Itt most miért van 'Nem' válasz? :)))
dehogynem, csak idő kell neki
remélem tetszik az új téma
legyen már új szavazás, ez az 50 aktív ember elunja az életét
Nem jól látod. A második mindig megerősiti az első igent. Az első egyedül gyenge, mint a harmat. A második a minden kétséget kizáró igen, amire lehet alapozni. Az igenek grálja ő valójában. Látszik semmit se tudsz az igenekről. Az első nagyon sokszor nem is állítás, hanem kérdés: igen? Ha erre a válasz igen, akkor már biztos lehetsz benne, hogy valóban igen.
Butaság!! a 2. igen szokott lenni a nem!! Igen-be bújtatott nem, aki beszivárog, és aztán minden igen-t kizsákmányol, mikor mindenki tudja, hogy nem!
Herceg és az ő decens, ironikus humora. :)
"mi vezetünk"
Na, büszke lehetsz a teljesítményetekre. Agyatlan felsőigenes pártkatona. Ember esze megáll. Nézd már meg mennyivel formásabb, karizmatikusabb az alsó. Az egy valódi igen. Nem hazug, nem tolvaj. Az egy igazmondó igen. Az sohase volt nem. Az mindig is igen volt. Az alsó igen a vállán viszi a felsőt, mert az még menni se tudna egyedül. Nincs neked szemed, hogy lássál vele?
fej.fej mellett.. szoros
Éltem is a jogommal! Jó érzés volt, tudtam, hogy bár csak egy vagyok a sokból, de mégis beleszólhatok az eredmény alakulásába.
Felemelő dolog.
És képzeld, "mi" vezetünk!!!
:-D
egy demokráciában ... :)))
sose láttuk columbo feleségét és az új oldal is hasonló kategóra. évek óta hallunk róla, hogy k jó lesz, de sose fogjuk meglátni :)))
Miért is?