Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Hézagosan vagyok ezekben…

#699932 Lebleuf

Hézagosan vagyok ezekben a napokban, hetekben.

Picit több időm lesz tesztelem a rendszert.

LCI tényleg meglódult a rés aljáról, tovább figyelem, hogyan mászkálnak a t.túli papírok.

NUS-t tegnap írni akartam, hogy meglódulóst látok benne, örülök a beszálló(k)nak.

Vivendibe a fcc-ből megmaradt összeggel szálltam be végül maradtam alacsony db számnál.

Most szintén tengeren inneni beszállót fontolgatok: RMG (London) szépen tapossa ki a beülőknek a helyét. Ha van kedvetek ránéznétek? tervezett beszállóm _4,75_ - 5,00, cél 6,00.

Re: Zacks Ultimate

#699898 rbbj11 Előzmény: #699852

sztem LCI meg nem dölt el, kell neki min. mai nap megerösiteskent. NUS-om szepen megindult, es az legalabb alulertekelt is

#699897 rbbj11 Előzmény: #699842

en alcoa-t probáltam betárolni, 12,5-ön vettem, de miután nem mentette el az uj felületünk, nem volt kedvem és idöm máshol közölni :(

#699858 Ddavid Előzmény: #699852

Megy a mutyi, de az LCI tényleg bullosan néz ki. Szerintem ha ott is van magyar szokás még vagy 2 napig kitarthat az emelkedés.

#699852 Bendeguz Előzmény: #699842

Nem gyengén LOL kategóriás a Zacks rank. Amikor vettem az LCI-t, akkor 1-es, strong buy volt. Esett két nap 20%-ot, betették 4-es sellbe. Most hogy emelkedni indult, megint strong buy.

#699842 Bendeguz Előzmény: #699811

elnézést mindenkitől, nem volt időm jelezni, hogy a lanett LCI feltapadt az ellenállásra és áttörte. tegnap viszont szóltam, hogy nagyon bika! mentségemre... :(

AVH viszont letörésre játszik nagyon :(

#699803 Ddavid Előzmény: #699686

Mi a legjobb és legátláthatóbb realtime forrás?

Investinget nézem meg Marketwatchot.

#699686 Bendeguz Előzmény: #699662

Akárhogy nézem, arany, mux, lci, tsla mind baromira bullos technikai képet mutatnak. avh most korrekcióba kezd.

#699645 rbbj11 Előzmény: #699639

nem lesznek sokáig mínuszosok, mert egyelőre usa pont azt csinálja, ami várható volt: erős pattanás támaszokról

ráadásul ukrán para ellenére!

#699644 rbbj11 Előzmény: #699619

tesla nekem is mínuszos még, staplesből nagyon sajnálom, h. tegnap kistopoltak (ha nyerővel is) :((

#699619 Ddavid Előzmény: #699491

HPQ-t feldobtam, meg 1-2 dolgot updateltem a szokásos helyre. Holnap ha minden igaz lesz pénz a számlán és mehet a buli, de a fordulót a támaszokról megvárom.

Ti miben vagytok most benne?