Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#701164 Janicroft Előzmény: #700929

Ezt én valahogy úgy tudom elképzelni hogy egy nap meglátunk egy hasonló cikket a Magyar Telekomról is, aztán kilövünk mint a rakéta! :D

kiszórtam mindet 314en..…

#701162 Ibiza

kiszórtam mindet 314en..meglátjuk..nem tudom lesz e közgyűlés mostanában..

#700929 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #700901

A héten nem nagyon követtem az eseményeket...de ez a "papír" még mindig egy ótvar! :-) Itt komoly elmozdulás csak akkor lesz mikor "kiszivárog" a kivásárlás :-) Majd szivárogtatok... el is kezdem..egyre közelebb vagyunk hozzá... :-) én azt tanácslom Neked, mindig puhíts a nyerged alatt egy keveset, én így teszek! :-)

#700901 birkanyiiroo Előzmény: #700867

Mai 0,65%-os rallival szépen be is árazták a mendemondát. Kedden kijózanodás után jöhet a korrekció... :) 300 alatt továbbra is várom szeretettel egy sörétes futamra.

#700151 Kissherceg Előzmény: #699926

A Magyar Telekom Nyrt. pénteki éves rendes közgyűlése úgy döntött, hogy az igazgatóság javaslatára az idén nem fizet osztalékot, a tavalyi üzleti év nyereségét az eredménytartalékba helyezik.

Tavaly részvényenként 50 forintos osztalékot kaptak a távközlési szolgáltató részvényesei.

A Magyar Telekom Nyrt. a magyar számviteli törvény szerint 32,133 milliárd forint adózott eredményt ért el 2013-ban, és a teljes nyereséget eredménytartalékba helyezi.

A nemzetközi pénzügyi beszámolási standardok (IFRS) szerinti konszolidált 2013. évi jelentést a közgyűlés 1091 milliárd forint mérlegfőösszeggel és 28,855 milliárd forint adózott eredménnyel hagyta jóvá. A csoport konszolidált árbevétele 637,5 milliárd forint volt tavaly a 2012. évi 607,1 milliárd forint után.

A közgyűlésen a részvényesek 65,64 százaléka volt jelen.

Christopher Mattheisen, a társaság vezérigazgatója az igazgatóság jelentését ismertetve elmondta, hogy a vállalat a 2013-as üzleti évben kiválóan teljesített az összes fontos piaci szegmensben, és minden területen növelte piaci részesedését. Tavaly az egymást követő második évben bevételnövekedést ért el a cég, és a pénzügyi teljesítményében is elindult a trendforduló.

A beszámoló szerint elsősorban a szabad cash-flow csökkenése, illetve a nettó eladósodottsági ráta emelkedése indokolta azt, hogy a társaság az idén nem fizet osztalékot.

A következő évekre szóló stratégiájában a Telekom arra törekszik, hogy ne csak távközlési szolgáltató legyen, hanem diverzifikálja portfólióját, és bekapcsoljon olyan szolgáltatási területeket is, mint az energia, a digitális otthon vagy a felhő alapú szolgáltatások. Mindezek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy az eddigi trendet folytatva a vállalat növelje bevételeit - mondta el Christopher Mattheisen.

A vezérigazgató kifejtette, hogy a gazdasági környezet továbbra is kihívásokkal lesz teli, de a lakossági költésben enyhe javulás látszik és a beruházásoknál is trendforduló kezd körvonalazódni. Hozzátette, hogy a Magyar Telekom eredményei nagymértékben függnek a hazai kereslet alakulásától.

Az idei célkitűzések ismertetésekor a vezérigazgató megismételte a már korábban nyilvánosságra hozott terveket, amelyek szerint a Telekom szinten maradó, illetve legfeljebb 3 százalékkal csökkenő bevételekkel és az EBITDA (kamatok, adófizetés és értékcsökkenési leírás előtti) eredményének 7-9 százalékos csökkenésével számol az idén. Beruházásokra, a tavalyival nagyjából megegyezően, 87 milliárd forintot szán, a spektrum akvizícióra fordított összegek és az éves frekvencia díj aktiválása nélkül.

#699926 Hibaz Előzmény: #699214

Néhány napon belül dönteni kell,hogy maradunk-e valamiféle emelkedő csatornában,vagy a mélypontot tesztelgetjük....

#698725 birkanyiiroo Előzmény: #698721

313/312-nél (302,5 beker mellett) dobtam a teljes sörétes pakkot. :)

300 alatt újra jövök... ill. jönnék. Addig is jó kereskedést mindenkinek!

#698724 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #698721

Köszönöm! :-) Nem tudom mire játszanak, de az irány legyen észak! Úgy gondoltam(tegnaptól :-), hogy most a választásokig talán meghúzzák, oszt hétfőn mi lesz? Arról fogalmam sincs.

#698721 Hibaz Előzmény: #698712

Ügyes vagy !!!!!

Látom,most nagyon játszanak a nagy fej-vállra itt 313-315 között....

#698712 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #698684

Igazad van, de alkalmazkodtam a kialakult helyzethez:-) De az elvitathatatlan, hogy a 297-et majdnem telibe találtam , mikor még 310 körül volt! Szóval mondjad légyszí, hogy ügyes voltam! :-)

#698655 birkanyiiroo Előzmény: #698651

Egyszer két pont, egyszer meg öt? :) Túlkompenzálsz! :) Nekünk te már örökre csak 'former' maradsz... :-) ... ... ...)

#698651 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #698641

Szép nap volt! Mivel 297-en nem vettem meg Hibáz kollégától, mert baromi drágának tartottam..(meg nem is adta) ezért vettem 304, 305-ért! Gratulálok magamnak! :-) Bízom benne, hogy a héten még menni fog.....