Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#700377 Dr. ursi Előzmény: #700375

és miért lenne inkorrekt a választási kampány amikor másutt is ilyen h csak ingyen lehet ahidetést megjelentetni tévében.

ja h így az rtl nem vállalta . és akkor mi van ?

lement az össze párt a köztévékben én láttam egymás után többször is.

-

az atv meg a maszop szadesz házitévéje ott orbaszájba nyomják naphosszat a propagandájukat.

az pl már tényleg nem korrekt !

-

a hirdetőtáblák sem igaz mert az lmp-t legalább anyit láttam mint a fidesz plaákotak és a hülye hiller pityut is.

az h bebukták az afrikai milliárdokat és enm volt miből fizetni többet aplakátokra az nem a váálasztási rendszer hibája hanem az övék.

mocsok egy banda.

#700376 Ibiza Előzmény: #700373

ugatnak a kutyák de egyszer vége..ugatnak lássák, hogy melyik falkához tartoznak.

súlyos precedenst csinált Orbán..nem a lakosságra nyomta a terheket hanem a multikra..nem a befolyásoló hitelt veszi fel hanem a piacit..

nyílván próbálkoznak megdönteni a hatalmat

#700375 Dr. ursi Előzmény: #700373

nem bírják felfogni h vidéken helyi hiteles embereket kell indítani és akkor a msazop együttes is nyerhetett volna 2/3-al v többel is akár.

de ha budapestieket indítanak vidéken akiket még sosem láttak arrafelé nem is élnek ott, hanem csak odamegy h én leszek a jelölt semmit sem tud a környékről nemhogy az ottélő emberek problémáiról akkor mégis miért meglepő h a helyi ott élő jelölteket választotta meg a nép.

-

és micsoda csúszattaás h a %-okat a teljes választók %-ában mutatja be. ilyen alapon az usa elnökét a szavazóképes lakosság 15%-a sem szavazta meg !!!

bugrisok.

#700373 Dr. ursi Előzmény: #700370

újabb rendelt cikk.

A kétharmados győzelem végső soron megtévesztő és csaló jogi megoldások eredményeként jött létre. Ennek megfelelően tehát legális, de megtévesztő és csaló - ismétli el a The New York Times internetes portálján olvasható cikkének elején Kim Lane Scheppele, a Princeton Egyetem professzora, aki két magyar segítővel, Bánkuti Miklóssal és Réti Zoltánnal készítette el igen-igen hosszú, részletes választási elemzését. Az írás a szerző számos, korábbi magyar témájú cikkéhez hasonlóan Paul Krugman Nobel-díjas közgazdász blogján jelent meg.

-

ezek úgy veszik h akik nem mentek el szavazni azok nem szavzták meg értelemszerűen a fideszt tehát más pártra szavaztak volna ... eszem megáll.

majd akkor az ep választásokon is így számolnak meg usában is ? h akik nem mentek el azok a másikra szavaztak ?! és hogyan osszák le a nem szavazók szavazatait majd a nem nyertes pártok között ?

ezek megzakkantak teljesen :o)

http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/megkerdojelezheto_a_magyar_valasztasi_eredmeny_the_new_york_times_.579963.html

#700370 Ibiza Előzmény: #700365

A 2/3-ADNAK FÉLSZÍVVEL SZURKOLTAm.. félszívvel shifferéknek..ne legyen már 3párti a parlament..

2/3-adnak azért félszívvel..mert nem szeretem az abszolút többséget..

a másik félszívvel viszont sajnos nincs konstruktív ellenzék..aki a jó törvényeket megszavazza..vagy jobbító törvénymódosításokat nyújtana be..szem elött tartva az ország érdekeit..másrészt ha igazi átalakítás kell akkor nem hatékony a teljes demokrácia..ha egy háborúban minden egyes katona megszavazhatná a stratégiát akkor sehova nem menne a sereg..most az van mint a törzseknél..megválasztják a törzsfőnököt és rábízzák magukat..max a következő etapban nem ő lesz az..

a győztesnek mindig igaza van..a többi az duma ,)

#700365 Sigorszky Előzmény: #700345

Meséltetek? SzDSZ-es fíling? Nahát...

Mintha nem én lennék az itt, aki mindent tud. Sőt, mindent jobban tud.

Ki beszélt itt az említett hármasfogatról, mert én nem!

Csupán annyit merészeltem megjegyezni korábban, hogy OV annyira túlnyerte magát, hogy amekkora arc most a jobboldalon kialakult, azzal értelmes párbeszédet nem lehet folytatni. Meg hogy meglesz ennek a böjtje.

