy valódi korrekcióra volna alkalmas a keleti hercehurca, és rá lehetne fogni az egészet az orosz medvére, baromság volna kihagyni, usa gyj szezont követően. Ráadásul nekem még szokatlanak ezek a felhőkarcoló pakkok, tovább tájékozódom. A tengerentúlon még kifinomultabbnak tűnnek a mozgások mint itthon, pl. LCI-t még mindig forgatják, hempergetik.

#701749 rbbj11 Előzmény: #701724

mondtam, hogy csak londoni tőzsdét nézzétek...semmi extra, +2%, 7.14 usd a zárás

#701718 Lebleuf Előzmény: #701664

Mint most 2 perc alatt –~5% :-O, csak lesem (Gazprom)

Ezek az Alstom szépen megkavarja a pakliban a lapokat.

Tesla korrekciót láthatunk, tök jó szerintem, hogy ~190-en megállapodik, és elindulhat később fölfelé

#701711 Ddavid Előzmény: #701708

Igen ez még aránylag tartja is magát, de ha itt épít 1 bázist az is jó, mert szebb lesz a kitörés :)

#701708 Janicroft Előzmény: #701706

Én sem, elméletileg pozitív hírek jöttek, pénteken mikor esett majdnem 4%-ot akkor épp az FTC (Federal Trade commission) 3 tagja nyilatkozott hogy nem értenek egyet a tiltással hogy a TEsla nem értékesítheti közvetlenül a járműveket a vásárlóknak, ez majd a későbbiekben az egyes bírósági ítéletekre is hatással lesz. Ettől függetlenül pénteken mindenbe beleadtak, nézd meg a FB, Amazon, Twitter, Netflix, Visa, stb cégeket, mindent keményen adtak. én egyelőre tartom a 207-es vételeket, meglátjuk mi lesz.