Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: 22

#70152 Dogi78 Előzmény: #70078

16-os vételem teljesült is, ennek ma érheti a felét is!?

biztos jön még lejjebb, ott is várom,(egyenlőre szeretettel)...

#70151 hosszhuszár Előzmény: #70148

azok adják,mellényúlás volt, forró pénz.......

ebből még bármi lehet, 16-22?

Ha akarják holnapra is az 50%-ot.......

#70148 Mercurius Előzmény: #70138

Biztos megy ma minuszba is. Ki gondolta volna ezt...

aki beállt reggel felsőlimitre venni, az biztos nem...

#70147 akpo7 Előzmény: #70131

Merc., ebbe igy nem tesz bele senki, Genesisbe sem tett, amikor az elso jegyzes megvolt, csak a garanciavallalas miatt a nagytulaj. Most is megvolt majdnem a jegyzesi ar, akkor is. Ez a holding annyiban kulonbozik, h. van tevekenysege, nem 1 labon all.

Pont a sztori elso pontban emlitett hasonlosaga miatt is szalltam ki. Par tizezer papirral duplazni teljesen eleg volt jateknak. Most nyugi van, uj hir nelkul tovabbra is tartom, h. 15 korul allni fog, aztan lehet belole barmi. Allitolag lehet uj hir, annyit hallottam.

#70140 banyaiz Előzmény: #70116

Szerintem is, ha ők nagy üzletet szagolnak a dologban akkor nyilván saját maguknak akarnak minél több részvényt.

Viszont, ha inkább mások f@szával vernék a csalánt akkor minél több külső pénzt bevonnának a buliba.

Azért ez az 50%-os mai limit érdekessé teszi a kereskedést. :) Maradhatna mindig így.

#70133 Johny King Előzmény: #70119

Erről beszéltem neked tegnap telefonon Ákos!!!

Akkor lettem volna mérges, ha névérték felé húzták volna jövő hét elejéig!

Osztalékpapír lesz...

#70132 Kissherceg Előzmény: #70128

Jenőbának már nincs rá pénze.... :( ELjön még a magasabb régió, de rögös az út. Ugyanoda tartunk Johny, csak Te közvetlen járattal mész, mi átszállásokkal :)

#70131 Mercurius Előzmény: #70120

Egyértelműen a Genesisről másolták le ezt a tőkeemelést. Nem is véletlen hogy az N-Gene-ben Rényi Prazsák és Kovács Gábor is benne van.

Mindegy.

A kicsik pénze sosem jön rosszul. Minél kevesebbet kell betenni a nagyoknak, annál jobb nekik.