Regisztráció Elfelejtett jelszó

Szavazás - magyarázat

Továbbra is fej-fej mell…

#700916 walex

Továbbra is fej-fej mellett az eredmény. :D

Re: nincs cím

#699712 Láma Előzmény: #699708

Nem jól látod. A második mindig megerősiti az első igent. Az első egyedül gyenge, mint a harmat. A második a minden kétséget kizáró igen, amire lehet alapozni. Az igenek grálja ő valójában. Látszik semmit se tudsz az igenekről. Az első nagyon sokszor nem is állítás, hanem kérdés: igen? Ha erre a válasz igen, akkor már biztos lehetsz benne, hogy valóban igen.

#699708 rbbj11 Előzmény: #699702

Butaság!! a 2. igen szokott lenni a nem!! Igen-be bújtatott nem, aki beszivárog, és aztán minden igen-t kizsákmányol, mikor mindenki tudja, hogy nem!

#699702 Láma Előzmény: #699569

Herceg és az ő decens, ironikus humora. :)

"mi vezetünk"

Na, büszke lehetsz a teljesítményetekre. Agyatlan felsőigenes pártkatona. Ember esze megáll. Nézd már meg mennyivel formásabb, karizmatikusabb az alsó. Az egy valódi igen. Nem hazug, nem tolvaj. Az egy igazmondó igen. Az sohase volt nem. Az mindig is igen volt. Az alsó igen a vállán viszi a felsőt, mert az még menni se tudna egyedül. Nincs neked szemed, hogy lássál vele?

#699576 Csusza Előzmény: #699574

Éltem is a jogommal! Jó érzés volt, tudtam, hogy bár csak egy vagyok a sokból, de mégis beleszólhatok az eredmény alakulásába.

Felemelő dolog.

És képzeld, "mi" vezetünk!!!

:-D

Óriási a mostani Fidesze…

#699569 Csusza

Óriási a mostani Fideszes szavazás, gratulálok! :-D

Re: konferencia

#617486 Bendeguz Előzmény: #617457

sose láttuk columbo feleségét és az új oldal is hasonló kategóra. évek óta hallunk róla, hogy k jó lesz, de sose fogjuk meglátni :)))