Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#699196 Dr. ursi Előzmény: #699192

az önkritikája kimerült abban h ezt mondta önkritikát gyaorlok :o) majd elkezdte szidni és lealjasozni az embereket és azt amir eszavaztak.

telán ha tényleg önkritikát gyakorlna végre valaki onnan akkor azon kéne gondolkodni h egy baloldali pártszöv miért folyt nagytőkés liberális politikát ? ami pont a szegényket vitte mélyebbre és a középréteget eccerű fejőstehének teikintev kizsákmányolta.

v már ennyire megszoktátok h többet visztek haza és kevesebb a rezsitek ? :o) h nem emlékesztek arra mi volt és főleg mi várt volna ránk ??? a nagy bajnai kormányozta szekérben.

Re: szavazás

#699195 Dr. ursi Előzmény: #699180

nem tudtad h egyedül az összefosás demokratikus ? és meg tévesztete a fidesz az embereket ?

csak tudnám hol voltak 2002-10-ben ezek a korszakváltók ? ez teljes önellentmondás h korszakváltók amikor ők is annak a korszaknak az elmúlt 15 évnek a részesei, nagyon is !

-

pontosan zozta ! az emebrek a többség nem őket választotta és nem tudom h lehet a médiára hivatkozni meg a palákotka.

amikor én mnetem szavazni tegnap reggel sehol egy fidesz v jobbik v lmp plakát felirat viszont az út végig volt táblázva az oslopokon ikonikos portréval amin hiller pityu istván mosolygott ránk ...

#699194 Dr. ursi Előzmény: #699177

te ? demokrata ? nem vagy az ! ferink és meseházi és bajnai is megmondta tegnap. bele mindenki képébe aki nem őket választotta, vagyis a többség, hogy azok nem demokraták.

nem tudtad ? :o)

Bajnai legalább gyakorol…

#699192 walex

Bajnai legalább gyakorolt némi önkritikát, Fodor büszke,hogy lesz újra liberális értékeket képviselő párt (ő maga egyedül :D) a Parlamentben.

Meseházyt nem láttam,csak olvastam,hogy ő bizony tegnap este senkinek nem fog nyilatkozni (előre készült a buktára).

Budapest: Ezek sosem unják meg a komcsikat?

Orbán: kicsit nagyképű volt az elején,beszólt a Jobbiknak. Az ország nemet mondott a gyűlöletre és az EU-ból történő kilépésre. Igazán szép csapat volt körülötte, a KISZ, MSZMP demokraták.

Jobbik: Jobb eredmény,mint 4 éve, nem kudarcként kéne felfogniuk. Ők a valódi 2. erő, nem az ezerfelé szétszakadt és részben összeállt MSZP-SZDSZ. Külön indulva csak az MSZP jutott volna be, esetleg Bajnai.

Remélhetőleg az MSZP-SZDSZ megy a levesbe, ha van esze Meseházynak, lerázza magáról a piócákat (Együtt, DK, PM, MLP).

#699185 Zotya32 Előzmény: #699183

igen? és ezzel mit szeretnél mondani? kevesebben szavaztak a fideszre? de az "mszp"-re is. most:

FIDESZ-KDNP 2 026 489

MSZP-EGYÜTT-DK-PM-MLP 1 206 258 (ez most ugye 5 párt)

JOBBIK 959 294

a májusi EU-s választáson kiderül, mert ott úgy tűnik Ferenc külön indul, gondolom Gordon is, Gabriella, ki tudja, majd addig elszív 1-2 füves cigit és kitalálja mihez kezd. az lenne a tiszta, ha a nagy kormányváltók, miután együtt nem ment, külön-külön állnának fel, és képet kapnánk hogy ez az 1.2 millió szavazat, egy kevésbé fontos eu-s választáson vajon össze jön-e és ha igen, milyen bontásban.

