sanszos, vagy 174-180 max. megfogja, előbbi ~MA200 is egyben + háború
sanszos, vagy 174-180 max. megfogja, előbbi ~MA200 is egyben + háború
sell in may helyett egyertelmuen sell in april van :SSSSS
tsla-ban 186-191 réstöltésssel megelégszik már végre? :S
Vakmajom:
Egy nap fellélegzés, sokat nem lehet kiolvasni belőle.
Biotech szektor 20%+ esésen van túl, ha valahol, akkor majd ebben lesz valahonnan pattincs, mert ez már esett valamit, de hogy honnan és mikor az egyelőre nem látszik.
-- remélem az LCI-met megtépik valami hírre és innen 10-szerezik. Álom :)
igen, de holnap már dolgozom, megyek pályázatos megbeszélésre is du.!
RBB neked még mindig jobbulást.
@Bendeguz neked meg fel a fejjel lesz ez jobb is. Az oroszok vonták ki a tőkét és elindult a dominó. Max 1 hét és amcsiknál minden a régi lesz...
Bár régen beszéltem RB-vel itt a fórumon és amikor írta, hogy konstans jónak kell lenni nem hittem neki. De ha akkor nyugodt maradok akkor csak ANY-ba fektetek és most osztalékkal együtt lenne éves 40%-om. Rájöttem kisebb korrekcióknál nem érdemes ugrálni, hanem a fő irányt követni. :\
Egyébként a Ker szabályokhoz, történetek is jöhetnek vagy meglátások, hogy tanuljunk belőle!
már megégetett párszor, uh. akkor inkább hagyom...
elvileg a vírus már lement, csak a szövődményeket hagyta hátra: elég sok minden begyulladt felső légutakon, alig bírok nyelni is
melót biztosan parkolópályára tetted, ez nem lábon kihordós, a mai gazdi körülmények között sem. 3-4 lityó folyadék, de biztosan púp a hátadra. Kitartás!
nem gyógyulsz? bíztam benne hogy már rég vége. :(
sok D vitamint tolj!
vételi limitet nem szeretem, amire betenném ott már az órás indik nagyon túl vannak fűtve. szívesebben várom meg a másnapot és veszek piacin. bár a BTC egész más tészta, szerintem full lutri...
ja tényleg, neked még az is van
de jobb egy költözés, mint egy szövődményes influenza lekötése :S
Sőt. 1774,0x -1776,0y rés… (Bár, ha sokan várnak rá…)
olvastam, nem vitatkozom, mert jogos. most pihi van, nem ugrálok. persze jobb volna pluszban nem ugrálni, de most más ezer dolog leköt a költözés miatt
BTC ékelődik, ha 520-at átviszi, akkor lép ki belőle. ha komoly lesz, akkor ez ATH-ra megy.
hajnalig nem akarok ébren maradni, de limitet beadhatok, akár magasabb árra vételit
ezt most annyira nem értem, de sejtem mit szeretnél mondani :)
mindegy, nem adom el, ez még elfogadható korrekció, csak rosszkor vettem bele. mondom ezt most, aztán majd jövő héten meglátjuk.