Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Politika totyik

Re: nincs cím

#700044 Sumér harcos Előzmény: #699981

ez bizony igy van,az IQ,széles látókör nem diplomafüggő....nagyrészt lányokon tudtam rettenetesen meglepődni,akár ismerkedés célból is...nem egy diplomagyáros leányzó a béka segge alatt volt,fogalmam nincs mennyit magolhatott,oboázhatott azért a xaros, mit papirért-papirokért-mert több is volt,de látszani nem látszott rajtuk.

Re: visszatérve még a schiffer kontra olgira

#700025 Pyxis Előzmény: #700023

Nem igazán érdekel az emlékmű körüli műbalhé, viszont a magyarok jelentős része mai napig rasszista antiszemita. Korábban feltehetőleg egy felfokozott hangulatban még jobban kijött az emberekből.

#700023 Dr. ursi Előzmény: #700020

és ? tudom durva így bele ! de megkérdem mégegyszer: és ? azért a teljes magyarság bűnös lenne ??? fiaink és lányaink és unokáink hetediziglen ??? NEM. egyének a bűnösök. minden egyén maga hozhat döntést.

s egyébként én nem tudok elítélni oylanokat sem akik mondjuk azért h nehogy őket lőjék fejbe (otthon a család) inkább aláírt és vagonolt stb.

tudom ez így naturális,.

de az vesse bárkire a követ aki maga jól döntene egy oylan helyzetben pl h kivégzik a teljes családodat és őket rakják vagunba idős szülőket beteg anyádat 3 gyerekedet csecsemődet.

vagy az ismeretlen zsidó scaládot anno.

mondd, te hoygan döntenél ?

ezek akkori helyzetben akkor emberek akkori körülmények _ általunk elképzelhetetlen - között történt események és döntések.

-

amúgy ez nem a megszállsnak állít emlékművet !!! HANEM AZ ÁLDOZATOKNAK ! ja h nemcsak a zsidóknak - nekik már van holokauszt emlékművük külön - hanem mindenkinek, azoknak is akik szintén scak úgy meg lettek ölve de MONDJUK PECHJÜKRE REFORMÁTUSOK V MUSZLIMOK v mitotménmik voltak ? ez a baj ???

#700020 Pyxis Előzmény: #700017

A megszállás tény. A nácik adták a keretet a deportálásokhoz. Viszont az is igaz, hogy a magyar hivatalnokok és nyilasok 3x annyi transzportot akartak indítani naponta a haláltáborokba, mint a nácik.

#700017 Dr. ursi Előzmény: #700016

tehát még egyszer:

A ZSIDÓ HITKÖZSÉG MINDEN ÉVBEN MEGEMLÉKEZIK MAGYARORSZÁG NÁCI MEGSZÁLLÁSÁNAK NAPJÁRÓL, 1944. MÁRC. 19-RŐL.

érdekes.

visszatérve még a schiffer kontra olgira

#700016 Dr. ursi

az egészben az a legfuribb - ahogy siffer is mondja, csak olgi rögtön belepofázik, s így sokaknak elsikkad - hogy a zsidó hitközség minden évben megemlékezik 1944. március 19-ről, Magyarország náci megszállásáról.

-

így végképp nem értem a többségében dk-s és 99%-ban zsidó kordonbontókat az emlékműnél.

valami nem stimmel :o) lehet az a baj h nem ők állítják ? nemtom.

mindenestre ebben a kontextusban még a túlméretezett hiszti is kevéssé jellemzi a dolgot.

#699981 Ibiza Előzmény: #699978

Én nem gondolom..a kecskével folytatott nemi aktus is csak senkiházi berkeiben volt vicces..volt egy fiatal nő a videón senkiházi mögött..arcán látszott..innen már nincs lejjebb...nem volt együtt a témával.

nem kell túlsúlyozni.. olyan mint a viccek...van aki a buta vicceket szereti van aki a magasabb szintűeket.. ez ráadásul nem is iskolafüggő..sokdiplomás partner olyan ostoba, morbid, vagy gusztustalan viccekre kacag (a sajátján), hogy az embertelen.

#699978 Tucsok Előzmény: #699976

Tőlem az is lehet,sőt minden politikai megnyilvánulás szerintem az,de megmutatta hogy milyen stílusra vevők az emberek,párttól függetlenül.

#699972 Dr. ursi Előzmény: #699970

megsúgom h most is azé lett ez az eredmény ami, mert a z emberek többségének van esze :o) s nem érzelmi szavazó, h jaj most scalódtam, mert a pistinek a nagybátyja akinek a menyének az anyja fideszes nyert két trafikot, amiből azóta már bezárt egyet ... ez a tehetetlen és tehetségtelen, lépni, vállalkozni alkalmatlan emberek irigysége.

peace ! :o)

#699970 Csusza Előzmény: #699957

Azért úgy látszik, hogy van egy pont, amikor bármilyen pártállású is valaki, kiakad. Ez egy ilyen. A kommentekből kb 40-et átfutottam, és egytől egyig kiálltak Schiffer mellett, osztoztak a véleményében. Van köztük balos, jobbikos, fideszes, mindenféle.

Kis -átmeneti- reménysugár, hogy mégis van eszük az embereknek

(Jó, tudom, hogy ez nem marad így, bedobják majd a következő balhét, hogy újra egymásnak ugorjon a nép két (három, négy) oldala...)

A rettegésben nincs tréfa, nincs kibúvó! Vagy beállsz a sorba, és rettegsz, ahogy az elő van írva, ahogy egy igazi rettegő teszi, vagy náci vagy, ebből választhatsz!

#699961 Dr. ursi Előzmény: #699958

jaj ezt olvastam. kétségbeejtő a színvonal.

a felettem lakók dk-sok (állami apparatcsik volt a pm-ben szép végkielégítéssel lépett le közvetlen 2010 választás előtt, mert akkor is jó volt a megérzése :o) majd gyorsan nyuggerba ment), sőt alapítótag a szomszéd :o) de egy ideje már nem jártak az összeröffenésekre, előtte - a dk alakulása óta - a lakóparkban állandóan agitált mindenkit, de aztán ahogy haladtunk előre időben és jöttek a gazdasági eredmények és az emberek jobban éltek (főleg családos középréteg) sztem vette a lapot.

-

demokratának csúfolják magukat ezek a népek közben képtelenek elfogadni vezetőjükkel együtt egy demokratikus választás eredményét, a nép többségi akaratát.

pedig ferink mondta egyik uccsó fórumon h the winner takes it all :o) itt sejtelmes somoly, the looser standing small - itt kéjes kacaj.