Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#700430 Lebleuf Előzmény: #700426

Most néztem BTC: Óráson 500-ig van benne kraft… Ahogy én látom. 04.11. hajnali beszálló tűnt jónak, hasonlóra várnék.

#700429 rbbj11 Előzmény: #700427

én nem vettem, így nem is akarok annál konkrétabban állást foglalni, ahogy ddavid oldalán tettem

#700427 Lebleuf Előzmény: #700423

LCI: Muszáj döntést hozni, saját hitünkkel bombázzuk egymást, ha érzem, hiszem, bátor vagyok, meglépem. Ez a belső tükör, nem szabad lerakni, mert eltűnik a tükör, a belső fény tükröződése.

#700424 rbbj11 Előzmény: #700422

nem számít, hogy nem kaptál el jól egy hullámot, sztem egyenleget értékelni bőven elég évente, sőt, inkább 3 évente. Ha meglesz 3 év múlva az évesített 50%-od, akkor oly mindegy, milyen kanyarok voltak közben ;)

#700423 rbbj11 Előzmény: #700421

LCI sajnos igazolja kezdetektől hangoztatott szkepticizmusomat: sajnos az elszállt várakozású és árazású cégek bármikor kaphatnak hasonlót, ahogy best buy is kapott egy idő után, teslával is megeshet bármikor, de ott egy komoly esést visszatartanak majd az újra és újra jövő jó hírek + sc hullámok. Gyakorlatilag FSLR-t is ezek a tényezők fordították újra és újra emelkedő pályára a korrekciókban, érdemes ilyen rv-ket keresni, ha már vki kockát keres. Ha pedig biztonságot, akkor csak a +10%-os rv-ket megjátszani.

#700422 Bendeguz Előzmény: #700419

nem, nincs tőkeáttét, csak értelmetlen volt a tőzsdéhez nyúlnom az elmúlt fél évben, mert amit megnyertem, azt most (virtuálisan) elvesztettem. szerintem most jönnek a komoly támasz szintek, emelkedő trendek. ha most elveszett, akkor szerintem őszig felejtős a tőzsde.

#700421 rbbj11 Előzmény: #700420

sztem mai usa záró medve ellen szólt, egyelőre rezeg a léc, továbbra sem dőlt el korrekció v. medve?

#700420 Lebleuf Előzmény: #700418

Remélem nem, én is poziban vagyok, de ucsa nagyot megy le, remélem 1780 alá max bekacsint, eddig egészséget látok benne.

Békeidőben tán fegyvert is tisztogatnak a katonák, ilyen vérzivatarral terhelt időket stratégia átgondolásra, finomításra használom fel, pár dolgot már kipucoltam, fél szemmel figyelem a tengerentúl eseményeit.

RB: Kösz, jött SPLS email! sms valóban a hasznos ilyenkor…

#700419 rbbj11 Előzmény: #700418

melyik rv-nyel van ilyen nagy gondod? :O

egyik pozi sem tőkeáttételes, nem? :O

#700418 Bendeguz Előzmény: #700413

akrvastenbassszameg, mindenemet elvesztem. mondjátok, hogy csak parakorrekció van, nem pedig most jön a tizedelés. technikával csúfos kudarcot vallottam......

#700372 Ddavid Előzmény: #700249

RB a Gazpromot feltudnád dobni majd az oldalra. Szerintem a mostani buli megint ok egy jó beszállóra.

#700249 rbbj11 Előzmény: #700244

az ETR cég linkjét? azon mit kéne érteni? :S

kösz, sajnos egyelőre nincs javulás, továbbra is láz folyamatosan

#700248 rbbj11 Előzmény: #700243

Southern is legutóbbi kbc hírlevélben van, fundásan semleges az ajánlásom rá, ilyen alapon a 32 usd-s árat tartanám jónak, de TA alapon talán érdekes lehet. Bendeguz felveheti esetleg célárral stb-vel a listánkra.

#700244 Lebleuf Előzmény: #700243

munka közben ugrom be most pihizni, később tesztelem a rdsz-rt kösz DD! szánok rá időt

most is gumikesztyűben pötyögök, vicces :-), megyek is!

Neked mielőbbi gyógyulást kívánok!

a linket nem értem…

#700243 rbbj11 Előzmény: #700242

add be az új közös adatbázisunkba, majd ott állást foglalok.

Én erre sem tudok meghatározni belépőt, de a cég olcsó, stabil funda, magas osztalék, és esésben felülteljesít: ETR, http://www.marketwatch.com/investing/stock/ETR/financials?CountryCode=US

Ugyanakkor 5 éve is alacsonyabb volt az árazása, zsugorodó cég, ami alapján csak nagyon olcsón lenne szvsz érdemes venni, és nem egy 5 éves csökennő trendvonal tetején..

De vki, ha van rá ajánlásotok, beadhatná az adatbankunkba

#700242 Lebleuf Előzmény: #700224

jó cuccnak tűnik, kösz, hogy behoztad.

grafikon alapon nézve hónaposon fontos szinthez ért, naposon megvárnám a beszállót ~19,50-20,00-on és belemarkolva el sem engedném 25,50-ig. s/l 17,5

Te?