Mert hogy gondolkodott az egyszerű szavazó? Ezek vannak hatalmon, igaz, hogy egyik is, másik is lop, kit érdekel, hogy ezek milliárdokat, de a rezsit csökkentették. Az őszödit meg jobban utáljuk, mint a felcsutit, ráadásul a baloldal még abban sem tud megegyezni, kit hogy is hívnak. Különben is, ezek vezetnek, hát már csak a nyerőre teszek én is, így vélekedtek. Nem kevesen!

#700364 Ibiza Előzmény: #700317

"..csak a választók nem értették meg őket. :-DDDDDDDD"

:) meg sem érdemeljük őket..legalább is remélem a Jóisten nem mér ránk ekkora csapást...rosszabbak mint a krumplibogár

Megbünhödte már e nép a múltat s jövendőt..

#700355 Csusza Előzmény: #700340

"Majd azt üzente Orbánnak, hogy a történelem nem fog felmentést adni az elkövetett gonoszságai alól. A ma még nem létező, jövő Magyarországa fog ítéletet mondani felette."

Remélem fölötted is, te takony...

#700354 Csusza Előzmény: #700338

Igen, ez pont így van. Egyrészt a fidesz szép csendben meglépett bizonyos -eredendően jobbikos- ötleteket, másrészt a baloldal elmorzsolja magát a jobbik elleni nagy hadakozásban.

Mindkettő örvendetes dolog, egyik jobb, mint a másik. :-)

Azért remélem, ezek tényleg nem fogják a jobbik gyengülését okozni.

#700351 Dr. ursi Előzmény: #700349

szépen jellemezte saját magát ferink: "a szegények lenézése, pökhendiség, kivagyiság. "

-

ezt a sok kissapkást nem értem. hiszen minden évben megemlékeznek március 19-ről. most már nem akarnak v mi a fszomvan ?

#700349 Dr. ursi Előzmény: #700340

"Gyurcsány Ferencnek nem az a baja Európával, hogy túl erős, hanem éppen az, hogy túl gyenge, mert eltűri, hogy ilyen vezetők lehessenek, mint Orbán Viktor."

-

elfelejti, hogy demokratikus választásokon a választók 45%-a tök demokratikusan és szabadon a fidesz-kdnp jelöltjeire és pártösszefogásra szavazott.

-

enyhén szólva is érdekes lenne ha ezt az unió megkérdőjelezné ... ugyanis akkor már nem európai unióról beszélhetnénk, hanem EU-rezsimről.

#700345 Ibiza Előzmény: #700342

:) jó ha valaki ennyire tudja a tutit..ez olyan szdsz-es fíling..náluk a bölcsek köve és mindent tisztán látnak.

Tegyél fel egy kérdést magadnak, jól láttad ezt a választást? az történt az előző 4éves ciklusban amiről beszéltetek?

Csupán egy sima logikai feladat, lehet győzni egy gyurcsány bajnai mesti hármassal egy 4 éves demagóg és nem konstruktív ellenzéki munkával, egy állandó negatív kommunikációval egy folyamato hazugságheggyel?

lehet nyerni egy nem nem dafke nem mentalitással?

colombósan fel kell tenni a kérdést cui prodest - kinek az érdeke ami történt?

#700342 Sigorszky Előzmény: #700317

Leszerepeltek, és még mindig nem értik. Sehol se lesznek 4 év múlva sem, ha így folytatják. De: akik most nagyon-nagyon örülnek a fidesz győzelmének, azok számára is el fog jönni a feketeleves hamarosan. Viktornak most már valami eredményt illik majd felmutatni az újabb ciklusban, mert különben újra lemorzsolódik pár százezer, vagy akár egymillió szavazó és eljő a sírás-rívás meg fogcsikorgatás ideje. A jobbik nekem változatlanul nem alternatíva és ha ők erősödnek meg, az még rosszabb lesz, mint a viktoriánus rezsim. Új erő kellene, de sehol sincs a láthatáron ilyen...

Szóval addig tessék örülni - itt a stokin is, - míg be nem indul az újabb népnyúzási hullám, esetleg romló külső helyzettel súlyosbítva!

#700337 walex Előzmény: #700317

:)

Csupa igazmondó, hiteles új arc.

Sajnos az Együtt 2014, Összefogás Párt nem kapott annyi voksot,mint amit reméltem.

#700336 walex Előzmény: #700323

Vannak emberek, akik állításuk szerint érvek és tények mentén szeretnek vitázni. Nem egyszer leírta,hogy ő is ilyen, aztán amikor szembesíti valaki a tényekkel, válasz nem jön.

Értem,hogy csalódott a végeredmény miatt (én is az vagyok, nem ezt vártam), de amikor a kettős állampolgárok szavazatainál valaki nem képes felfogni a 95% okát (2004. dec. 5.) és továbbra is nyomja a hülyeséget, az ilyenekkel nem lehet mit kezdeni.

Kösz a kritikát, de nem érdekel, hogy mit gondolsz rólam.