Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Politika totyik

Re: nincs cím

#701099 Csusza Előzmény: #701082

"A TEV amerikai jogászai szerint ebben a jogi eljárásban egyértelművé válhat majd a Jobbik egyes vezetői és a kuruc.info szerkesztői közötti kapcsolat is"

Természetesen egyáltalán nem ez az akció elsődleges célja, á dehogy!

Amúgy nem tudom, hogy ezzel jól járnak-e. Kiderül, ha kiderül valami kapcsolat. És? Miért ne lehetne valaki kapcsolatban a kurucinfóval. Ha nem ő ír holokuszttagadó írásokat, akkor mi van?

És ha ezt megtudják a jobbik szimpatizánsok? Mi lesz? Semmi. A legvadabbak még lelkesebbek lesznek. Mari néni Szabolcsból, aki a cigánybűnözés miatt szavazott rájuk, azt se tudja, mi az a kurucinfó. A közöttük állókat, mondjuk egyetimtákat meg nem érdekli.

Persze nem vagyunk hülyék, hisz a fő cél nem a kurucinfó bezáratása -hiszen akkor a folyamatos rettegés egyik táptalaját húznák ki a saját lábuk alól-, hanem a Jobbik felszámoltatása. Az viszont közben bekerül EU parlamentbe is, itthon is egyre konszolidáltabban viselkedik, egyre kevésbé lesz támadható, mint szélsőséges párt.

A kurucinfó meg persze megjelenik valami dél-szudáni internetszolgáltatónál, és megy tovább...

El fogják cseszni, a vol…

#701075 walex

El fogják cseszni, a volt ügynök MSZMP-s "demokrata" már elmondta az álláspontot.

Ahogy írod, szinte zéró a kockázat, de ezt is ki fogják hagyni, ahogy tette azt a többi "rendszerváltó" komcsi Csehszlovákia, Jugoszlávia, Szovjetunió felbomlásakor.

Látszik, hogy mennyire számítanak nekik is, nagy nemzeti nagymagyaroknak az igazságtalan trianoni szerződés miatt határainkon kívül élő magyarok tömegei, de a szavazatuk jobban kell.

#701072 Csusza Előzmény: #701052

Nagy lehetőség, de el fogják kúrni. :-( Pedig most meg lehetne próbálni, ráadásul minden kockázat nélkül. De azt hiszem, még így sem fognak semmit sem tenni...

#701054 Lebleuf Előzmény: #701052

…illetve r.váltáskor nullázni az államadósságot (igaz ez utóbbi hamar ki tud kelni és nőni, mint az égig érő paszuly).

Tetszettek volna népszavazást kezdeményezni a kérdéses országokban! - mint a mellékelt orosz példa mutatja.

A leköszönő volt MSZMP-s…

#701052 walex

A leköszönő volt MSZMP-s fülkés komcsi megint kijelentette, hogy nincs semmi területi követelésünk, ha esetleg Ukrajna szétesne, elfogadtuk a területi veszteségeket. Ő lehet, de nagyon sokan még nem, mert piszkálja az igazságérzetüket jogosan.

Utolsó lehetőség arra, hogy egy kis terület visszakerüljön (ami ráadásul elég nagy arányban magyarok által lakott), ha már Csehszlovákia, Jugoszlávia, Szovjetunió felbomlása és Ceausescu bukása után "elfejtette" minden volt KISZ, MSZMP, nemügynök "rendszerváltó" képviselni az ország érdekeit.

#700874 prospero Előzmény: #700865

Én se tudtam volna, ha nem olvasom a cikket pár nappal ezelőtt....

De tulajdonképp ennek is utána lehet számolni, csak kinek van ideje foglalkozni ezzel...Mindenesetre ami igaz, hogy az egyes szektorokat nem egyformán érinti ez az elvonás... van akit jobban súlyt a különadók révén... van akinek adócsökkenés jutott...

#700865 Pityke35 Előzmény: #700835

Ott a pont. Mentségemre, fejből nyomtam, vagyis rosszul emlékeztem. (talán az adózás mértékével kevertem össze)

#700862 KawaBazsy Előzmény: #700831

Én akkor a Fideszre akartam, s nem tudtam, mert visszalépett nálunk az SZDSZ-es javára.. úgyhogy arra szavaztam, oszt lett belőle komcsi koala..

#700835 prospero Előzmény: #700827

"A reformok eredménye a GDP-arányos számokban is visszatükröződik, csak némileg másként. Idén az állam a GDP 34,9 százalékának megfelelő összeget von el a gazdaságból, a piacról bevételként, míg kiadásként annak 38,1 százalékát adja vissza. Bár a költekezés több, mint amennyi bevétele származik a büdzsének, az arányszámok, az elmúlt években jelentősen közelítettek egymáshoz.