#699183 Kissherceg Előzmény: #699180

(millió főben 95%-os feldolgozottságnál, határon túli szavazatok nélkül)

Fidesz 2010 – 2,7

Fidesz 2014 – 1,9

MSZP 2010 – 0,99

Kormányváltók 2014 – 1,1

Jobbik 2010– 0,85

Jobbik 2014 – 0,89

LMP 2010 – 0,38

LMP 2014 – 0,22

nemszavazó 2010 – 2,85

nemszavazó 2014 – 3,08

#699180 Zotya32 Előzmény: #699171

Gyurcsány, Bajnai, Mesterházy.... szép trió, nem gratulál a győztesnek, mert micsoda ellenszél, meg médiafölény, választási rendszer, nem ők a hibásak, stb... hát banyek, korábban mi volt? még ma is bőven baloldali médiafölény van, főleg az interneten.... meg mi köze a választási törvénynek az ő vereségükhöz? az emberek tudnak olvasni, szabad akaratuk van. megkapta ma kb 7-8 millió ember a választási lehetőséget, 60% élt is vele. az a 60% behúzhatta volna az X-et az összefosás mellé is.. de nem tették, és nem azért mert nem látták Fecót a barátok közt előtt... hanem mert rühellik a képét. ennyi. rendszerváltás volt, még ha nem is teljes, de a baloldalnak csúfolt tolvajbandát elküldték, remélhetőleg végleg a süllyesztőbe. Ezt már csak nem élik túl.

#699178 rbbj11 Előzmény: #699177

hát kösz :)

Én Jobbiknak szorítottam jó eredményért, habár erősen kételkedem a háttérmozgatók tisztaságában és finanszírozóikban stb, szóval az egész pártban + az igazi szélsőnacionalista elemek is aggasztanak, de még mindig jobb, mint a már évtizedek óta regnáló populisták. Azért kiv. lettem volna, ha nyernek 1-1 körzetet, mit csinálnak ott, sajnálom, h. nem sikerült. De gratulálok nektek a jelentős támogatottsághoz.

#699177 Csusza Előzmény: #699176

Le lehet engem hülyézni (többen meg is tették :-) ), hogy jobbikos létemre szorítottam az lmp-nek, de örülök, hogy sikerült nekik.

Nem tehetek róla, demokrata vagyok, bizonyos értékrenddel, és hasznosnak (és szükégesnek) érzem, hogy egy lmp-szerű párt is ott legyen a parlamentben.

Gratulálok nektek! ;-)

#699175 Csusza Előzmény: #699171

A 2/3-ot én nem remélem. Bocs. :-)

Egy gratuláció valóban illendő lett volna, bármilyen sértődöttek is. Esetleges visszhangra én is kíváncsi vagyok.

Nagyon remélem, hogy egy olyan lejtőn indul meg az egész banda, ahonnan nincs visszaút.

#699174 Dr. ursi Előzmény: #699173

hát nagyon kivi leszek a külf sajtóra mit szól ehhez az unfairséghez és nyílt és folymatos szembehazudáshoz és uszításhoz :o) bár nincsenek illúzióim...

#699173 Dr. ursi Előzmény: #699172

nem fogják kitölteni a ciklust. mindent meg fog tenni h ne töltsék ki. magyarán uszítani fog... jobbikosok szükség lesz rátok :o) mert ez puccsolni akar. megint.

#699172 Dr. ursi Előzmény: #699170

nem tudom ki is mondta a kecskéset ? meg a pincsi kutyát ? meg fejezték le viki szobrát ? ki folytatott itt elképesztően mocskolódó kampányt ???

megint ferink szól :o) ma már harmadszor ... a magyar történelem tragikus tévedésének nevezi

#699171 Dr. ursi Előzmény: #699167

reméljük.

mert a szoclibek már belevágtak az ilelgotimitásba meg a félelemkeltásbe (bajnai szerint féletk az emberek elmenni szavazni) kivi leszek mit ír a külf.

siffer és vona legalább gratulált ahogy illik.

ezek még erre sem képesek.

undorítóak

#699170 Dr. ursi Előzmény: #699166

a suliban is állandóan térítenek.

minden órán.

sok a szoci a tanárok közt.

-

meseházi sem gratulált.

manipulátl aljas válastói rendszer nem demokrtaikus nems szabad a választás és !!! elképesztően mocskolódó kampányt folytatott ... na ki ? a fidesz.

ezek nem fognak megújulni.

sajnálatos.

#699162 Dr. ursi Előzmény: #699160

ki fog halni mögülük a bázisuk ... az mszpnek egyetlen esélye ha tényleg megújul és kb 8 év múlva már lehetne egy normális és tisztességes baloldalunk.

de szélsőbalra akkor sem lesz igény !