12-13 áll a fórum spekuláns része, rést nem töltheti be, mert akkor vége sztm ismét :)
12-13 áll a fórum spekuláns része, rést nem töltheti be, mert akkor vége sztm ismét :)
Kívánom, hogy vissza tudjátok venni!
Csak nehogy egyben csik legyen! Re: 40 millió darab!
12n jön egyéb úr :)) az alá nem mehet :))
Hova álljak?
Kimaradtam a Phylaxiából most is, és korábban is. Sosem volt még ilyen papírom.
De a story érdekel. Lehet majd veszek olcsón, ha 1 Ft-al duplázni lehet (na csak viccelek).
Ja, ez olyan mint egy auto v. egy busz? Akkor tenyleg abbahagyom es elhuzok enni egyet. :)
inkább álljál be Te is egy kis apróért aztán lássuk a táncot:)
Lehetosegnek vetettem fel. Ettol fuggetlenul ugy alltam, h. mar sokaknak nagyon sok minuszuk lesz mire en venni fogok.
nanana gondokozás elviszi a nyerőt... Beszállsz kiszállsz, szenvedni nem köll feltétlen..
Gágágá szakasz :)
Azon gondolkodtam, h. igazabol lehet az is a cel, h. senkinek eszebe se jusson jegyezni. Ebben az esetben tokeletes a 15 HUFos ar meg par hetig. Ezert is kezdtem el mar nyitoban dobalni bizvan a 20as nyitoban (lett 19, na bummm). Az uccso pakk azert elment 21en.
Ez azert szimpatikusabb szcenario egyebkent, mert akkor tenyleg lehet benne racio hosszu tavon, ugyanis nem kernek a kisebbek penzebol. Hmmm?
Bud kiszállni is kell, nem csak venni.... Mindegy..
Én már bent állok tegnap óta Ibiza kollégával, gyerünk srácok csak szépen sorban :))
Me too
Beszarok ha ma - ba fordul
Akkor indul a pánik és 12-13-nál találkozunk, újabb vételekkel
15 alatt veszünk megint...nagyok vették eddig..nem fogják eladni olcsón.
13-ra beálltam azért vételre egy kis minicsomaggal, hátha visszanyal a fagyi. :D
etetés, etetés... ne keress logiká :) 20,5szálltam ki, kellemes nem mondom :)
Jenő bá itt a csík, megint igaza volt.... Hihetetlen tehetség.
Látom kiszálltál, szerintem jól tetted, ha megy is tovább kell benne egy korrekció szerintem. Nagyon sok a friss forró pénz azért benne.
Tegnapi 12-es vételem de jó lett volna ma, ahogy elnézem, de égette a kezem. :D
Megnézegettem egy kicsit a papírt, elég homályos a cég pénzügyi helyzete.
Ami viszont most érdekes rövidebb távon ha tőkeemelés lesz 200,-Ft-on, és a jelenlegi papírok 25-os névértékkel mozognak, előbb-utóbb nyilván lesz egy 8-szorozás az árfolyamban, és a névértékben. Akkor a mostani árfolyamon 144,-Ft-on lesz a papír. Ki az a marha aki jegyez kisbüfik közül 200-on, ha az árfolyam 144? Be akarják vonni a piciket a jegyzésbe akkor valahogy fel kell menedzselni 200 fölé, ha ez a cél.
örülök, hogy TP, index.hu és a többi médium megcsinálta a jó kiszállót, köszönöm nékik :)
az a lényeg, hogy Te igen :)))