Az alábbi grafikonon is látható, hogy például a 2006-os év mennyire rossz is volt ebből a szempontból. Akkor a bevételek a GDP 27,7 százalékát tették ki szemben a kiadások 36 százalékos arányával."

http://www.mfor.hu/cikkek/Ezermilliardos_bevetelnovekedest_ert_el_a_budzse_4_ev_alatt.html

Csak hogy tisztában legyünk az állami újraelosztás mértékével.

#700831 Ibiza Előzmény: #700829

"..Török Zsolt, csak azt tette, amit szoktak a szocik, ha baj van, a liberálisokat támadják.."

rákapaszkodnak egy rendszerre ahogy szoktak..nem elöször szopatják be mszp-t..ők voltak a választás nyelve ezért aránytalanul nagy befolyást és husosfazékhoz jutást kértek..

anno szdsz azt mondta nem lép koalícióra az mszp-vel..ezért 2. kőrben rájuk szavaztam..minden megérzésem ellenére..erre azonnal összeálltak..tetű ez mind... anyjukat eladnák..ennyiben természetes szövetségesek - ahogy kóka mondta- mszp-vel.

#700829 Zotya32 Előzmény: #700754

facebook-on már osztják gabriellát... :))

"Hajósi Virág: Török Zsolt, csak azt tette, amit szoktak a szocik, ha baj van, a liberálisokat támadják.. ezt te is pontosan jól tudod, de szelektív emlékezetkiesésed lett a listahelyért...

Schiffert meg ezzel a stílussal nem tudod lenyomni.. neked is meg volt a lehetőséged, hogy azokhoz szólj, akiknek se az MSZP , se a Fidesz nem kell.. sokan mondták is nektek... vagy elköszöntetek tőlük, vagy a kis csapatod hülyének állította be.. most azért támadod Schiffert, mert neki volt mersze felvállalni, amit neked nem?

A tréfás ebben, amikor egy holokauszt leszármazottat minősítesz így..

Még egyszer a kérdés... Gábor.. tényleg megőrültél? ( tudom nem neked teszem fel , de a titkárod, csak továbbítja és nem nyomtat neked külön újságot, mint annak idején Leninnek)"

ez a legjobb :)9

"Krisztián Testbetrieb gabika (szigorúan kis betűvel) tudod mi a szomorú? Hogy te nagyban vered a mellkasod, hogy VÉGRE ÚJRA LIBERÁLIS PÁRT VAN A PARTALMABEN! Kis gyerek! SEHOL SE VOLNÁL, HA FERI NEM VESZ FEL A VONATRA. SENKI, ISMÉTLEM, SENKI SE szavazott volna rád. Még saját magad sem, mert te is tudod, hogy ennek a sz*rnak amit képviselsz GAME OVER. Én elhiszem, hogy ott a vesztes oldalon menő dolog a nagyképűség, de azért nehogy már te vedd a szádra Schiffert. Hogy jössz te ehhez? EGY SENKI VAGY. Ö egyedül jutott a parlamentbe, te meg mint egy rohadt pattanás mentél a haldokló maszop seggén. Néz tükörbe, és ha nem törik össze, akkor jól vágd magad arcon.

20 órája · Tetszik"

#700827 Pityke35 Előzmény: #700632

"nem olvastam végig de te sem gondolod komolyan ez az egy szerződés van a Pakssal kapcsolatosan.."

Ez egy tanulmány Paks "értelméről" Nem jobbos, nem balos, csak szakember írta, névvel.

2. bekezdéssel egyetértek, de ez centralizációval nem fog menni, és úgy sem, h állami elosztású a gpd 50%-a. Ezt 35-re kell csökkenteni.

#700773 walex Előzmény: #700755

Puszira kapta a mandátumát ő is, mert önállóan indulva a büdös életben nem kerül be, akárcsak a PMSZDSZ. Utóbbira legalább van magyarázat, mert az LMP-ből való kiválás után egyből Bajnaihoz mentek.

Nem is értem, hogy miért vették be Fodort és Ferit a buliba. Ők ketten együtt nemhogy szavazatokat hoznak, sokkal inkább visznek, de ők tudják. Csinálják csak nyugodtan, majd csak eltűnnek 4 év múlva végre a süllyesztőben az FKGP, MDF, SZDSZ után.

#700761 Lebleuf Előzmény: #700755

Jelenség. Annyira liberális, hogy ezt arccal leginkább csak ő képviselheti.

Minden mondatra alkotható egy liberális ellenmondat, vagy valami hasonló lifeghet a cégérén.

Moralitás nélkül moralizál. Igazi gyöngyszem!

Olyan mélyre tud bukni, hogy a szabadtüdős merülés világrekordja kismihály hozzá képest.